Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 rüyamda banlandığımı gördüm abi şaka gibi, giriyorum siteye çıkış yapmış görünüyorum turuncu tema var falan. eşime bağırıyorum sonra yeminle ben bişi yapmadım bıktım artık kaç oldu yeter falan diye asdaadafds rüyanız hayrolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 pideban geliyo aklima ban diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 yumurtalı kaşarlı için 5 evladımı keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 pascalnouman said: pideban geliyo aklima ban diyince hayda... baktım Ankara'da yokmuş :( ama benim gibi görüp de canı çeken olursa Ankara'da muadili Zigana Pide var Optimum'ın yanında İstanbul yolu. Tabii bura bir değişik, kuymak falan istemedikçe çatal bıçak getirmiyorlar yazı falan da asılı istemeyiniz pide elle yenir diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 aha yanlışlıkla entry girdim ban şansım arttı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 pidenin yanında makarna turşu mu servis ediyorlar. bu nasıl bir zevksizlik lan sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 pideban mlsf angarada yok ama yolunuz duserse gidin tursu kavurma ve karalahana sarmasi mmmppss ziganada da kavurmali pide ve ayran iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 pascalnouman said: pideban geliyo aklima ban diyince Off off yumurta kasarli beni benden aldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Tamda öğle zamanı gelmiş, bugünde pide yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Suark’in banini acrim. Bi sure olmam ortalarda, musait bi vakitte devam ederiz cekilislere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 kaşarlı pidenin içine yumurta kırdıranları banlamazsan hakkaniyetten alsa bahsedemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Hayatinda trabzon pidesi yememisler asil bani hakediyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 kasarli degil o, yagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 trabzon yaglisi haci o kasarli yumurtali degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Pide resmi atanlar banlansin lutfen. Ciger gormus kedi gibi 10 dakikadir pideye bakiyorum, calisamaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 BAM ON My tıts yeahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Tim said: Suark’in banini acrim. Bi sure olmam ortalarda, musait bi vakitte devam ederiz cekilislere. hah tim gidiyo 2-3 gun simdi 2-3 gun kimse banlanmazsa bilinki sistem mistem yok, tim elle banliyo sdfsdgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Yok zaten elle banlıyordu sanırım, kişileri rastgele bi sistem seçiyormuş öyle anladım ben. İsmi çıkanı da banlıyor o. Cpt obvious mu oldum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 ban otomatik ama açma elle sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 said: KULLANICI Dark_Soul PATICIK BAN LOTTERY'YI KAZANDI! TEBRIKLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Gecikmiş adalet adalet değildir, aynen ban gibi, altisindaki mesaj için 22 sinde adam banlanirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 sıra sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 hadi insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 VER ORDAN BABAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 said: KULLANICI progamer PATICIK BAN LOTTERY'YI KAZANDI! TEBRIKLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar