Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 23. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe 25.02.18 @ 19.00


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:


"Bazı insanlar" diye aklınca genellemeye giderek "üstünüze mi alındınız ki ben napayım" diyerek hakaretten sıyırmış olmuyosun. Böyle çocukça numaraları yemiyoruz burada.

Küfür edenler ceza alıyor merak etme, hatta kimisi temelli uçuyor. Hatta küfür etmese de sırf milleti germeye çalışan mesajlar attığı için ceza alanlar var. Her cezayı burada duyurmuyoruz. Hakaret eden de ceza alıyor. Eğer bana değil başka bir üyeye hakarette bulunsaydın şimdiye çoktan daha Bayern maç konusundan ceza almıştın zaten.


orada bir sıyrılma çabası yoktu da her neyse.

şurada kendi takımının teknik direktörüne sonsuz küfür eden, kendine bir şeyler yapacağını söyleyen sayısız mesaj görüyorum ve en ufak bir uyarı ile dahi (en azından böyle şovenist ve halka açık şekilde.) karşılaşmadım ve bundan bahsediyorum.

"bazı insanların aptallığının sınırı yok" cümlesi de oldukça genel bir cümle. neyi yemeyi sevdiğiniz ile de ilgilenmiyorum. zaten şu son fener souza mehmet topal ikilisiyle çıkmış mesajından sonra ciddiye almak ile ne büyük bir hata yaptığımı da anlamış oldum. ha zaten bayern maçında yazdıklarını da okumamıştım orası da ayrı konu.

bu yüzden seninle herhangi bir tartışmaya girdiğim için senden özür diliyorum ve bundan sonra hiçbir mesajıma yanıt vermemeni rica ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merak etme, moderasyon görevi dolayısıyla gerekmedikçe içerikle ilgili bir konuda cevap vereceğimi sanmıyorum zaten. Bugüne kadar futbolla ilgili bilgi ve mesajlarını yorum yapmaya, cevap vermeye değecek dolgunlukta ve içerikte görmedim, dolayısıyla bunca zamandır zaten sana hiç cevap vermedim farkındaysan. Bundan sonra da böyle sürer tahminen. Bayern maçında (ve yine bu maçta) sen ikili muhabbete girene kadar da seninle iletişime de geçmedim, direkt bana yönelik ve hakaret içerilki mesajın olmasa onlarda da cevap vermezdim. Kullandığın cümleyi de mesajının ve konunun bütünüyle değerlendiriyoruz, cımbızla çekip "çok genel" demagojileri de işlemiyor.

Moderasyon namına son mesajında aklında kalan sorularla ilgili belirteyim, bir teknik direktöre ya da futbolcuya laf edilmesiyle burada bir üyeye laf edilmesini aynı kefede değerlendirmiyoruz. Burada yazan kişilere hakaret edenler burada gerek özel mesajdan gerek konu içerisinde uyarılıyor. Ceza geldi mi ben yazmıyorum buraya "ceza aldın" diye, gördüğüm kadarıyla dreagloth da yazmıyor, süreç sessiz işliyor genelde, zaten biz talepte bulunduktan sonra adminin ne zaman görüp onaylayacağı da online olma durumuna bağlı. Kimi adminler kişisel insiyatifle ceza verdiklerinde "güle güle" falan gibi bir belirteç kullanmayı tercih edebiliyor zaman zaman. Ceza alan/almış üyeler de onaylayacaktır zaten dediğimizi. Aklına takılan başka soru olursa özelden sorabilirsin moderasyon süreciyle ilgili. Bu konuda şeffaflıktan yanayız. "Ben niye ceza aldım"dan "o niye ceza almadı"ya, "bunun karşılığı bu mu"dan kurallara pek çok soru cevaplıyoruz soru geldikçe.

