Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Bi 10dk daha olsa 8 olurdu. Ibneler nasil hirsla oynuo dakika 92 fjdjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 hırstan değil de, zaman geçmiyo bari gol atalım modundaydılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 vardardan osursunstan sonra avrupa göremeyenler maçın bitmesiyle şıpır şıpır damlamışlar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 caneri elestiriyo burada millet son 3 macta gokhanin nasil sictigini gormuyo heralde onlar. 1 tane adriano var elimizde mk. ske ske cogaltamiyoruz adami yapacak bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 bunu yasamaktansa vardar ovasinda keklik olmak iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Adamlar ağustos ayından beri bekliyorlar bu lafları etmek için ne yapsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Sakalliyan said: bunu yasamaktansa vardar ovasinda keklik olmak iyidir abi senin cocukluguna inelim bi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 goldbären said: vardardan osursunstan sonra avrupa göremeyenler maçın bitmesiyle şıpır şıpır damlamışlar sdfs. yok ya maç sırasında da burdaydık ahmet hoca bilmiş bu arada https://twitter.com/Medyanin50Tonu/status/966036470300659712 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 maivresnon said: herşey bu hareketten sonra başladı devre arasında soyunma odasında bunu gördüler sanırım Adam 80 milyonun özeti resmen dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 o dioil de asil bomba o kadar adami hazirla munih maci diye diye gidip cat diye kirmizi yesin asdgadfgdf ADALETIN BU MU DUNYA demistir senol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Esh said: Sakalliyan said: bunu yasamaktansa vardar ovasinda keklik olmak iyidir abi senin cocukluguna inelim bi ya. rte taktigi yapiyolar artik. daha rezil olan sey artik gundemde olmadigi icin karsi tarafin kotu durumu onlarinkinden aslinda daha kotuymus gibi. bi yuzsuzler var boyle sirf cevap vermis olmak icin veren bi de soylerken gercekten inanan saflar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Esh said: olm forvet alsa suc stoper alsa suc kanat degistirse suc ortayi 4 lese suc. amina koyim cem dizdar misin nesin sktir git lan aaaa DarKRideR said: Darksun said: şu 2 tane yiyince oyunu sallama huyumuzdanda vazgeçsek keşke, adamların diğer 3 golde koşan adam yok resmen rahat rahat attılar. nasıl koşsunlar ya? heriflerin koşu mesafesine baksan en fazla koşan bayernliden 1.5 kat daha fazla koşmuştur bütün geri hat. ona rağmen pres yapan, baskı kuran adamları çıkarıp talisca ve quaresma gibi defans katkıalrı hayaletten öteye gitmeyen adamlrı oyunda tuttu. takım ekstra yorulursa, koşacak halleri kalmazsa ne bekliyorsunuz? bu maçın 1-0 kalmayacağı o kadar belliydi ki yani, yine de 5-0 müthiş beklenmedik o ilk yarıdaki oyuna karşılık. her hareketinde bir gol hediye etti. Kovun şu adamı artık kovun yeter ya kendimi sikicem sinirden bu adamın suratını gördükçe. resmen rezil ediyor takımı. forvet çıkarıp stoper aldı 2-0 korumak için bu yavşak yeter ya harbi. bunu koruyan kimseye artık zerre saygı duymayacağım, hak etmiyor çünkü. ha yani sence normal her şey? hiçbir şey yapmadığı ve savunmayı yorduğu halde quaresma'nın 90 dakika oyunda kalması, arkasında adriano'nun kumarbaz kardeşinin borcunu yüklenen abi gibi sürekli 2 adamla uğraşması? Adam en kötü devre arasında onu çıkarıp orta sahaya takviye yapsa belki 2'de 3'de kalırdı şu maç. Takımı diri tutacak hamle yerine daha da yoracak hamle yapıyor ve halen ne yapsın mı diyorsunuz? caner maç başından itibaren sürekli aksiyorken, artık yorulmuş ve hata yapcağı barizken 20 dakika izledi resmen hata yapmasını, gol onun hatası ile gelince en az 20-25 dakika önce yapması gereken değişikliği skor korumak için yaptı. halen ne yapsın mı? Doğru yaptı, geç yaptı, golden sonra yaptı gerçi şimdi %5 hakkını verelim. Adam ileride enerjik kalıp, sürekli pres yapan ve stoperleri ileride tutan Love'u çıkarıp stoper aldı skor tutmak için, fark açılmasın diye ya ASJHAKSJDHKAHFAKJHSD BU ADAMI SAVUNUYORSUNUZ LAN BANA şu adamı boş savunuyorsunuz harbi, hiçbir mantıklı dayanağınız yok. bugün bu maç 5-0 ise bu yavşağın kibri yüzünden başka bir şey değil. talisca ve quaresma'yı beyni olan hiçbir hoca oyunda tutmazdı bugün. tutsa da en az birini tutardı o da talisca