Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 gerçek erkekler seks odasına da gym odasını da gerek duymaz sevişirken karıyı ağırlık gibi kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 RamsesII said: torbaya vurdukça zangırdayan tüm apartman... Ve en sonunda kapıya birer birer gelen komşular... abi hazır ısınmışken onları da sağlı sollu yere sereceksin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Forumda herkes aksamlari hatun kirbacliyormus da haberimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Türkiyede bodrum katı diye bir konsept pek yok da çatı katı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Mustakil ev olmasi lazim bodrum icin. Mustakil kalmayinca residans sevdasina normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Auril said: Mustakil ev olmasi lazim bodrum icin. Mustakil kalmayinca residans sevdasina normal müstakillerde de çok nadir, bodrumlu proje yapılmamış pek. Deniz kenarı yerlerde gene biraz var da iç anadoluda falan yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Deniz kenarinda hic yok ya. Derine indikce su cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Jaegerjaquez said: gerçek erkekler seks odasına da gym odasını da gerek duymaz sevişirken karıyı ağırlık gibi kullanır abi sen böyle sewiyorsun herhalde, ança formunu korursun https://bloximages.newyork1.vip.townnews.com/greensboro.com/content/tncms/assets/v3/editorial/8/b5/8b5e3564-d006-50bb-b105-056535bf7211/588657a6430b8.image.jpg?crop=1201%2C883%2C0%2C0&resize=1200%2C882&order=crop%2Cresize rabia da bonus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 yok bu powerlifting'e girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Onu bulka girmeden düşünecekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 kadinin ustunde ne yaziyor bilmiyorum ama bariz tasak resmi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 en az 4 set isterim diyor bak bençe tam jagere göre ahsuahduasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Auril said: Jaegerjaquez said: gerçek erkekler seks odasına da gym odasını da gerek duymaz sevişirken karıyı ağırlık gibi kullanır abi sen böyle sewiyorsun herhalde, ança formunu korursun https://bloximages.newyork1.vip.townnews.com/greensboro.com/content/tncms/assets/v3/editorial/8/b5/8b5e3564-d006-50bb-b105-056535bf7211/588657a6430b8.image.jpg?crop=1201%2C883%2C0%2C0&resize=1200%2C882&order=crop%2Cresize rabia da bonus sdf abi senin aklına ağır kilo azs tekrar geliyosa sıkıntı sende bence :DDD ben cardio olarak görüyorum o yüzden az kilo çok tekrar ;DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 https://www.decathlon.com.tr/500-dambil-standi--id_8380452.html Ben bundan sipariş verdim, yeriniz varsa ve Türkiye'deki kazıkçı power rack firmalarına 1500 - 2000 lira vermek istemiyorsanız bence en ideal ekipman ev için. (Evde 300kg squat yapacağım demiyorsanız tabii, 175kg taşıyormuş stand. Siz ona 150 diyin hatta :P) Evde 40kg ağırlığım vardı, uzun barım İstanbul'da olduğu için gittim 2 metre bar aldım, bir de 20kg daha ağırlıkla bir tane de sehpa aldım. Artık her gün bench press, squat ve pull-up yapabileceğim evde :> Buradaki spor salonları dandik apartman dairesinde ve 120 lira falan istiyorlar aylık (haftada 3 saat, belirli saatler ve kaçırırsan yanıyor falan lol) için. Buna da 1000 lira verdim ve 5 taksit yaptılar lel. Edit: Bu arada alıp kullanmazsanız açık gardrop/çamaşırlık niyetine gömleklerinizi falan asabilirsiniz. Koşu bandından daha kullanışlı o bakımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Az önce kurdum rack'ı. 45 kiloymuş arkadaş. Kargocu çıkartmayıp apartman girişine bıraktı her şeyi. Totalde 90kg yük çıkarttım 3. kata. Kurması 30dk falan sürdü tek başıma. Sağlam görünüyor, 1-2 barfix'lik canım kalmıştı; çektim sallanmadı. Kilitleri falan, bar holder'ları falan güzel. Yer varsa, geri kalan her şey hikaye bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 deadwoll said: Edit: Bu arada alıp kullanmazsanız açık gardrop/çamaşırlık niyetine gömleklerinizi falan asabilirsiniz. Koşu bandından daha kullanışlı o bakımdan bana bunlarla gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 deadwoll said: en onemli sey istasyonu yere sabitlemek, onu yaptin mi? Hareket eden duzenekte squat falan yapma sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Sabitlemedim de hareket etmiyor, tabani bayagi genis, arka tarafinda agirliklari taktigin yer var zeminde. Onlarla beraber zaten 80 100 kilo falan oluyor. Barfiks demirine asilip sallandim, rack sabit kaldi yine. Bir de benim evde yapacagim maks squat 100kg falan olur, bir kamyon sorun var dizimde, belimde falan fazlasi oldurur sjdk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 decathlonun rack iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Resistance band seti almak istiyorum. Uygun fiyatlı ürünleri nereden bulabilirim? Pahalı geldi setler de. Yardımınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 muracaat sahibinden..nasilsa benim gibi dombililer gazla alip en fazla 3 gun sonra aski olarak kullaniyor..cikar gelinlik kiz gibi olani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 RamsesII said: Resistance band seti almak istiyorum. Uygun fiyatlı ürünleri nereden bulabilirim? Pahalı geldi setler de. Yardımınızı bekliyorum... Ucunda kancası felan mı olsun diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 hayır abi aha böyle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 RamsesII said: Resistance band seti almak istiyorum. Uygun fiyatlı ürünleri nereden bulabilirim? Pahalı geldi setler de. Yardımınızı bekliyorum... Decathlondan 25 liraya aldiydim ben. Istedigin agirlikta satiyorlar tek tek, set olarak var mi bilmiyorum. Bir aydir kullaniyorum hala esneme, bollasma falan bir sey olmadi, iyi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Bende onu diycektim özel bişey mi arıyor acaba dedim. Sadece esneme için decathlondaki en hafifi yani yeşil olan yeterli. Mavi sert gelir esnemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar