Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıl olmuş 2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Futbol topaklarındakini acip atilan mesajlara bakılsa ne kadar basitlik aktığını görmek zor degil ya. Futbolun ne kadar boş iş oldugunu kanıtlar nitelikte adeta.

Üstüne futbolun endüstri haline gelmesi, içinde mafyacılık mı para aklama mı artık ne kadar pislik varsa hepsinin döndüğünü bile bile desteklenmesi var.

Futbol topikleri başkası adına utanma kotasını doldurmak için birebir inanılmaz muhabbetler. Lise seviyesinde dönen milletin kekomençi futbolcular uğruna birbirine sövüp kendini banlattigi konusmalar.

Karşı argüman olarak da "ya git o zaman nasa da calis" gibi soylemlerde baya komik olmuş. Aptal olmamak demek illa einstein olmak degil abi bunu ogrenememis olmanız uzucu.
Mesaj tarihi:
olm ben gerçekten sıkıldım lan bu forumdan. umarım biri görür mesajımı da banlar. 30 yaşındaki adamlara milletin zevkine saygı duymayı mı öğreticem işim yokmuş gibi. çöplüğünüzde boğulun abi.
Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

Yahu aynı şey işte. Mesela cahil seçmen dediğiniz adamların sıfır kültürel bir aktivitesi var, kitap okumuyor, gündemi tek kanaldan takip ediyor, sinemaya gitmiyor. Futbol fanlığı da ülkede böyle, futbol fanı kitlenin tek "ZEVK ALDIĞI AKTİVİTE" futbol.

Bunun bi üst levelı bi üniversite bitirmiş ama bitirirken hiç edebiyat, fizik, biyoloji, sosyoloji ile ilgilenmemiş, sabah 8 akşam 6 memur olmuş ama yine tek "ZEVK ALDIĞI AKTİVİTE" futbol.

aynı şey işte. bırakın takılsınlar.

bir toplumun kalkınması için cehaleti ortadan kaldırman lazım. cehaleti ortadan kaldırmak için eğitim ve sanatı kullanırsın. spor tabii ki takviye sağlar ama ülkedeki futbol spor falan değil, net değil. sadece boş beleş adamların kendilerini adayarak hayattan tatmin olmaya çalıştıkları bir şey.

bu yüzden "şahsen" bana batıyor futbol, çünkü aynı kefe.

Sevgili paradoksalkedi. Sana bir doz;
Tribün Cemaatinin Öfkesi (Artun ya da Artın adını tam hatırlayamadım Ünsal),
bir doz Karhanede Romantizm ile Futbol ve Kültürü (Tanıl Bora)
bir doz da Futbol Dünyayı Nasıl Açıklar? (Franklin Foer) yazıyorum.

Futbolu takip eden herkesi aynı kefeye koyduğun için de teşekkürler.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ward dikmeyenlere sövüyor ama dimi suka blyat ruski shit falan diye sdsafas

abi ben genelde sinirlenen bir insan degilim yaw. :P

rusluk 0 falandir. ancestryDNA alayim aslinda bak.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Sevgili paradoksalkedi. Sana bir doz;
Tribün Cemaatinin Öfkesi (Artun ya da Artın adını tam hatırlayamadım Ünsal),
bir doz Karhanede Romantizm ile Futbol ve Kültürü (Tanıl Bora)
bir doz da Futbol Dünyayı Nasıl Açıklar? (Franklin Foer) yazıyorum.

Futbolu takip eden herkesi aynı kefeye koyduğun için de teşekkürler.

