dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Remus said: Gabe ofis açsın Türkiyede vergi versin sisman antep baklavacilar carsisina acar onu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Olayı sadece devlet kasasına çevirmek yerine bir çok büyük çaplı firmaya; arkadaşım sen burada benim halkıma satış yapıyorsan gelip buraya ofis açacaksın baskısı yapsana. Ya da madem bana da pazarlıyorsun Türkçe içerik zorunluluğu getir mesela. Spotify TR ofisini kapattı yakın zamanda. Gidiyorum ben dedi. Ama hizmeti devam edecek sonuçta. Ayrıca origin veya uplay kıçına bile takmayacak. Steam de e onlar vermiyor banane lan diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ve steam uygulamasinda bir mesaj belirir "5651 nolu kanun kapsaminda..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 tam da o gün HL3 çıkıyormuş abooooooooooooooo yıllardır devrilmeyen hükümet o gün yıkılır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Ay canlarım benim. Halen sesiniz çıkmıyor dimi? Çuvaldızın ucu girdi, gerisini rahat alırsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 steam'in turkiye uzerinden elde ettigi ciro ne kadar acaba, pesine dusulecek miktara ulasmis mi bu kadar. hukumetin devrilmesi icin konsollarin yasaklanmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 toggie said: steam'in turkiye uzerinden elde ettigi ciro ne kadar acaba, pesine dusulecek miktara ulasmis mi bu kadar. Steam'in Türkiye üstünden elde ettiği gelir Gaben'in umurunda değildir de işte bizim hükümet parasıyla yol yapıp üstüne 50 yıl araç garantisi verince bizim için önemli hale geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ne kadarmis yani onemli hale gelen miktar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 bi dubble yol parasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 toggie said: ne kadarmis yani onemli hale gelen miktar? 30 milyon baloncuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Hep sizin yüzünüzden ayı gibi oynamıycagınız oyunları alıyosunuz cirosu farkedildi efendi gibi taksit taksit alcaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 BENİM VÜCUDUM BENİM OYUNUM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 yekeyeke said: toggie said: steam'in turkiye uzerinden elde ettigi ciro ne kadar acaba, pesine dusulecek miktara ulasmis mi bu kadar. Steam'in Türkiye üstünden elde ettiği gelir Gaben'in umurunda değildir de işte bizim hükümet parasıyla yol yapıp üstüne 50 yıl araç garantisi verince bizim için önemli hale geliyor... kankaları oyun satamıyodur dogan demiştir abicim bak oyun satıcam amerikalı sisman sattırmıyo bana dnrlarda cok ucuza satıyo onnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 bu arada aceba hiç sey seviyesine gelecek mi https://eksisozluk.com/kerhaneleri-kapatalim-da-vatandas-bizi-mi-siksin--907199 içki içme alkole zam var oyun oynama steame kdv dizi izleme netflixe rtük hobi edinme gümrük limiti tiyatroya gitme oyunlara yasak acun izlemeyen kimse kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 heykeli silkeleyen dede geldi aklıma birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 square enix oyunları hafta sonu indirime girmiş, nihayet NIER'de %50 almış, da öyle bile 100 kaat oluyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 just cause 3'ün dlc paketi 7 tl ya alsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 çöp oyunun çöp dlc'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Oyunun kendisini sevdiysen başında dlc yazan mech land assault, bavarium sea ve sky fortress yeni bölgeler ve görevler ekliyor. Suda geçeni diğerlerinden biraz sıkıcıydı diye hatırlıyorum. Ama en azından sky fortressde sürekli uçmanı sağlayan jetpack falan var. Oyunu bayağı değiştiriyor. Oyunu sevmediysen önermem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Bi sonraki indirim dönemi ne zaman olur ya ? Bi kaç oyun alasım geldi asdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 araya baska bisi ittirmezlerse sirada summer sale olmasi lazim haziran falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 https://www.whenisthenextsteamsale.com/ Akhlaur said: Bi sonraki indirim dönemi ne zaman olur ya ? Bi kaç oyun alasım geldi asdad. sayfa basi guncellemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Oha çok varmış. Teşekkür ederim güzel siteymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Sid Meier's Railroads! - 4,50 TL http://store.steampowered.com/app/7600/Sid_Meiers_Railroads/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 tam da demiryolu oyunu arıyordum, iyi denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar