Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 DICE İSTİFA https://www.twitch.tv/yabgunizampasha/clip/PopularSuaveCarabeefThisIsSparta
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 kendi kafama V1 indirdim aynı şey yüzünden
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 v1 atamama, çağırdığım tankı başkasının alması falan, kendi squad'ım dahi olsa almaması lazım BEN ÇAĞIRIYORUM ULAN BEN BİNERİM asdaf
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 o bencilliği geçecen squad işi için yapılmış o. üç tane emireri bul kendine alsın getirsinler ben öyle yapıyorum. yok tamamen yabancıların squadındaysan adamların canlı olduğu anı kolalyıp öyle çağır ve redeploy et direkt. fjell'de v1 çağırmanın en etkili yolu uçak alıp tepede bir yerde haritayı görürken atlayıp, paraşütteyken uzun uzun pointleri gözleyip ona göre atmak. hem aynı anda 3-4 point görünüyor, hem de 10-20 saniye rahat rahat roketi çağıracak karar zamanınız oluyor.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 tam uçaktan aşşağıya süzülürken başkası roket çağırırsa mal gibi kalmıyor musun? ben çağırdıgım tanka kendim binmek istiyorsam, zaman kolluyorum bakıyorum tüm squad hayatta,çağırıp direk redeploy
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 ayarlıyorum onu. her zaman tutmuyor ama tabi
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 4.05gb patch geldi, bu haftanin roundu basladi
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Yenilenmiş tank haritası müthiş olmuş
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 su yeni axis tank'inin gorevi herhalde 1-2 hafta sonra, week 3 mu?
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Unlock the Sturmgeschutz IV by completing the Weekly Challenge of the third Chapter Event of Chapter 2: Lightning Strikes
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 CLASSIC BF1942 MAPS COMING TO BATTLEFIELD 5? It's Possible... https://www.youtube.com/watch?v=RUVaCL1NGM8 Hmmm..
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 nihayetinde elbette gelecek. ama klasik ea olduğu için release'de gelmedi, oyun soğumaya başlayınca götüm götüm getirecekler. tek seferde de 2 map falan getirirler en fazla. soğudukça yenilerini servis ederler falan filan. anca o zaman alırım zaten muhtemelen. Operation Market Garden istiyorum. Tobruk da güzel olurdu. El Alamein zaten mihteşem olurdu da, o haritada da piyade olmak işkenceydi o zamanlar. Şimdi nasıl hallederler bilemedim.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 vidyodan ben öyle bi çıkarım yapmadım , twitter'dan bitane devle öyle goygoyunu yapmışlar sadece youtube'da bf içeriği yapan adamlar , oldukça çöp bence izlemeyin değmez
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 çeyreğini falan izledim zaten. şeyde MEHHledim, "bana bunla ilgili bi video yapmamı önerdiler, ben de neden olmasın dedim =))))))" iyice karşılıklı sırt sıvazlamaya dönüştü olay. küçük masum tatlış bir öneri canım sadece.
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 calculated B)- https://www.twitch.tv/yabgunizampasha/clip/RichHorribleEyeballTwitchRPG
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 abi kusura bakma da beş metre önüne gelen aracı sturmtigerla bir zahmet tekte patlat yani sdf. herhangi bir aracı tekte alıyor tam üstüne oturtursan. (oturtamazsan churchillden 80 götürüyor yanında patlarsa)
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 ya şımarıyorum, 2. basitti de ilk tankı 2. atışta vurmam %49 bal ilk defa st ile zırhlı araca vs attım, bunlar light zaten tek yerler, güzel hisdi yav CoH2'de de ayrı bir zevk alıyorum tankla oynamaktan, aslında izometrik, fizik dinamiklerinin iyi olduğu bir tank oyunu olsa tadından yenmez
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 zevkli oluyor sturmtiger ile tank almak karşıdakinin morali baya bozuyordur. şunun aynısını karşıdaki gariban olarak yaptım ben bir kere, arkasına geçebilirsen sturm çaresizce dönüyor duruyor üstündeki bomba portunda adamın yoksa.
Goering Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 kabak tadi verdi. mart'ta buyuk patch gelene kadar fln assignment yapar cikarim.
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 abi content falan gelmeyecek bence daha. öyle amerikan rus japon geleceğini hiç sanmıyorum. para getirmeyecek yer için bugfixing'e bile para vermek istemiyor herifler. şu company coin ile kozmetik alma işi de çok tutmadığı için onu da parasallaştıramadılar. güya ocak sonunda gelecekti falan. benim umrumda değil ama bu aç köpek ea board para kazanma ihtimali görmezse beş dakika daha dev çalıştırmayacak projeye.
Goering Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 abi... mart'ta bf V battle royale geliyor :) ondan once de 2-3 guzel fps var cikicaK. 1. metro: exodus 2. apex legends
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 yahu diğer ikisinin bfv ile ne alakası var sdf. battle royale de inanılmaz über bir content değil, beş tur oynayıp "pek de bfye göre değilmiş" denilip geçilecek bir content olur. esas içerik yeni haritalar, yeni factionlar, yeni silahlar yeni araçlar, yeni savaş theatre olmalı. bf1deki gibi.
Goering Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 alakasi soyle var, baska oynicak fps yok.
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Yeni map şart ya baydım. Bu 6 7 map daha lazim
Öne çıkan mesajlar