pontipati Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Taksim civarı tuzlu olmayan (1 şişe +yemek ~150 olsun mesela) şarap evi tavsiyeniz var mı? Bir de Pano şarap evi varmış, bilen var mı nasıl bir yer? Teşekkürler =)
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Gitmedim ama eli yüzü düzgün görünen bir orası var, Galatasaray Lisesi'nin yanında Solera Winery.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Topik kirliliği olmadan Anadolu Yakası versiyonlarını alsam ben de :) Viktor Levi diyenle bozuşuruz.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Valla şarap evi denince daha nezih, daha loş, daha sessiz sakin yerler geliyor benim aklıma. Bir zamanlar iyiydi ve yeterince isim yaptı diye müşteriye "nasılsa her türlü doluyuz gelirsen ekime" muamelesi yapan, beşinci sınıf Taksim fasılcısı gibi bütün masalarını göt göte yerleştiren bir yer haline gelmiş, kapısından bile geçmem bir daha. Geçen sene arkadaş ısrarıyla yeltendim de illallah ettim yani, hafta içi hem de. Artık şarap da satılan, ismiyle check-in yapıp şarap fotoğrafı paylaşmaya gidilen "piyasa" bir yer sadece benim gözümde.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Yıllar önce Hazzapulo'ya giderdik, o zamanlar iyiydi ama çok uzun süredir Taksim tarafına pek uğramıyorum. Hala aynı seviyede midir, hatta hala var mıdır bilmiyorum. dip not: Viktor Levi çok da başarılı değil bence. Popülerliğinden tercih ediliyor daha çok.
ginaly Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Galatada sensus vardi eskiden. Hala var mi bilmiyorum. Beyaz yakali kizla gitmek icin ideal bir yerdi
samaella Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 ingiliz konsolosluğunun orada pano var bir ara kapanmıştı yeniden açıldı. Eskiden giderdik şimdi nasıl bilemem. Bir de kule dibinde mahzenli bir yer var adını bilmiyorum ama iyi bir yer diye duydum.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 ginaly said: sensus. kızla gelinir. :D
Narstil Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Sensus açıktı , Galata kulesinin orada. Yer sıkıntı olabilir cuma cumartesi gideceksen rezervasyon yaptır. Bana biraz basık gelen bir mekan ama güzel
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Sensus baya iyi ama yer bulması hep sıkıntı. Orasi da dip dive masa dolu bir de ama nezih yani.
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 viktor akşam rezalet baya ya 16:00-18:00 arası iyidir ama beyaz yaka raylı sistem servis devinimindeyken gitmek lazım. :3
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 açık ara sensus. viktor levi kadıköydeki gibiyse sadece şarap için gidilir, yemekler ve servis yoğun saatlerde baya vasat
Öne çıkan mesajlar