Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 goldbären said: Sam adlı kullanıcının mesaj kutusu doludur. çok pardon ya arcane senden önce quotelamış, dur biraz yer açayım lol. benim öm kutusu warhammer dwarf'larının book of grudges'ı gibi olmuş ya, kime karşı belge çıkarmak gerekebilecekse tutuyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Celtics said: marvel lafı geçmesi bile saçma. adamların yaptığı şey sinema değil zaten. diye bağırdı ..... adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 abi oturup simdi marvel filmleri iyi mi degil mi bunu mu tartisacagiz, yukarida denmis iste deadpool'un mizahi ve logan'in oyunculugu disinda marvel filmi mi var pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Masticore said: Dune'un aslında dönecek bir kaderi yok https://pbs.twimg.com/profile_images/465132229090222084/LDOuz3QW_400x400.jpeg Bu göt oglan hiç bir şey yaptırmıyor,ettirmiyor diye biliyorum. Ne oyun, ne film ne de boardgame franchise'a takılıyordu. Yaptırmıyor derken parada mi anlasamiyordu yoksa projeleri mi beğenmiyordu bilmiyorum ama yönetmen seçimi bundan daha iyi olamazdı. bu herif 6 kitap daha çıkartmış ya biriyle ortaklaşa ilk 6 nın sonundayım şu yeni seriye hiç başlayasım da yok ama iş arkadaşım almış yanımda okuyor. insanın çanı çekiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 cogunu bunlar cikardi zaten kitaplarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 oğlunun çıkardığı kitapları diyorsanız, seviye bir gömlek düşüyor son 6 kitapta. yine de okunur ama. ben de yeniden başlıyacam yakınlarda önce 2001 serisine sonra dune'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Bir kısmı da çevrilmedi zaten. İthaki popi bir yayınevi olduğu için tutacak kadarını zaten çıkardı, gerisini çıkartmayacak gibi duruyor. En azından Kabalcı'nın çevirileri bulunuyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ceviri mi? iyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ilk seri 3 ten sonrası bi sıkıntı basıyor ya okurken tamam setting efsane güzel falan da kitapların sonu da bir yere bağlanmıyor sik gibi kalıyorsun 800 sayfa okuduktan sonra, ee bu mu yani diyorsun ilk 3 kitaptan sonrası pişmanlık bençe gerçi asimow un foundation serisinden sonra okudum, ne okusan kesmez ondan sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 aquila said: ceviri mi? iyy. Ben şahsen Türkçe okumayı tercih ediyorum ya. Bütün hafta zorunlu makalelerle boğuştuktan sonra ingilizce ya da fransızca görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 orjinalı pahalı ya sdf bi sandman serisi omnibus çakayım kendime dursun kütüphanede artistlik yaparım millete dedim, 2 kitap 250$ , 1000 tl amk ama alçam galba ya, istiyorum sayfalar yabış yabış olmaz umarım okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 better world books mu ne vardı, shipping bedavaydı ama baya sürüyordu gelmesi. bi oraya bak istersen belki daha ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Auril said: orjinalı pahalı ya sdf bi sandman serisi omnibus çakayım kendime dursun kütüphanede artistlik yaparım millete dedim, 2 kitap 250$ , 1000 tl amk ama alçam galba ya, istiyorum sayfalar yabış yabış olmaz umarım okurken o neymiş öyle ya, allahtan zamanında toplamışım. Eskiden 20 liraya yabancı kitap getirtebiliyorduk Robinson'dan. 500 lira ne yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 kargo + wergi çok tutuyor ya 180$ toplam wergi kargo falan 250$ a geliyor ama torunlarına okutabileçeğin bir eser gerçi kimsem de yok ya, daha tohumlarımı saçamamışım torunun okuyçağı şeyi düşünüyorum, insan saçmalıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Aket-Atum said: Auril said: orjinalı pahalı ya sdf bi sandman serisi omnibus çakayım kendime dursun kütüphanede artistlik yaparım millete dedim, 2 kitap 250$ , 1000 tl amk ama alçam galba ya, istiyorum sayfalar yabış yabış olmaz umarım okurken o neymiş öyle ya, allahtan zamanında toplamışım. Eskiden 20 liraya yabancı kitap getirtebiliyorduk Robinson'dan. 500 lira ne yuh. eder ya aslında https://www.youtube.com/watch?v=-22He6oOdeM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Gördüm bunları bir yerde, gerekli şeyler olabilir. Etmesine eder ama benim o ederi karşılayabilecek bir maddi gücüm yok. Olan arkadaşlara iyi okumalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 işte kolleksiyonluk bir şey bu normal kitaba werilmez tabii ya full got serisini aldım ben çok komik bi paraydı hatırklamıyorum bile ne kadar direkt basmıştım orderi bu ekstrem bi baskı we hakikaten kolleksiyonluk , deri meri kaplı okurken boşalma garantili falan galba ben seyrederken hareketleniyorum zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ben de senin gibi şansıma deri kaplı bayağı güzel hp lovecraft koleksiyonu ve dracula almıştım. O cilde göre komik bir paraydı. Kitap koleksiyonu, koleksiyona meraklı biri olsam yapacağım tek koleksiyon olurdu muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 lowekraft kolleksiyonu sıradaki kolleksiyonum olabilir ya walla aklıma bu ikisinden başka da kolleksiyonluk kitap gelmiyor açıkçası foundation serisi war herhalde bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 2000lerin başı pati olsaydı şu laftan sonra ne tartışma çıkardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 (düzenlendi) Geçenlerde çekimlerini bitirdiler, pp ye geçti film. Konuşuldu mu başka bir yerde bilmiyorum ancak yine Villeneuve'ün yönetiminde Bene Geserit'leri konu alan Dune: The Sisterhood isimli bi dizi gelecekmiş, nerede ne zaman soruları ise daha cevaplanmadı bildiğim kadarıyla. Ağustos 3, 2019 Marl0_on tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 dune 2000 diye geldim değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 (düzenlendi) kitap mevzusu cıkmış carsamba aldım 1972 basım. ^^ Ağustos 3, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 haha harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Ben dün 3. kitabı bitirdim 4. nün başını biraz okudum.Ancak bu serinin neden bu kadar sevildiğini anlayamadım. Kitap akmıyor resmen. Anlatımı çok ağır, hatta bazı yerlerde resmen neden bahsedildiğini anlamıyorum bile. Bu kitabın filminin akıcı ve ilgi çekici yapılabileceğine pek inancım yok. Çoğu şey felsefik ve karakterin kendi içinde yaşadığı şeyler olduğu için bunun filme aktarılması zor olacaktır. Ayrıca kitap aksiyon kıtı olduğu için film kitabın özel hayranları dışındaki kitle tarafından sevilmeyecektir. Bakalım şaşırtacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar