Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ryzen 2nd Gen.

Goering

Öne çıkan mesajlar

Ryzen 2nd Gen fiyatlarini leak etmisler:
https://www.pcgamer.com/amds-ryzen-7-2700x-and-other-second-gen-ryzen-cpu-pricing-revealed-in-leak/

Ryzen 7 2700X (8-core/16-thread, 3.7GHz-4.35GHz, 20MB, 105W TDP)—$369
Ryzen 7 2700 (8-core/16-thread, 3.2GHz-4.1GHz, 20MB, 65W TDP)—$299
Ryzen 5 2600X (6-core/12-thread, 3.6GHz-4.25GHz, 19MB, 95W TDP)—$249
Ryzen 5 2600 (6-core/12-thread, 3.4GHz-3.9GHz, 19MB, 65W TDP)—$199

ayni zamanda benchmarklar da leak olmus:
https://elchapuzasinformatico.com/2018/03/exclusiva-familia-amd-ryzen-2000-al-completo-benchmarks-precios-y-fecha-de-lanzamiento/

Ryzen 7 2700X oyun benchmarklarinda Intel i7 8700K'ya yakin performans gostermis (-7%) ama altinda kalmis, herhalde multi-core olarak 8700K'yi gecer.

(Intel i7 8700K - $339)
Sosyal ağlarda paylaş

Bright a bakmayın fan soğutma konusunda adam kafayı bozmuş sıvı nitrojene oturtmazsa yanacağını zannediyor her şeyin oraya da fan tak buraya da kıçını aç bilgisayarın falan

Ben de sıvı destekli soğutma kullanıyorum (h100i) ve çok çok memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bright fazla fetişist de,

belkas da gitmiş gizli gizli yanlış iş yapmış sdfsdfs. özelden gaz verdim millete bakma sen gönlünden geçeni yap diye, yapıtğı komboya bak sdfs.

neyse olm sanki yanlış çalışmayacak şey aldı adam, ileride başka işlemci alır ona takar soğutmasını, olmadı baz fan sesi düşük olur onun faydasını görür falan.

yanlışsa yanlış sanki hiç çalışmıyor gibi davranmayın kırmayın fakirin hevesini...
Sosyal ağlarda paylaş

Yanmaktan öte daha az gürültü yapsın, daha serin olsun, daha uzun ömürlü olsun parçalar.

Özellikle soğutma konusunda çok bilgi kirliliği ve eksikliği mevcut community'de. Oyun oynarken CPU/GPU/kasa fanlarının jet motoru sesi çıkarması norm olmuş, olmasın. Düzgün hava soğutmalı sistemde overclock yoksa idle'da çalıştığını anlamakta zorlanıyor olmanız, yükte de kulak tırmalamaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...