Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Selam ahali Haftaya turkiyeye geliyorum. Malum son 2 haftadir falan taksiciler ubere saldirdi, musteriyi ubere binemeden kaziga oturttular diye haberler cikiyo sdf Inince direk varmi ataturk havaalanindan ubere binip geciyim gececegim yere diyorum. Havaalanindan binmeye calisip sikinti yasayan varmi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ozel transfer kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Yok araba kiralayim sdfg niye özel transfer kullaniyim uber varken. Gidecegim yerde cok uzak olmicak muhtemelen simdi binicem taksiye böködör kösö mösöföyö töksöyömö bönölör virt zirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 direk nerden bineceğini gösteriyor app, daha önce sorun yaşamadım ben, ordan binmezsen hönkürüp pörkürebilir taksiciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 havaalaninda dayak yemezsin abi tursab belgeli aractan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 havaalanı o işin olacağı son yerlerdendir. uber zaten müşteri de taşıyrodur oraya sürekli, özellikle yabancıları. bir iki olay oldu diye bu kadar sinmeyin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 abi otoparkta bulusuyorsunuz. ben uber kullaniyorum havalimani transferlerinde.. taksicilerin oldugu yerde bulusmayi denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Sinecegimden degil. Tatile geliyoruz iste dakka bir gol bir olmasin hesabi. 1 yildir trye adim atmadim bilmiyorum durumlari soruyoruz iste sdf. Edit: goering tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 1 yıldır tr'ye adım atmayan adamın gelirkenki derdi: "taksicilerden dayak yemeyelim" ülkeyi özetlemişsin kardeş teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Kız arkadaşım geçenlerde geldi. Havaalanına inince uber çağırdı. Uber dışardan geldi. Sıkıntı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Xenocide said: 1 yıldır tr'ye adım atmayan adamın gelirkenki derdi: "taksicilerden dayak yemeyelim" ülkeyi özetlemişsin kardeş teşekkürler Iner inmez olayli baslamayalim tatilim bok olmasin iste, baska derdim yok evet. Dert istanbula adim attigin anda basliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 kesecekler olm kıçını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ins cnm yha sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 avrupa yakasına nereye gidersen git 100 lira yazıyor. anadoluya da 150 mi ne. fiks menü yani aklında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 akışına bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 "roket adam" said: avrupa yakasına nereye gidersen git 100 lira yazıyor. anadoluya da 150 mi ne. fiks menü yani aklında olsun. Bu nasil tarife la? sdfsdf Ubermi bu taksimi? Ataköye demi 100 lira sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Havalimanı taksi koop. ağır hükümet yandaşı. Oldukça kollanıyorlar. Polis falan emirlerinde adamların. Dikkatli ol derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Korax said: "roket adam" said: avrupa yakasına nereye gidersen git 100 lira yazıyor. anadoluya da 150 mi ne. fiks menü yani aklında olsun. Bu nasil tarife la? sdfsdf Ubermi bu taksimi? Ataköye demi 100 lira sfsdf yok öyle bir şey ya, app dan görüyosun zaten klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Polis çevirip ceza falan yazmaya kalkarsa itiraz, tartışma vs hiç uğraşmayıp al cezayı. Uber'e söylersin sonra, geri ödüyorlar. Denk gelirse böyle bir durum, aklında olsun. Şoförlere de aynı şekilde ödüyorlar, cezaya itiraz etmemelerini ve sonrasında kendilerine ulaşmalarını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 havalimanindan korsana binerken surucuye sarilip on tarafa oturuyorduk agddhajf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 2018 oldu milletin ülkenin haline bak ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 "roket adam" said: avrupa yakasına nereye gidersen git 100 lira yazıyor. anadoluya da 150 mi ne. fiks menü yani aklında olsun. yok öyle bişi her hafta atatürkten ataşehire gidiyorum ne yazarsa onu veriyorum, ki her zaman 110 falan yazıyor geçiş ücretleriyle beraber 120 verip yolluyorum. abartmayın pls uber için diyormuş ben taksi anlamıştım sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 gelmişken bi dayağımızı yemeden göndermeyiz ama olmaz. niye kastın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Uber dediğim gibi çalışıyor. İsteyen denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 haaa sen uber'den mi bahsediyosun :D ben taksiciler için dedin sandım okey ya uber öyle olabilir bilmiyorum uber'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar