Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ataturk havalimanindan uber'e binmek

Korax

Öne çıkan mesajlar

Selam ahali

Haftaya turkiyeye geliyorum. Malum son 2 haftadir falan taksiciler ubere saldirdi, musteriyi ubere binemeden kaziga oturttular diye haberler cikiyo sdf Inince direk varmi ataturk havaalanindan ubere binip geciyim gececegim yere diyorum. Havaalanindan binmeye calisip sikinti yasayan varmi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

1 yıldır tr'ye adım atmayan adamın gelirkenki derdi: "taksicilerden dayak yemeyelim"

ülkeyi özetlemişsin kardeş teşekkürler

Iner inmez olayli baslamayalim tatilim bok olmasin iste, baska derdim yok evet. Dert istanbula adim attigin anda basliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Polis çevirip ceza falan yazmaya kalkarsa itiraz, tartışma vs hiç uğraşmayıp al cezayı. Uber'e söylersin sonra, geri ödüyorlar. Denk gelirse böyle bir durum, aklında olsun.

Şoförlere de aynı şekilde ödüyorlar, cezaya itiraz etmemelerini ve sonrasında kendilerine ulaşmalarını söylüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

avrupa yakasına nereye gidersen git 100 lira yazıyor. anadoluya da 150 mi ne. fiks menü yani aklında olsun.

yok öyle bişi her hafta atatürkten ataşehire gidiyorum ne yazarsa onu veriyorum, ki her zaman 110 falan yazıyor geçiş ücretleriyle beraber 120 verip yolluyorum. abartmayın pls

uber için diyormuş ben taksi anlamıştım sorry
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...