ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 ginaly said: bir de euro gelirin yoksa euro kiralamak her zaman kur riski demek. özellikle 2+ yıl gibi bi sözleşme imzalayacaksan hayli riskli. Yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Grego said: 300 iyi anlaşmışın, kdv dahil varsaydım. 2016 polo ya 370 ödüyoruz kdv hariç ama g,den kdv gelen kdvden ödendiği için kdv yok denilebilir.. ginaly kenarda 2 yıllık toplamı kadar euro var :D biyerden eksiliyo biyerden artıyo falan ama kötü tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Haa ulan hedgelediysen niye kur cok artti diye dert yaniyon (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 kredi kartından 2500 lira cart çekince adamlar üzüldüm :/ 1800 falan çekiyolardı 1-2 ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Biz bunları postlarımızda hep yazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 aktiftablet said: Bir de euro yükseldikçe üzülebilirsin. Başta iyi oluyo da sözleşmenin son yılında yeter bitsin artık dedirtebiliyor. ama biz bunları konuştuuukkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Abi son yil demisin daha 4 ay oldu :p Satin almaya gore karliyim gibi hala 110.000 lirayi arabaya gommedim dolar olarak faizde tutuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 daha dur kaç kriz görürüzün o zamana kadar sdfadf alıntılarım bu postumu da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Kiralama para değer kaybetmeden önce mantıklı bir hareketti, fakat euro ve dolar fırlayınca çok mantıklı hale gelmedi. Bir çok kiralama şirketi kapandı. Elde avuçta kurumsal büyükler zaten büyük oldukları için nefes alabiliyorlar. EURO üzerinden olması çok cazip gelmiyor. Haa şu var clio olmuş 82.000 TL kiralanınca mantıklı gibi gözüküyor ama her ay car cart karttan çekince özellikle birden fazla aracın var ise koymaya başlıyor. Üst segment kiralamak mantıklı olabilir. Alt segment paran varsa al veya kredi ile al sonuçta taksit bitince araba senin oluyor. Bir de şu var araba asla değer kaybetmez. Her zaman avantajlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 İkinci el kiralama diye bi olay yok dimi? 300 avro şu anda çok bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Bana kiralamanın euro üzerinden olması en başından beri çok saçma geliyor açıkçası. Ekstra karlı bi iş kolu kapandı diye düşünüyorum artık. Yakında birileri çıkıp piyasayı TL'ye çevirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 TL de vardı aslında ama 1 senelik falan sözleşme yapıyorlardı, ve daha yüksek fiyat oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Kur çok arttı diye düzenleme yapmıyor mu bu kiralama şirketleri? Biz de Euro'yla borçlanıyoruz diye bahane dinlersiniz gerçi, euro kredisi almışlardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 ben de onu diyecektim, ilk kiraladığımızda, aynı araca TL sözleşme de yapılıyordu. hatta 17.02.18, Garanti Filo fiyatlarını da koyayım nostalji olsun. * kur bu tarihte 3.90 Polo ya 3.90 * 315 = 1228 TL + KDV verirken TL de 1.660 Tl + KDV veriyordu. 400 lira fark var diye EUR almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 bizim sözleşmeler TL üzerinden, 2016-2021 arası geçerli. 1900 TL'ye a3'e biniyoruz :P muhtemelen LP kendini şeyediyordur bu sözleşmelerden dolayı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Adam bunu düşünüyor tabi, yıl sonu Euro tahminlerine göre çıkarmışlardır o tabloyu. Arada biri de demiştir "Euro fiyatını yıl başında düşük tutalım da cazip gelsin, sonra nasılsa geçircez" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 https://eksisozluk.com/13-eylul-2018-cumhurbaskaninin-tl-karari--5784146?a=popular Yirttiniz sanki? Eski sozlesmeleri de kapsar mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Yok ya adamlar 13TL'den dönüyoruz işinize gelirse dediler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Ohahah dediler mi 13ü hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Reis ona da bi ayar çeker. Bekleyin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Giovanni said: Yok ya adamlar 13TL'den dönüyoruz işinize gelirse dediler! Ciddi mi bu? Dolandırıcılık resmen Yapabildiklerine sonuna kadar yokuş yapcaklar mecburen ama çıkan karar eski sözleşmelerin anlaşılıp TL'ye döndürülme zorunluluğu olduğu yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Maili aynen yapıştırıyorum: -başka bir konu da var arkaplanda onu da yapamıyoruz ayrıca 13TL diyor- xx bey merhaba, Euro işlemlerle alakalı bugün yayınlanan kararname sebebiyle maalesef aracınızın uzatma işlemini gerçekleştiremediğimizi bildirmek isterim.Uzatmış olsaydık dahi TL’ye dönmemiz gerekecekti gerçi. Bu doğrultuda ya TL fiyatlama yapmamız gerekecek ki bugün gerçekleşen faiz arttırımı ile 12-13 TL’den dönülebileceğini düşünüyorum(sadece bir öngörü). Arzu ederseniz aracı hemen iade edebilirsiniz. Geri dönüşlerinizi rica ederiz. Saygılarımızla Sadece öngörü diyor ama isterseniz hemen iade edebilirsiniz diyecek noktada pazarlığa kapalı neticede. Ayrıca böyle bir öngörüyü resmi mailden çok net şekilde belirtmek de bir gösterge diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Seni korkutup iadeye zorlamak istemiş belli ki. Aksi takdirde muğlak bir durum var. Kurun kaçtan çevrileceği belirsiz. Onlar da bilmiyor yani. Belirsizlik olunca geri çağırmak çok daha mantıklı arabayı. Sen yok bugünkü kurdan çevirin sözleşmeyi deseydin keşke, sadece tepkiyi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Acaba iade alıp arabaları satmak daha mı mantıklı geldi diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Anayasa mahkemesinden doner o khk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar