Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ataturk havalimanindan uber'e binmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam ahali

Haftaya turkiyeye geliyorum. Malum son 2 haftadir falan taksiciler ubere saldirdi, musteriyi ubere binemeden kaziga oturttular diye haberler cikiyo sdf Inince direk varmi ataturk havaalanindan ubere binip geciyim gececegim yere diyorum. Havaalanindan binmeye calisip sikinti yasayan varmi sdf
Mesaj tarihi:
Yok araba kiralayim sdfg niye özel transfer kullaniyim uber varken. Gidecegim yerde cok uzak olmicak muhtemelen simdi binicem taksiye böködör kösö mösöföyö töksöyömö bönölör virt zirt
Mesaj tarihi:
Sinecegimden degil. Tatile geliyoruz iste dakka bir gol bir olmasin hesabi. 1 yildir trye adim atmadim bilmiyorum durumlari soruyoruz iste sdf.

Edit: goering tenks
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

1 yıldır tr'ye adım atmayan adamın gelirkenki derdi: "taksicilerden dayak yemeyelim"

ülkeyi özetlemişsin kardeş teşekkürler

Iner inmez olayli baslamayalim tatilim bok olmasin iste, baska derdim yok evet. Dert istanbula adim attigin anda basliyo.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

avrupa yakasına nereye gidersen git 100 lira yazıyor. anadoluya da 150 mi ne. fiks menü yani aklında olsun.

Bu nasil tarife la? sdfsdf Ubermi bu taksimi? Ataköye demi 100 lira sfsdf
Mesaj tarihi:
Korax said:

"roket adam" said:

avrupa yakasına nereye gidersen git 100 lira yazıyor. anadoluya da 150 mi ne. fiks menü yani aklında olsun.

Bu nasil tarife la? sdfsdf Ubermi bu taksimi? Ataköye demi 100 lira sfsdf

yok öyle bir şey ya, app dan görüyosun zaten klasik.
Mesaj tarihi:
Polis çevirip ceza falan yazmaya kalkarsa itiraz, tartışma vs hiç uğraşmayıp al cezayı. Uber'e söylersin sonra, geri ödüyorlar. Denk gelirse böyle bir durum, aklında olsun.

Şoförlere de aynı şekilde ödüyorlar, cezaya itiraz etmemelerini ve sonrasında kendilerine ulaşmalarını söylüyor.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

yok öyle bişi her hafta atatürkten ataşehire gidiyorum ne yazarsa onu veriyorum, ki her zaman 110 falan yazıyor geçiş ücretleriyle beraber 120 verip yolluyorum. abartmayın pls

uber için diyormuş ben taksi anlamıştım sorry
  • Yeni Oluştur...