Neyse, konu çok uzadı, maç topic'i baltalanmasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kadro kalitesi farklı abi. Fenerbahçe ilk kez kadro olarak tüm çekiştiği rakiplerinin gerisinde. Bu kadro Aykut'un tercihleri yüzünden mi böyle FFP yüzünden mi bilmiyorum ama kadroda zaten eli yüzü düzgün oyuncu diyebileceğin Valbuş, Soldado falan hep B planında takımın. Bakıyorsun Culyano iyi topçu ama penaltıcı olarak kullanılıyor gibi sadece. 3 sağ bek ile Vodafone'da maçı almayı geç berabere kalman mucize olurdu o kadar yaslanıp.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guilliano eğer BJK'de olsaydı bu seneki Talisca'dan daha fazla katkı verirdi her anlamda. Totalde de bence daha "yararlı" adam.

Talisca yeteneklerinin karşılığını hiçbir zaman istikrarlı bir futbolcu olarak veremiyor. Ayrıca savunma katkısı da koskoca bir sıfır. top class takımlarda mesela bu tip adama hiçbir şekilde yer yok artık. Onların oynadığı seviyede de olmuyor.

Gördük işte Bayern maçında Talisca'nın halini en temelinden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu nasıl referans, 80 dk 10 kişi oynadığımız maçtan yola çıkarak taliscayı gömüyor. Tıpkı malatya maçını referans gösterip 3 sezonluk bjk yi gömdüğü gibi, niyet kötü olunca cımbız üstüne cımbız.

Kırmızıyı görene kadar oynadığımız kısa sürede sahanın en çok fark yaratan adamıydı.

2 sezonluk şampiyonlar ligi performansı ile takımda ki şl seviyesindeki 2-3 adamdan biri olduğu çok net ortaya koydu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sosa > talisca değilde ligde daha çok iş yapardı net şekilde.

talisca tipi adamlar da lazım aslında bize. kilit açıcı. ama işte takımda maks 1 tane olması gerekiyor. kaleciyi saymazsan geri kalan 9 kişinin onu taşıması gerek.

biz de onlardan iki tane olunca ve biri çok yanlış şekilde inatla kullanılınca doğal bu verimsizlik. ana plan adamı değil, olmamalı bir de talisca gibiler.

savunma takımın forveti dahil 8 kişiye kalıyor. kaleci saymıyorum. forvet ve kanadında savunmaya katılınca doğal olarak eskisi gibi akıcı atak yapamıyorsun. çünkü atağa çıkman için adamlarının yarısının mesafe kat etmesi gerekiyor. sen o mesafeyi kat ederken hem gereksiz efor sarf ediyorsun hem de rakip savunmaya yerleşmiş oluyor.

sosa, guiliano gibi adamlar zaten sana geçişlerde mobil oyunu sağlıyor. yetenek ve pozitif istatistik açısından talisca'nın çeyreği etmezler ama doğru yapıda çok daha yararlı adamlar her şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yuuh abi. Nası gömmüşsünüz. Talişka takım savunmasında aklını oyuna verdiğinde çok iyi işler yapıyo, bi istikrarsızlık var orda sadece, ayrıca takımı ileri taşıyan en büyük faktör. Fb maçında talişka olsa ne ilk yarım saat o ezik oyunu oynardık ne de o golü yerdik.
Quaresma ya laf gelmiş. Şurda en çok eleştiren benim ama adamın hücum pres eksiği yok. Yapması gerekeni yapıyor.
Onun problemi bencilliği ve sadece sevdigi adamlara asist yapması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aklini oyuna verdigi maclarda herkes kadar takim savunmasina cabalar hale geliyor da soylenen bireysel performans elestirisinden ziyade oyuncu tipinin takimin yapisina etkisi.

onun uzerine kurulmus ve onu tasimak zorunda kalan bir duzen var. senol yeri geliyor santraforlari sirf talisca'yi enable etsin diye kullaniyor. performansinin otesinde sahaya surmek bile takimin yapisina etki ediyor. tabela yapamazsa ayvayi yiyorsun.

boyle bir oyuncu ile idare ediyorsun da ikincisi zorluyor. onu anlatmaya calismis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...