Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Siyah beyaz işte. Olmazsa parlak kağıt yapmayız, çizgiroman sayfası kalitesine çekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 oha bu nasi kitap lan, titredim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 50 olmasin 100 olsun da kuşe kagit hardcover olsun Zaten su kitap olsa ederi 100 den fazla olurdu muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 renkli olmazsa manası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Cağaloğlu'na gideyim ben yarın. Oradan fiyatlar alırım. Ortalama kaç tane çıkartabiliriz sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 20-30 arası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 GERGEreis "herkes bişey deyip durmasın, kafam kazan gibi oldu" der mi bilmiyorum ama benim 2 filtrem var, renkli olması ve hard cover. kuşe kıyat olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Kağıt kalitelerine göre farklı farklı fiyatlar alırım, konuşuruz. Hardcover ve renkli şart zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ben cokomantisin dediklerine ek kuşe kağıt da istiyorum. bence yapmışken en iyisine odaklanalım. adam toplayalım iyice fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 saadet zinciri kuralım abi, herkes 1 kişiyi ikna etsin asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Renkli olması şart ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Şahsen 40 sene sonra, 70 yaşına geldiğimizde torunlara gösterilecek bir kitap bu. Bence de en iyisi olsun zaten. İçinde buradaki tüm oyunların bulunduğu bir USB yapıp yanına da koyacağım ben. Kapağının dışına USB yerleştirmelik bir şey bile düşünebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Cokomantis said: GERGEreis "herkes bişey deyip durmasın, kafam kazan gibi oldu" der mi bilmiyorum ama benim 2 filtrem var, renkli olması ve hard cover. kuşe kıyat olmasa da olur. a4 kağıda basılırsa kitap değil tuğla olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 isterseniz ben bir fiyat alayım. böyle dijitalleri yaptırdığımız bi matbaamız var, daha doğrusu ben matbaada çalışıyorum ama böyle küçük fason işleri yaptırdığımız bi yer var, 1450 2000 sayfadan aşağıya iş bastırmıyoruz yıllardırda iş yaptığımız yer o yüzden güzel fiyat alıyoruz. işi organize eden arkadaş benimle bi irtibata geçsin isterse, sayfa sayısı şekli şemali cartı curtu bi konuşalım yardımcı olayım her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 1450 çok spesifik olmuş :D. Ben de 1 dene alabilirim fiyat tam belli olunca haber ederseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 şimdi ben işi bilen değilim bilmiş gibi konuşmayayım, Fransuxa daha iyi biliyordur muhtemelen de madem böyle güzel bir şey yaptırcaz a4 e basmak biraz kaba durmaz mı, en azından crown quarto 7.44 olsa daha kitap gibi olur diye düşündüm. güzel de bir hardcover, bayağı nesilden nesile kitap olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Hardcover, renkli, kuse(ozellikle resimli sayfalar) varsa ben varim. Boyle Virgin Megastore da gordugumuz Star Wars kitaplari gibi olsun istiyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 kuşe şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 senko said: Cokomantis said: GERGEreis "herkes bişey deyip durmasın, kafam kazan gibi oldu" der mi bilmiyorum ama benim 2 filtrem var, renkli olması ve hard cover. kuşe kıyat olmasa da olur. a4 kağıda basılırsa kitap değil tuğla olur o. valla kağıdın kalitesine/pahasına göre değişiyor mu bilmiyorum da 400 küsür sayfalık (a4'ten çok az küçük) hardcover ç.roman almıştım amazon'dan, shipping weight 1.9 pound, 1kg falan. spec'lerini araştırmadım ama ele alınca saçma ağır gelen kitaplar da var gerçi, doğru söylüyorsun. ya boşverin verin abi odunu hard cover'ı bişey olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 evladiyelik kalitede olsuna benden de +1 parası neyse verelim, 2 tane değil 1 tane alırım muhtemelen ama cidden çok hoş bir şey olur öyle usb olayıyla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 a4 formatının dışına çıkınca bayağı artıyormuş fiyat bilmiyordum sdf neyse bilenler bi kararlaştırsın fiyat versin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bu basılıp biz alana kadar çıkacak oyunları nabıcizız? deliverance :( tek derdimiz.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 umut sarıkayanın anne pizzası gibi bir sonuç olmasın da. :) gönlüm istedi de mantığımı ikna edemedi şimdilik, pdf olarak okuması çok daha rahat tablette çünkü 500+ sayfalık şeyi, tuğla gibi olabilir kaliteli yapılırsa. kolay gelsin organizatörlere ama. fiyat netleşince son kararımı veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 amaç okunabilirlikten çok kütüphane de durması sanki :) yani ben o yüzden istiyorum. ilerde torunlara gösteririm bak böyle bişiler vardı diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 boşverin, ipadden okuyun daha iyi. tabi siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar