xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 bir cok sitede soyle bi arastirdim. 65 ve ya 70 inç ekran televizyon almak istiyorum. OLED vs ye giremem ciddi rakamlar onlar. soyle max. 6500-7000₺’ye kadar bakabilirim + hangi marka daha çok tatmin eder? ayrica Vestel hakkinda dusunceniz nedir ? arada ciddi fark var cunku LG ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 https://www.epey.com/televizyon/e/YToyOntpOjExODthOjI6e2k6MDtzOjI6IjY1IjtpOjE7czoyOiI2NSI7fXM6NToiZml5YXQiO2E6Mjp7aTowO3M6MToiMCI7aToxO3M6NDoiNzAwMCI7fX1fTjs=/ Epey.com'dan arat istediğin kriterlere göre, sonra da tek tek beğendiğin modelleri googlelayıp panel yorumlarını oku gavur sitelerinden, aynı markada modelden modele ciddi fark olabiliyor. LG/Samsung/Philips/Sony dörtlüsünden de şaşma bence, vestel mestel hep ucuza dandik panelleri alıp burda rebrandliyorlar, almışken siyahı siyah gösteren bişey al bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 o fiyata 65" de kaliteden ödün vermen gerekir diye tahmin ediyorum, bi 6-7 ay önce baya bi araştırıp benzer bütçeyle 55" alıp görüntü kalitesine abanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Vestelde çalışıyorum. 65”ler gayet iyi. Panel performansları karşılaştırıldığında aman aman fark çıkmıyor. Sen yine para bayılmak istiyorsan LG al tabi. Vestelin dandik kaldığı kısmı MB tarafı. Görüntü kalitesi gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 O fiyata 4k 100hz TV bulabilir misin bilmiyorum ama 65 inçte 50hz aşırı rahatsız edici olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 philips 65pus7502 tam 7k civarında. 55i var bende memnunum. tabi şu qledler gibi değil, hayvan gibi fiyat farkı var ama ambilight çok güzel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Ambilight harbiden cogzel bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 o fiyatlara geliyor mu bilmem ama samsung'un MU8000 9000 serileri ve sony'nin X900E ve X850E serileri kesinlikle tatmin eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Wishmaster said: Vestelde çalışıyorum. 65”ler gayet iyi. Panel performansları karşılaştırıldığında aman aman fark çıkmıyor. Sen yine para bayılmak istiyorsan LG al tabi. Vestelin dandik kaldığı kısmı MB tarafı. Görüntü kalitesi gayet iyi. vestel beni fiyat olarak cok tatmin ediyor. vestel’in bi modelini gorebildim. ozellikle ps4 pro ve yuksek kalite film icin hangi modeli? 65 ve ya 70 inç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Vestel 65UD9400 LED Televizyon http://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-vestel-65ud9400-led-televizyon-fiyati,107648778.html Philips 65PUS6262 LED Televizyon http://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-65pus6262-led-televizyon-fiyati,103058462.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Vestel'i o kadar da kötülemeyin yüksek modellerinde çok güzel panelleri var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 vestel almak cope para atmaktan daha kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Yok değil önyargı konuşuyor. Üst modelleri cidden çok iyi. Evde misafire karşı karizması havası v.b. düşük dersen ona itiraz edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 yemisim misafiri. izletmem ona. ben ps4 pro ve film icin zaten iyi mi su yukarda ki model ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Tecrube ettigimi soyluyorum ben. Kullanmadigim bilmedigim sey hakkinda neden yorum yapayim. Garanti suresince min 6 7 bozulma. Garanti bitiminde cope atilan televizyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 WaNTeD said: vestel almak cope para atmaktan daha kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 WaNTeD said: Tecrube ettigimi soyluyorum ben. Kullanmadigim bilmedigim sey hakkinda neden yorum yapayim. Garanti suresince min 6 7 bozulma. Garanti bitiminde cope atilan televizyonlar. Ben de aynısını SAMSUNG'da yaşadım Vestel 10 yıl tık demedi. Yakın zmanda ben de araştırdım üst segmentte Vestel çok iyi diyor bu işten anlayan yakın takip eden tayfa da. Ama imaj sorunu var elbette, ona birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 böyle ürünlerde ucuza kaçmak genelde daha pahalıya patlıyor tecrübeyle sabit. 65" vestel yerine 55" samsung/lg al hem iyi görüntü hem daha kaliteli ürün kullanırsın. 1 sene sonra yeni televizyon topici açmayıp nedanko'ya yük olmamış olursun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ne kadar mesafeden kullanacaksın oyun ve film için? 65 e alternatif projector zımbırtılarına bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 sostizm said: WaNTeD said: Tecrube ettigimi soyluyorum ben. Kullanmadigim bilmedigim sey hakkinda neden yorum yapayim. Garanti suresince min 6 7 bozulma. Garanti bitiminde cope atilan televizyonlar. Ben de aynısını SAMSUNG'da yaşadım Vestel 10 yıl tık demedi. Yakın zmanda ben de araştırdım üst segmentte Vestel çok iyi diyor bu işten anlayan yakın takip eden tayfa da. Ama imaj sorunu var elbette, ona birşey demiyorum. this. Üretim hatası vs olabilir. Müşteri hizmetlerini baya düzeltiyorlar. Yollarsın yenisini verirler. Ki düşük ihtimal yani. Üst segment ürünler memnun ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 İşin içine oyun girecek ise görüntü kalitesinden ziyade önceliği tepki süresine vermen gerekiyor yoksa ne oha diyeceğin görüntü kalitesine sahip TVler var ama ps4 takınca 200ms tepki süresi oluyor. Fiyat nedir bilmem TR de var mıdır bilmem ama LG OLED65B7A baya başarılıdır. https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 input lag onemli. zaten game mode a alip takiliyosun ama yine de 25 50ms veren ekranlar var hala. lagli oynuyo gibi hissetmek cok boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 bi de size in bi onemi yok abi. ozellikle film icin alinacaksa ne kadar buyuk o kadar iyi yani. oyun icin de ozellikle rpg falan oynuyosan ve oyunda font buyutme yoksa kucuk ekranda derbeder olabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 küçük ekran dediğin 55 inç derbeder olacak birşey yok yatak odasından salona oynamıyorsa asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 http://i.rtings.com/images/optimal-viewing-distance-television-graph-size.png Bir de LG C7 var oyun için onu da öneririm çok çok başarılı input lag açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar