phoebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ginaly said: tamam abi patinajdaki her konuya girip subaru övmene gerek yok, alacaz bi tane, söz. Benim övmem ile ilerleyecek bi marka değil ki zaten kendi bildiklerini okuyolar, ben sadece başkalarının da benim memnuniyetimi yaşayabilme potansiyeline istinaden birşeyler yazmak istedim. Ruhsatın fotosunu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :D:D
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 audi bmw ve mercedesin 4x4lerinin kıyaslandığı bir topicte subaru çok iyi diye yazmak neyin kafası abi. Adam şimdi buraya gelip x5 e göre mi iyi q7ye mi ml e mi dese ne diyeceksin?
Feamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 hepsine göre daha iyi diyecek ? 4x4 sistemi karşılaştırıyorsan ve 4x4 gereken yerlerde kullanacaksan, subaru sistemi daha iyi ve ucuz... daha fazla paran varsa mercedes g veya land cruiser falan bakılabilir daha az paran varsa lada falan mesela şu başka bir boyut, http://www.sekizsilindir.com/wp-content/uploads/2018/01/yeni-mercedes-g-serisi-2018-.jpg
Feamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 bizim anlatmaya çalıştığımız adam güzelce anlatmış, https://hayatinvirajliyollarinda.com/2016/12/16/esas-durus-subaru-forester-2-0d-sj/
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Bi de bir ara mazda övenler vardı burda. Mazda mı ooo abiiiiiii
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 q7 alacaktım ama subaru daha iyiymiş iyi ki girmişim bu topiğe
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 subaruyu satarken yari fiyatina verirsin artik sdfg turkiye icin degil abi bu arabalar. gerek yok yani. al bi tiguan aldigin paradan fazlasina satarsin
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Feamer said: hepsine göre daha iyi diyecek ? 4x4 sistemi karşılaştırıyorsan ve 4x4 gereken yerlerde kullanacaksan, subaru sistemi daha iyi ve ucuz... daha fazla paran varsa mercedes g veya land cruiser falan bakılabilir daha az paran varsa lada falan mesela şu başka bir boyut, http://www.sekizsilindir.com/wp-content/uploads/2018/01/yeni-mercedes-g-serisi-2018-.jpg sen ciddi misin? x5le subaru mu kıyaslıyorsun şu an?
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 şöyle bir soru sorayım, karda kışta şehir kullanımında kolay kaymayacak, köy yollarında altını kolay sürtüp kolay çamura saplanmayacak, uzun yolda sürmesi keyifli olacak ve bagaj hacmi de ona göre olacak bir araç seçsek... Mercedes GLC, Land Rover Defender, Subaru Levorg, Subaru Outback, Audi A6 Allroad Quattro, Audi Q5 arasında hangisini tercih ederdiniz? aracı şu videodaki kadar zorlamadığımızı varsayıyoruz:
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Bunlar komple ne ayni sinifta ne de ayni performansta araclar ama seceneklerdekiler icinden o kriterlerde ya LR defender ya a6ar derdim. LR da her sene farkli spesifik kronik problemler ve cozmekte acayip yetersiz borusan ile ozellikle turkiyeden bahsediyorsak girilecek arac degil.
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Subaru Outback, veya yeni forester, en iyi performans dört çeker diyorsak bunlarda hem diğer seçenekler kadar konforlu olmasının yanında diğerlerinden daha hesaplı olduğu için arta kalan para ile yatırım yaparsın. daha fazla konfor olsun diyorsan diğerleri, bu seçeneklerde subaru almaz isem bence Audi A6 Allroad Quattro
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 başlıktakiler arasında 4 çekerin hakkını veren quattro tecrübe fırsatım oldu. ozellikle karli yollarda xdrive ve 4matic patinajda takilip kaliyor, quattro tatava yapmiyor gidiyor
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 hepsi farklı araçlar mesela birinin fiyatına diğerinden 4 tane falan alırsın defender arazide akar ama uzun yolda yorucu olabilir
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 o kadar para verdiğim arabayı çamura balçığa sokacak kadar zengin olsam mercedes g, alırım en iyisi bu
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Selam, Son dönemde baktığım için A6 Allroad en mantıklı çözümü sunan araç oluyor. Asfaltta yere yakın, bozuk yolda yüksek sürüş sağlayabiliyorsun. Çok daha fazla bagaj için Thule çözümleriyle bunu da aşabilirsin. Tabi bir deeeeee lastik olayı var ki... neyse :P Saygılar.
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 (düzenlendi) paran varsa a6 allroad, ama ben bankada bekleyen atıl paramın yüzde onu, ful ve sıfır a6 allroad nun maliyetini karşılayacak kadar olmadığı sürece o arabayı almaya yeltenmem açıkçası ki öyle olsa bile o araba ile misal ıstranca ormanlarına falan girmem, ama levorg ile bir kısmına kadar giriyorum, niye? avrupa gibi değil tc, fiyatları gelire oranla çok fazla, misal: A6 allroad quattro 50 TDI 286 hp Tiptronic 1.000.000tl ye yakın fiyatı var ve bu ciddi bir para bence, iş sermayesi resmen ve bence şahsen zihniyet olarak o kadar zengin olmadım daha. alman fiyatı 70.000 birim para olması lazım, tc de 70k birim civarı bir fiyatı olsa ben bu konuşmayı yapıyor olmazdık ama Outback makul fiyatlı ve gayet konforlu araçlar, alman üçlüsü kadar oyuncak opsiyonu yok ama koltuğa popon değdiği gibi rahatını hissediyorsun.. Haziran 18, 2020 Feamer tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 4 saat önce, KHaRoN dedi ki: Bunlar komple ne ayni sinifta ne de ayni performansta araclar ama seceneklerdekiler icinden o kriterlerde ya LR defender ya a6ar derdim. LR da her sene farkli spesifik kronik problemler ve cozmekte acayip yetersiz borusan ile ozellikle turkiyeden bahsediyorsak girilecek arac degil. sanırım ilk çıkan Freelander modelinden almıştık, baya problemli bir ürün çıkmıştı. Land Rover Defender videosu izlerken keyifli oluyor da, Borusan ve Land Rover hala o kadar problemliyse, uzak durmak gerek demek ki.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 1 saat önce, paramecium dedi ki: Selam, Son dönemde baktığım için A6 Allroad en mantıklı çözümü sunan araç oluyor. Asfaltta yere yakın, bozuk yolda yüksek sürüş sağlayabiliyorsun. Çok daha fazla bagaj için Thule çözümleriyle bunu da aşabilirsin. Tabi bir deeeeee lastik olayı var ki... neyse Saygılar. herkes A6 AQ demiş, önceki model de benzeri performans sunuyorsa onu almak daha mantıklı olabilir aslında.
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 (düzenlendi) Subaru offroad olarak daha iyidir, Amerikanya videoları çok var şehir içi kar-buz ve taşra kırsal performansı olarak, normal yolda rahatını bozmaz ama düz yol ve daha fazla lüks ve imaj için audi Haziran 18, 2020 Feamer tarafından düzenlendi
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 A6 allroadla ayderin üstüne gidemezsin gibi yaylalara çıkamazsın ama forester net gider bence
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 On 18.06.2020 at 14:27, Feamer dedi ki: o kadar para verdiğim arabayı çamura balçığa sokacak kadar zengin olsam mercedes g, alırım en iyisi bu bi de şunun son arazi videolarına bakiyim dedim, gerçekten de en iyisi bu düz dağa tırmanıyor videolarda neredeyse :d
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 eğer hardcore off-roading yapacak olsam gider 20-30 yıllık bir araç alırdım herhalde. yanı çizilcek, altı kazıncak araca birkaç milyon TL vermek istemezdim. Jeep Wrangler, Toyota Land Cruiser, Ford Ranger Raptor bu konuda övülen araçlar da, benim aradığım şey tamamen farklı bu temadan...
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Lada alacaksın o zaman. Baya kullanan var Türkiye’de hala.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 o 30 senelik araç için mekanikten anlaman lazım baya. onu da hesaba katmak lazım.
Öne çıkan mesajlar