olurdu belki duran toptan gol buluruz diye. siz savunmaya devam edin. seneye AL'de hatırlarsınız bu günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 bu mac bugun 5-0 ise karsida bayern olmasindan dolayi. oyle yok 2 de kalirdi bilmemneydi falan yok. en az 3 atacaklardi zaten 11-11 de olsan 3 yiyeceksin. o arapaslari falan real atamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 DarKRideR said: ha yani sence normal her şey? hiçbir şey yapmadığı ve savunmayı yorduğu halde quaresma'nın 90 dakika oyunda kalması, arkasında adriano'nun kumarbaz kardeşinin borcunu yüklenen abi gibi sürekli 2 adamla uğraşması? http://www.imdb.com/title/tt0128442/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 eheh adamlar kırmızı alsa dengeli maç olabilirdi, biz 16 da kızarınca resmen işkenceye döndü. 1-0 bitmeyeceği çok belliydi. Neyse şampiyonlar ligi buraya kadar 2 sene sonra belki yine deneriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 https://twitter.com/sporx/status/939941758099689472 hmm 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 abi caneri gökhanı 150milyonu iyi kötü hep milli takım oyuncusu yanında pepesi adrianosu babeli kalecin 4-0da zaman geçirmeye çalışıyor lan, bu kadar mı tier farkı var iki takım arasında dizdarrider çok da haksız değil bireysel hataların hiçbirini de affetmediler attılar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 yani anlamiyo musunuz ben de cozemiyorum karsidaki bayern. isimleri yan yana yazilinca guru duyacaksiniz o kadar. fazlasini beklemek gibi bi hakkiniz yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Raylen said: bu kadar mı tier farkı var iki takım arasında dizdarrider çok da haksız değil yazdigini bi daha okur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 amk portosu kendi evinde pooldan 5 tane yedi 11 kisi. biz 10 kisi bayernden 5 yedik, BU BIR BASARIDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Bayern neymiş Arsenal'a iki maçta 10 atmış, biz içeride yemeyiz o kadar rahat olunmuş. Geyiğine söylenmediyse beyinsiz çomar savunması bu direkt, burada yazan olduysa da kusura baksın valla okumadım postları. Zaten fark yiyecektik, ne bekliyordunuz boşverin ahahaha falan olayları. Fark yiyeceğiz diyenlerin başında ben geliyordum burada bir şey beklediğimden değil zaten sinirim. Ben de devre arası övecektim Şenor'u twitterda burada falan, sonra dedim bu adam eninde sonunda sabote edecek takımı bekle. o attığım postu devrede yazdım. biliyorum ne bok olacağını çünkü. Takım müthiş hazırlanmış, defans kurgusu harika, hücumlarda topu iyi kullanıyoruz. 10 kişi kaldık, eyvallah. Sonra baktım 10 kişi oyunu harika oynuyoruz. Yerleşim bildiğin çalışılmış, sevindim. Oha beklemiyordum dedim. Bunu övecektim, ciddiyim. Sonra dedim zaten bunu sabote edecek bu adam işte. Yapacağı tek hamle, Quaresma çıkarıp orta sahaya adam almak BJK'ye ekstradan minimum 20 dakika kazandırırdı. Bu maç maks 3-0 biterdi o disiplin devam etseydi. İhtimal tabii ki, ama mantıklı olan ihtimal bu. Adam maçı 5-0'a kendi elleriyle getirdi ya, normal değil bu abi normal değil şunu kabul edin. Hani benim dediklerime baksanız 11 vs 11 oynayıp da 5-0 yenilebilridik şu takıma, cidden zerre şaşırtmazd Ama takımın olabileceği en iyi hali görüyorsun, onu yapan adamın bunu nasıl yıktığına da kendi ellerinle tanık oluyorsun. Yeter cidden ya yeter. benim takıntım buna ya. bu takımın 10 kişi ilk yarıyı allianz arena'da 1-0 geride bitirmesi cidden çok büyük başarı, bu anormal olandı. bunu devam ettirebilirdin ya, beyin gerekiyor sadece beyin. kullan onu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Yabancı hakemlerle son bir oynama şansı kaldı, Ficault üzgün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 surada senol guneslik birsey yok. karsidaki bayern, ortaya aldigin adamin bi yarari yok 10 kisi. hadi 11e 11 otobus ceksen bi ihtimal, onu da denedik, muller tiklatti 2 tane. bisi degismiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 yine diyorum ne tur hayalim vardı, ne beraberlik için bile. ben sadece onuruyla oynayan takım görmek istiyordum, ilk yarıda gördüm; gururlandım. o gururu yine utanca çevirdi bu yavşak. tek derdim bu ya, şunun hatalarını kabullenin artık siz de tek istediğim bu ya. bu adamın kibri kendini geçtim bizi yakıyor sürekli ya şunu kabullenin artık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar