Frostbite Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 rip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 RIP 10 yıla dünyayı terk etmemiz lazım demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 üzdü valla rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 rip in rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Yıldız tozu olmak için yolculuk başladı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Rip, fenomen bilim adamlarindan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 https://image.ibb.co/dqGLAH/Clipboard_image_2018_03_14_11_26_37.png üzdü be, dünyanın zeka ortalaması biraz daha düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Ne bicim bi habere uyandim ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 riis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 elon musk bu adamın küllerini marsa falan atsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Rahatsızlığına rağmen bu kadar yaşaması, bilime katkıya devam etmesi bile yaratıcının bir lütfuydu sanki. üzdü cidden, rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 karadelikler babasiz kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Archangel_ said: Rahatsızlığına rağmen bu kadar yaşaması, bilime katkıya devam etmesi bile yaratıcının bir lütfuydu sanki. üzdü cidden, rip. https://how2play.pl/wp-content/uploads/2016/03/Kappa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Vay arkadas allaha inanmayan adama allahtan rahmet dileyenlerle dolmus forum =D. Uzay tozu oldu , iyi adamdi. Dunyayi daha farkli bir yere donusturen ender insanlardandi. Umarim yakin zamanda yerini doldurabilecek genc birileri daha cikar. aquila said: karadelikler babasiz kaldi. Henuz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Dünya böyle bilim adamlarını haketmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Kim şimdi yaşayan en büyük bilim adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 onu baska konuda konusabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 türk internet kullanıcılarının yorumlarını okumak istemiyorum. science must go on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Auril said: elon musk bu adamın küllerini marsa falan atsın ya bu adam yakılır mı lan cryonic işleme tabi tutulmalı bence. bilmiyorum tabi kendi istemiş midir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 barbu said: Dünya böyle bilim adamlarını haketmiyor zaten. asiri sinirleniyorum su "hak etmek, etmemek" laflarina. ayni saygi duyuyorum boku gibi. troll degil ya, cidden sacma bir soz bu. bakin sorun surada, kimse bir seyi hak etmiyor. bir seyler oluyor. mesela bu herif, ilgili oldugu konu ustune kasip kendisini vasifsiz s. hawking'den bildigimiz s. hawking'e getirmeyi tercih etmis. diger insanlarin kendi tercihleri dogrultusunda yaptigi calismalar ustune kendi yaptigi calismalari eklemis. dunyanin ya da toplumun hak etmesi var mi? yok lan! sacma kelime obegi bu ya. ben de kullaniyorum ak, ama kullanmamak lazim. gunluk hayatta da kullanmamak lazim "ben bunu hakketmedim" he sen analizlerimize gore 18lik dildo hakkettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 unique kalsın abi gelmesin yenisi elon musk alsın bizi götürsün, dünya karanlık çağlara geri dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar