salih23 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 denemedim ama kızılay ya da İHH'nın irtiat bürolarına başvurabilirsin belki direk yönlendirme yaparlar twitter'da bu işleri organize eden gönüllüler var; yardım, erzak, infak, bağış gibi keywordler kullanınca çıkıyorlar yaptıkları faliyetleri fotoğrafla paylaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 istanbulda ki bu rizeliler derneği , giresunlular derneği , bayburtlular derneği gibi dernekler de öğrenci okutuyor. Kendi memleketinin var ise bir derneği bağış yapabilirsin , Rize li bir arkadaşım her ay üniversite öğrencisine düzenli bağış yapıyor. ( öğrencilerin belirli kriter ile seçildiğini söylemişti ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 bizden ihh'ye bagis cikmaz xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 5.boyut baiti adam adeta. o rizeliler derneği falan kumarhane falan değil mi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 benim hatun cagdas yasami destekleme dernegi ile izmir'de limontepe toki'deki okula beles muzik/koro egitimi veriyor. limontepe dedigimiz yer, kadifekale'deki dogulu nufusun yasadigi, gecekondularin temizlenerek yerlestirildigi yer oluyor. genelde sanat tarafinda baya aktiflerim benim gorebildigim kadariyla. site: https://www.cydd.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Taksimde geceleri evsizlere çorba dağıtan oluşuma destek ol. En azindan gözlerinle nereye gittiğini gorursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Koç Üniversitesi'nin 2011'den beri eğitimde fırsat eşitliği sunmayı hedeflediği Anadolu Bursiyeleri adlı güzel bir programı var, tavsiye ederim: Anadolu Bursiyerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 ulan 10 tl bağışlayacak adam onu bağışlarken bile ne kanırtıyor meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 orc_lord said: Koç Üniversitesi'nin 2011'den beri eğitimde fırsat eşitliği sunmayı hedeflediği Anadolu Bursiyeleri adlı güzel bir programı var, tavsiye ederim: Anadolu Bursiyerleri Abi çok teşekkürler bu güzelmiş bunu tercih ettim. Tavsiyen için çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Hayata Renk Ver Derneği var, birkaç arkadaşım bu dernekte aktif çalışıyor. Uzun süreli hastalık geçiren çocuklara psikolojik destek sağlamak amacıyla kurulmuşlar. Çocuklarla etkinlikler düzenliyorlar, yarışmalar yapıyorlar, hastaneleri ve okulları boyuyorlar, duvarları renklendiriyorlar. Facebook sayfasını atıyorum: https://www.facebook.com/HayataRenkVerDernegi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Ziçev e bağışlıyorum ben arada bir , bağış konusu oldumu çocuklar ön plana çıkıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Çak bi pati var. Sokak hayvanları için çırpınıyorlar, çok da güzel işler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Yerli seyleri bilmiyorum ama ara sira charity:water'a yapiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 açev vardı bi ara, anne çocuk eğitim vakfı. okuma yazma bilmeyen yetişkinlere o/y öğretiyorlardı. başka icraatları da vardır illa ki. hala duruyorsa oraya bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 bir de Kaçuv ve Tider var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Noldu şimdi? Nasıl bir aktivizm yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar