Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dune

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

netflix e eski dune gelmiş dün yine izledim haha zamanına göre ne iyi film ya ?. Keşke bunun oyunu da gelse, rts olan olur ilk oyun gibi strateji de olur yeter ki gelsin ? .

Mesaj tarihi:
On 17.04.2020 at 00:12, sanssizsansli dedi ki:

denis villeneuve daha o kadar özgür bir yönetmen değil ya. al istediğini istediin gibi çek demeleri için çok fırın ekmek yemesi lazım.

blade runner 2049'da gördük ya istediğimizi. David Lynch gibi olmaya  gerek yok . İstediği gibi çekince sapıtıyor ^^

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

bu filmden once ilk kitabin oncesinde gecen yeni kitaplar, trilogy vs gelecekmis.

Dune: The Duke of Caladan (trilogy) - October 13

Dune: House Atreides Comicbook -  October 21

Dune graphic novel trilogy - October 27

Mesaj tarihi:

hmm Caladan kulağa güzel geliyor, çok fazla detay yoktu daha evvelden. Gerçi ben sadece god emperor a gelip bitirmiştim. Özellikle son gelen kitaplar nasıl bilmiyorum.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

trailer muzigi alakasiz bir pink floyd sarkisi galiba,

normalde hans zimmer yapiyor bunun muzikleri, sirf sinemalarda gosterilen bir teaser daha var orda orjinal ost sanirim calan:

Mesaj tarihi:

yapacağı adaptasyonda pink floyd kullanmak istemiş hodorovski, ona gönderme demişler.

yani emin değilim pek heyecanlandırmadı ne yalan söyleyeyim. görmek lazım.

Mesaj tarihi:

Ben Villeneuve'ye cok guveniyorum ve roprtajlarinda gercekten ne kadar istedigini ortaya koyuyordu. Zaten cok nadir geliyor guzel sci-fi, source material hazir guzelken, ekip iyiyken guzel birsey cikmamasi icin bir sebep yok. 

Cok az film var artik heyecanlandiran. Super kahraman hegemonyasi olsun, genel dusus olsun. Hersey dizi endeksinde artik.

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...