Bir postu okuyarak bunu yazdığını sanıyorum zira ben kaç sayfadır siz üç beş kişinin kaideyi bozmadığını genel kitleyi değiştirmediğini anlatmaya çalıştım. Eğer hepsini okuduysan zaten bir okuduğunu anlama problemi var yukarıdakileri de boşa okumuş olabilirsin :( ama teşekkür ederim merak ettim bakacağım.
Mesaj tarihi:
_Rave said:

olm ben gerçekten sıkıldım lan bu forumdan. umarım biri görür mesajımı da banlar. 30 yaşındaki adamlara milletin zevkine saygı duymayı mı öğreticem işim yokmuş gibi. çöplüğünüzde boğulun abi.

saygi duymak ne yaw?

komik bir kavram bu. zevklerinin kotu olmasina karismiyoruz ama kotu zevkin hakkinda konusabiliriz.
Mesaj tarihi:
futbolun ucundan kıyısından ilgilenen adam ilgilendiği oranda cahildir. çünkü destruktif bir aktivitedir futbol ilgisi. ancak futbolla ilgilenmeyip, ilgilenen insandan çok daha cahil olan bir sürü insan da gördük. tek slider ile ölçemezsin yani karakter kalitesini.
Mesaj tarihi:
adami patcik karadeligine sokup yuttunuz mu lan yine askldfjkas

ayiptir, fitbol bolumunden bir kisi cikip da adama backup saglayamamis, tek basina iyi savasmis ama.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

ancak futbolla ilgilenmeyip, ilgilenen insandan çok daha cahil olan bir sürü insan da gördük. tek slider ile ölçemezsin yani karakter kalitesini.

ya sen niye böyle mantıklı şeyler yazıyosun :(
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

_Rave said:

saygi duymak ne yaw?

komik bir kavram bu. zevklerinin kotu olmasina karismiyoruz ama kotu zevkin hakkinda konusabiliriz.

milletin zevklerine hakaret ederek değil de futbolun nekadar aptalca bir spor hakkında konuş sabaha kadar, dinliyim.

beni bukadar sinirlendiren ve overreaction gösterdiğim durum sanki futbol ülkede yasaklansa ülke bir anda kültürlenecekmiş maça giden adamlar bianellere,tiyatrolara akın edecekmiş gibi konuşuyorsunuz.

Hayır gidip basketbol taraftarı olup orda olay çıkarıcak kavga edicekler bu sefer de gidip basketbol taraftarı wololol mu diyeceksiniz? en iyisimi sizin için bütün spor dallarını komple yasaklıyalım dicem ama bu kitle ozaman fanatiklik yapıcak biryer gene bulacak.

cahil insan çok sadece bunun sebebi futbol değil, futbolun bu halde olmasının sebebi cahil ve medeniyetsiz insanlar. bukadar basit bunu anlaması.

buarada ad3m e saçma sapan bi hakaret ettim önceki sayfa da kusura bakmasın, özür dilerim ergen çıkışım için. ülkenin hoşgörüsüz hali geriyor insanı.
Mesaj tarihi:
reyou said:

adami patcik karadeligine sokup yuttunuz mu lan yine askldfjkas

ayiptir, fitbol bolumunden bir kisi cikip da adama backup saglayamamis, tek basina iyi savasmis ama.

fitbol bolumu destekcileri boyledir abi.

bugun can ciger gibi gorunur, yarin hoop bu beskdasli der, adami siler.

sey gibi dusun... hmm, daha primitif bir yasam formu diyecegim ama biraz hos olmayacak sanki.

lo quality bait atmayayim simdi. :P
Mesaj tarihi:
futbol bölümündeki adam gelip burda rave i savunurken kufredecegime derbi topikinde kufreder ban hakkımı oraya harcarım diye düşünüyordur. ;)
Mesaj tarihi:
Nekro said:

futbol bölümündeki adam gelip burda rave i savunurken kufredecegime derbi topikinde kufreder ban hakkımı oraya harcarım diye düşünüyordur. ;)

"bunlar sinirine hakip olamayip kufreden bos tipler" diyorsun yani.

hakli bir gerekce dogrusu.

top kafali olsalarda seceneklerini dogru yonde kullanmalilar.
  • Yeni Oluştur...