yloibx Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 hala futbol konuşanlar var güncelin anası ağlamış. paticik'te futbol konuşmak nedir ya çabuk forum kapatılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 üzücü bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 sana ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 yıl olmuş 2018 hala yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 yıl olmuş 2018 hala forum kullanmayı bilmeyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Patide futbol konusulmasa evde atomu parçalıyor cunku... Atanamamis elon musk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ıyy leş futbol muhabbetçileri nası tetiklendi dsgsfkglfdgfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 konuşunca da noluyorsa onu anlayamıyorum esas ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 konusmak ne kavga edenler falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Black-ice said: konuşunca da noluyorsa onu anlayamıyorum esas ben Yaşıyoruz da noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 "futbol izleyen top kafa var mi burada?" demeycegim. varlar lan!! cok acaip. egitimli insanlar falan, takim tutuyor bildigin. allah'a inanmaz ama topcuya inanir, totem yapar falan. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 hayatında topa vurmamış balkon çocukları ''ıyy futbol'' diye bıkbık yapıcağınıza gidip kendi ilgi konularınızdaki topiklere birşeyler yazın da o konuya ilgisi olanlar okusun ozaman. her ilginizi çekmeyen konuyu veya kişiyi etiketlemeye amma da meraklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 sana mı soralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 curling mi konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 dasaa haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Bir Lineker vardı, o ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 _Rave said: hayatında topa vurmamış balkon çocukları ''ıyy futbol'' diye bıkbık yapıcağınıza gidip kendi ilgi konularınızdaki topiklere birşeyler yazın da o konuya ilgisi olanlar okusun ozaman. her ilginizi çekmeyen konuyu veya kişiyi etiketlemeye amma da meraklısınız. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 hayir bu kadar adam fitbol konusuyo, aralarindan bi 5 kisi cikip da fifa ligi kuralim demedi senelerdir. adamlar 3 kisi ultimate team de coin satin alcaklar diye kan agliyolar kan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 FUTBOL MUHABBETİ YAPAN Bİ KİŞİDEN BEKLENEN GENELLEME XDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 gerci ben ikisini de yapmiyom lan asdfklj sari biyik fotosu atip kactim topaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 lisansli olarak da yaptim tam bir amele sporu keske baska bir sey yapsaydim shahsgja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Jaegerjaquez said: FUTBOL MUHABBETİ YAPAN Bİ KİŞİDEN BEKLENEN GENELLEME XDDD aç bak bakıyım benim kaç tane futbol topiklerinde mesajım var. sadece senin gibi çakma elitistler gibi at gözlüğüyle bakmıyorum başkalarının zevkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 banane abi kaç mesajın varsa var :D istediğinin konuyu konuş konuşma diyen mi var dalga geçebiliri mistediğim gibi sen de benle geç zuahah badici pipisi küçüktür bunun kesin diye gfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 jaegere de çakma elitist dendiğini gördük be vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar