sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Bu ne demokrasi götürme simülatörü mü? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 2. dünya dönemini anlatıyor bomber crew. bombacı uçağına sahibiz. Verilen görev içinde düşman bölgesine gidip, belirli hedefleri bombalamak, destek indirmek, resim çekmek, deniz altı batırmak gibi gibi değişken. Uçak eşyaları ve renkleri değiştirilebiliyor. aynı şekilde crew da öyle. XCOM mantığı, bir crew öldümü öldü oluyor. Ölmeyen crewlar skill base olarak daha güçlü oluyorlar. Bence güzel ve eğlenceli oyun. sadece mouse ile oynanabilme gibi seçeneği de var. ofiste kimse görmeden rahat rahat oynayabilirsiniz. bu fiyata alın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 BonePART said: ben dayanamadım yeni gelen ck II DLC'si olunca 100 TL bayıldım CK II'mi full DLC'ledim allah belanı versin paradox coluk cocugumun rızkını gene DLC'ye yatırttın sevgili : reel çoluk çocuğa yönelik hazırlık yapmak kırmızı elbiseli : sanal hanedanın'ın sağlık ve eğitimine yatırım yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 ben EU4 cüyüm aslında 965 saat felan playedim var CK da 160 saat felan sadece ama CKII cok değişik bir oyun ya resmen drama yaşanacak oyun dün irlanda da başladım krallığı büyüttüm felan sonra ikiz çocuk oldu ve kralımı zehirlediler sonra regent olarak ikizlerin amcası oldu ( bu arada herif siyah robe giyiyor) herif once durmadan erkek cocugu dama çatıya gezmeye yolladı ölsün diye 5 attemptten kutulup 6ıncıda öldü kız cocugu in hidingde 15 yasına getirdim en sonunda amca kudurdu sen sahte kralsın diyip isyan etti toprakların yerısı gitti bildiğin türk filmi gibi oyun cıkıyor sonucunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 asdfıjasuhfhsauh abi kızı yasattım 19 yasında kanser oldu cocuk dogumunda öldü resmen türk filmi gibi oyun cıldırıcam save scum kasıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 ben de eu4 haritasına bakmayı çok seviyorum ama ck2 bildiğin drama-trajedi yaşatıyor insana, cidden eşsiz o konuda Bizans imparatoruyum,imparatorluk baya büyük,toparladım sınırları fln Damat buldum bi tane, eleman yakışıklı güçlü akıllı,baya iyi özellikleri var. Gözüm tuttu çocuğu, kızımla evlendirip veliaht ilan ettim. Hatta millet damada oy versin diye bir sürü politika yapmak zorunda kaldım. kendi erkek çocuklarım olduğu halde yaptım bunları. damada bir dükalık verdim, anadolunun güzel bi köşesinde. Yalnız "landless son" debuff'ı yemiyim diye bizim oğlana da damadın dükalığında bi kontluk verdim. vermez olaydım çocukla didişmeye başladı benim damat. Artık kayınbiraderler birbirini kıskandı mı noldu bilmiyorum. Bunlar kanlı bıçaklı rival oldu . En son damat benim oğlanın kontluğunu aldı elinden,claim fabricate ettirip. E sonuçta dük yani, gücü var. Ama ben uyuz oldum pezevenge, Verdiğim herşeyi geri aldım tiran gibi gözükmek pahasına. Veliht seçiminde daha 2 ay önce "benim damada oy ver taşşanı yiyim" çektiğim insanlara bir anda "damada oy verirsen topuklarına sıkarım" fln çekmeye başladım valla ülkenin stabilitesi bozuldu, bi sürü sıkıntı oldu hain damat yüzünden roma imparatorluğunun restrrasyonu bi 10-20 yıl gecikmişti. şerefsiz şimdi yazarken sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Abi ben tatlı tatlı Stellaris oynuyodum, böyle dramaları, karmaşık oyunları ne güzel geçmişte tatlı bir anı olarak bırakmıştım. Şimdi yazdınız böyle güzel güzel hikayeleri tekrar dramaya dönesim geldi. CK2'yi ilk yükleyip sonra "bizden geçmiş heralde şimdi öğrenmeye kasamicam" diye salmıştım, başlamak lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 overcooked 2 30 lira olmuş. online multiplayer da var bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 ck2 hiçbir dlc olmadan oynanır mı biyerden bedava geldiydi benim de yükleyesim geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 yaaani bi bak bakalım seviyosan alırsın götüm götüm sürekli indirime giriyo son çıkan hariç tüm dlcler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 ck2 hic bir dlc olmadan oynanır. cunku her dlc ile major update de yedigi icin oyun, dlcnin kendisi olmadan bile base game iyi durumdadır. Sonra istersen tavsiye edilen(ya da istedigin) dlc leri alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 tiLi said: overcooked 2 30 lira olmuş. online multiplayer da var bu sefer var releasede alıp 2 3 gün oyanyıp bir adha açmadıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 CK2 böyle hikayeleri okuyorum hoşuma gidiyor ama oyun o kadar karışık geliyo ki bi öğrenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 al benden de o kadar yeto ingilizcem çaresiz kalıyor bu oyuna. tr yama da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 karisik bisey yok, izdivac simulatoru ck2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 abi sole ozetlemek lazım ck II iyi oynayan birini izlemesi cok zevkli oyun oynaması o kadar değil adsfasdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 BonePART said: abi sole ozetlemek lazım ck II iyi oynayan birini izlemesi cok zevkli oyun oynaması o kadar değil adsfasdfads Aynen oyun kutuphanede gameplay izledim daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Ck2 dlc’siz iş görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 ck2 dlcsiz olmaz sanırım en azından bir 50 küsürlük paketini almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Şu CKII için başlangıç rehberi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 ck2'yi ilaçlamak sünnettir abi. Boşuna para vermeyin bence. Bu dlc işinin mimarlarından daha dogrusu bokunu ilk cıkaran paradox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 https://www.reddit.com/r/CrusaderKings/wiki/expansions Which expansions should I purchase? Generally, the community holds The Old Gods (for extending game-play by two hundred years) and Legacy of Rome (for allowing players to create standing armies, called 'retinues') above the other expansions. As Charlemagne unlocks the 769 start date (another hundred years before The Old Gods), this has become another favoured expansion as well. Way of Life, though fairly small, offers a lot of flavour and roleplaying opportunities, and unlike other DLCs, affects all characters regardless of culture/religion/location. However, the enhancements and varied game-play provided by the other expansions are not to be ignored - each expansion enriches the game in its own way, or unlocks new characters to play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 şu yeter bence, yukarıdaki essentialların 3'ü içinde. Baktınız 1k saatten fazla gömdünüz diğer şeyleri de alırsınız https://store.steampowered.com/bundle/5177/Crusader_Kings_II_Dynasty_Starter_Pack/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 CK II tutorialı fena değil biraz video izlemek lazım ama cunku mekanik cok fazla var hangilerini kullanacagın sana kalmıs acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Essentiale gerek yok ya orjinal oyunun üstüne kürek atıyosun mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar