Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaya geçitinde doblolu barzo

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

besiktasin ortasinda buna benzer olay gordum ben,adamin birisi yaya gecidinin ortasinda durmustu,bizde kuzu kuzu onunden arkasindan dolasiyorduk.Birisi elindeki sert bir seyi on cama gomdu,camda catlak olustu,kavga cikacak diye bekledik hepimiz ama sofor cami bile indirmedi,cekti gitti
Sosyal ağlarda paylaş

Polisler polislik yapmıyor ki, olay ceza kesmek te değil. Polis yanlış bi hareket gördümü adamı durdurup bunu böyle böyle yapmamalısın demeli. Ve bu adamın daha önce uyarıldığını belirtecek bir sistem olmalı. Baktın öküz yine öküz asıyor musun kesiyormusun neyse cezası kes.

Amerikada polise yol verdim diye geldi durdurdu adam beni :D
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

Hikayeyi şöyle kuracaksın;

Adam hızla geçti,
'sende allah korkusu yok mu mübarek' dedim
'arabanın içinden senin allahını ***' dedi
o an çok sinirlendim ve kendimi kaybederek sinkaflı cümleler kullandım.
o da durdu indi saldırdı.
'seni cumhurbaşkanımıza şikayet edeceğim' dedim
'cumhurbaşkanını da ****' dedi ve sonra kaçarak gitti. plakası 34 FG ile başlıyordu, gerisini hatırlamıyorum. aracın arkasında abd bayraklı dekoratif bir çıkartma vardı.

bi dakka lan doblo mu demiştin.
shit, mission abort.

ahahahah baştan sonra sesli güldüm lan
Sosyal ağlarda paylaş

ya çok alakalı değil ama az önce yaşadığım olayı anlatayım.

Şirketin yanında bir sokak var. Sokak üzerinde park yapılmaz tabelası vs yok, herkes park edebiliyor yani.

arkamdaki blokta tadilat varmış. benim araba da o bloğun önünde. o bloğun önündeki araçların tamamını çekmişler. soruşturdum, çektikleri yeri öğrendim. gittim adam diyor ki 155 ihbarlı çekmişler. diyorum benim orada park yapılmaz durumu yok vs izah etmeye çalışıyorum 155 ihbarlı diyor adam başka bir şey demiyor.

adam tadilat yapacam diye 5 tane araç çektiriyor. bir tane uyarı levhası vs yok, 155'i arıyor, 155 gelip niye çekiyorum bu aracı demiyor.

mağdur olarak 102TL ödüyorum arabamı alabilmek için.

amazing.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

on sene sonra arkadan ensemize sıkıyor olurlar.

40 yıllık istinye bayırı caddesinin adı da yağcılıktan bir anda katar caddesi oldu, hemen kabullenmiş bu da. 15 temmuz şehitler köprüsü de diyordur. ben olsam alnının çatına da kafa atardım...
yahu pislik, istinye bayiri tabii ki cadde ama merak edip birisi mapsten baksa cikmayacak artik napam. Adamsan gel bekliyorum katar caddesinde
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

ya çok alakalı değil ama az önce yaşadığım olayı anlatayım.

Şirketin yanında bir sokak var. Sokak üzerinde park yapılmaz tabelası vs yok, herkes park edebiliyor yani.

arkamdaki blokta tadilat varmış. benim araba da o bloğun önünde. o bloğun önündeki araçların tamamını çekmişler. soruşturdum, çektikleri yeri öğrendim. gittim adam diyor ki 155 ihbarlı çekmişler. diyorum benim orada park yapılmaz durumu yok vs izah etmeye çalışıyorum 155 ihbarlı diyor adam başka bir şey demiyor.

adam tadilat yapacam diye 5 tane araç çektiriyor. bir tane uyarı levhası vs yok, 155'i arıyor, 155 gelip niye çekiyorum bu aracı demiyor.

mağdur olarak 102TL ödüyorum arabamı alabilmek için.

amazing.

Cezaya itiraz edebilrisin? Ceza makbuzu gelir, makbuzda sokak yazar. Sokakta da yasak yoksa geri alabilmen lazım paranı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...