Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 niye ben beğendim güzel. eski wishlist'in pek işlevselliği yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 sıramı karıştırmışlar ibreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 yeni wishlist'in nesini sevmediniz, gayet iyi olmus. fiyata gore siralama da var ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 wishlist imi komple satın aldım da bir bilgisayar alamadım ki adam gibi oynayayım bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 this ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 toggie said: yeni wishlist'in nesini sevmediniz, gayet iyi olmus. fiyata gore siralama da var ayrica. ilk başta yoktu sonradan eklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 sort by name ve price gelmis geri iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 eski halindeyken enhanced steam'in wishlist'i her şekilde şundan iyiydi ya. -user review'a göre sırala, -sadece indirimli olanları göster, -??? -profit yapıyordum ne güzel. indirim yüzdesine veya indirim miktarına göre de sıralanabiliyordu falan. neyse 3-5 güne güncelleyiverirler büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Pyre %50 indirim gormus. Neyse seneye bundle a duser boyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Tacoma %50 - 15.50 Daedalic Strategy Bundle %82 - 40.36 steam sale in en iyi bundle ı bu bence. simdilik bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Endless Space 2 aldım, gerçi zaten indirimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 review score a göre sırala ve 50-75% indirim olanları listele diye seçenek var wishlistte. Olmayan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Nier de girmiyor indirime :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 stellaris giricek mi indirime ya girmiş bile lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 İndirimde 23,60 tl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Darksun said: review score a göre sırala ve 50-75% indirim olanları listele diye seçenek var wishlistte. Olmayan nedir? heyecan, ruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Strike Team Hydra Homefront: The Revolution aldim wishlistten, bide Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition aldim zaten alacaktim 1 aya onuda np. 1-2 %75 bisi daha alirim yeter gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 yazın abi aldıklarınızı uzun uzun da, biz de alalım. ben bi standart EU4 indirimi gördüm, %75. onu alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Norak said: Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition Bunda indirim yok? Gerçi olmasını da beklemiyordum da buraya yazınca bi acaba dedim. Double Dragon Neon aldım şimdilik. Wishliste atmıştım nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 yok evt iste sepete attimdi gecen belki %10 pre-purchase falan yaparlar hazir sale varken diye, olmayinca aldim direk artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Darksun said: Grego said: o rimworld bi indirime girer, var ya >: | hepsi iner rimworld inmez! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Wishlist hem teknoloji, hem fayda olarak kalkınmış resmen, beğenmemeyi nasıl başardınız anlayamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ilk hali mindfuckti tam random karistirip koyuyordu listeyi asd, sort by name ve price yoktu vs biraz duzelttiler sonradan neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 rimworld hala rimming ile alakali diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Ilk çıktığında tam böle değildi. Düzeltmişler tam olmuş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar