raider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 BF1'in üstüne hiçbirşey koymamışlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Sus kız. Daha yeni 270tl odedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 netcode ayni ama bf1’in ustune baya bir sey koymuslar hatta beta’dan baya farkli, deluxe editionla day 1 patch geliyor. aralik’ta da ilk buyuk patch. oyunun gelecegi parlak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 hahahaha. hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 bf1in ustune kadin ve zenci koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Rus origin primium alsak dil secenegei oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 aquila said: bf1in ustune kadin ve zenci koydular. Bf1 e de kadın geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Zenci de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 arastirmadan yaptigim saka icin sizlerden ozur diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Laorx said: Rus origin primium alsak dil secenegei oluyor mu? Ukrayna üzerinden aldım. Kurarken dil seçeneği geliyor BF V için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 ya yine spitfire'dan atlayıp roket atıp arkadaki uçağa hemen silah değiştirip flick shotla quickscope 360 aşşağıdaki adamı alıp uçağa geri atlanıcak saçma sapan oyunlar yapıyolar hypelanıp alıyosunuz götünüz yiyosa rising storma gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 mulgear6 said: ya yine spitfire'dan atlayıp roket atıp arkadaki uçağa hemen silah değiştirip flick shotla quickscope 360 aşşağıdaki adamı alıp uçağa geri atlanıcak saçma sapan oyunlar yapıyolar hypelanıp alıyosunuz götünüz yiyosa rising storma r6 siege'e gelin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 BF serisinin bu laubali yanı hep vardı. BF3-4 hatırlayın, ortaya çıkan gif'ler falan. Benim bu oyuna 2 eleştirim var. 1- Time to kill düşük 2- Recon ölmüş. Geriye kalan her şey iyi, bu dönemin başarılı AAA'larından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 canim ilk oyundada b-17nin kanatlarina yatip yukardan snipelardik abukluk hep vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 dun conquest'te oyun ortasinda tiger aldim. su Arras haritasinda tarlalardan gecerken karsi takimdan biri tankin ustune atlamis. gec gordum, herif yatarak 9-10 kisi oldurdu... ne yapsam olmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Sanırım bunu bulan olmadı easter egg https://youtu.be/YidRPE85rdg İlk roketim diyebiliriz, kapalı betayı saymazsak https://youtu.be/5qHYlKReock bitrate düşük, upload testi yapıyorduk idare edin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Yabgu said: Sanırım bunu bulan olmadı easter egg https://youtu.be/YidRPE85rdg abi bulduğun easter egg'e çılgınlar gibi ateş edip üzerinde horon tepmeyeydin de ne olduğunu göreydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Yabgu said: BF serisinin bu laubali yanı hep vardı. BF3-4 hatırlayın, ortaya çıkan gif'ler falan. Benim bu oyuna 2 eleştirim var. 1- Time to kill düşük 2- Recon ölmüş. Geriye kalan her şey iyi, bu dönemin başarılı AAA'larından. Recon nasil olmus abi sdfg. Heksat alman lazim karabinerle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Xenocide said: Yabgu said: Sanırım bunu bulan olmadı easter egg https://youtu.be/YidRPE85rdg abi bulduğun easter egg'e çılgınlar gibi ateş edip üzerinde horon tepmeyeydin de ne olduğunu göreydik battlefield 5 alıp oynayan birinden beklentilerin çok yüksek değil mi sence de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Esh said: Recon nasil olmus abi sdfg. Heksat alman lazim karabinerle iste BF1'deki gibi tek atamıyorsun. Alından falan vurmak lazım yoksa 50-75 damajjj ile öyle nasıl ya diye uzaktan bakıyorsun. Açın çok iyi değilse adam kaçıyor, iyi yerdeysen yine 2. kez tüfeği doldurup sıktığında indiriyorsun. Ama açıkçası kurmalı tüfek oynayan biri olarak be BF1'deki kadar eğlenemiyorum recon sınıfı ile. deftonez said: battlefield 5 alıp oynayan birinden beklentilerin çok yüksek değil mi sence de? Ben almadım. Bize key gelir. Alsam bile bu yaklaşımı kabul etmiyorum :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 çekiç varmış işte easter egg mi oluyo o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 deftonez said: Xenocide said: Yabgu said: Sanırım bunu bulan olmadı easter egg https://youtu.be/YidRPE85rdg abi bulduğun easter egg'e çılgınlar gibi ateş edip üzerinde horon tepmeyeydin de ne olduğunu göreydik battlefield 5 alıp oynayan birinden beklentilerin çok yüksek değil mi sence de? 32v32 multi bir oyun soyle de onu alak. Bilek ops pubg csgo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 November 14th Battlefield V patch 12:00 TR PC size: 26 GB ( yirmi altı ) (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 samaella said: çekiç varmış işte easter egg mi oluyo o? Aynen, önceki oyunlarda benzer minik şeyler vardı. Radyo, biblo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 kizillelma said: November 14th Battlefield V patch 12:00 TR PC size: 26 GB ( yirmi altı ) (:D %50 preload var onun icinde. normal patch 1.5gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar