imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 detaunt geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Topallaya topallaya yuruyebiliyorum artik, bu hafta ben de gidecegim matbaalara konusmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Masticore said: Abi o nasil fiyatlamaymis ya o zaman 2 tane alalim kelle basi. 130'a gelecegine 2 tanesi 140'a gelsin asdgh ahagsha aynen oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 100 tanede offset makinası açıyordur ondan o fiyat o kadar düşüyor. Ryobi gibi bir makinada basacak, aldığı kalıbın maliyetini çoktan çıkarmış olacak ondan düşüyor 70 e. şöyle bende işleyiş ile alakalı bir kaç detay vereyim, ofsette basılırsa eğer forma forma ön arka revolta şeklinde basılacak, yani biraz daha uzun sürecek iş normalden. dijital gibi aynı sayfadan 50 adet basayım dümdüz ilerleyeyim mantığı yok yani bilginiz olsun. ben koşturamadım bu hafta bi şekilde çözüme ulaştıralım da nasıl olduğu problem değil, havada kalmasın yani güzel bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Aynı duygular içerisindeyim yapın şunu da alalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 100 kişi toplamamız zor arkadaşlar ha derseniz ki 100 bastıralım çifter çifter ödeyelim ona da varım hediye ederim diğerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 liste miste varsa beni de ekleyin parayi kime yolluyorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 "Good news: got a deal for a hardcover version of the CRPG Book. Professionally proofread & to be used as a charity fundraiser. More details soon ;)" https://twitter.com/felipepepe/status/967560751320727552 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Bekleyelim derim oyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 turkiyeye yollamasinda sorun cikicak + fahis kargo parasi + kur yuzunden delirmece +TECE gumruk vergisi alicak 22 euro oldugu icin yeni limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 katılıyorum, burada bastırmazsak bende almam, kargo margo uğramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Hemen dallanıp budaklanmayın be abi. Şu karatan'ın verdigi adamla konusacak, matbaadan anlayan biri yok mu aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 şöyle bir şey yapsak, misal 50 kişi toplandık, maliyeti 100 tl oldu misal, ama 200 kopyaya çıkarsak yine 100tl maliyeti olacak kişi başı... ben diyorum ki, zaten aynı para, fazla basalım biz satalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Ben matbaadan anlıyorum diyebilirim yayıncılığa girdiğim için matbaalara gide gele bayağı bir tecrübe kazandım. Fakat burada zaten ofset baskı fiyatı alınmamış diye düşünüyorum. Dijital baskı yapıp ona bir cilt yapacak. Normalde satın aldığınız kitaplar ofset baskıyla yapılır, farklı bir teknik var. Özellikle resimlerde göze batar, çünkü dijital piksel piksel giriyor, ofset ise nokta nokta. Çıplak gözle sen o noktaları göremezsin tabii. Bu konuyu es geçmişim, o yüzden cevabı belli olduğunu tahmin ettiğim şu soruları soracağım. Bunun telifi var mı? Boyutları ne olacak? edit: Şimdi bakınıyorum da konuya, 528 sayfa, ki hele büyükçe basmaya kalkarsanız cilt çok önem kazanır, iyi bile yapılsa matbaa dışı yaptırılmış bir cildin 6 aya dağılması işten değil. Hatta büyük boyutsa bunun cildini her matbaaya bile yaptıramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Özelliklerini bana da yazsanıza ben de cilt dahil bi fiyat alayım. Kazıklanmayın gelişine. edit: geriye gidince gördüm. matbaaya baskıyı yaptırtıp bizim kuran cildi yaptırdığımız yere dikişli cilt de yaptırabiliriz. bi fiyat alayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Yok mu bir gelisme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 aa ben sordum bunu, kabaca 9500 fiyat aldım tam sayfayı bilmediğim için. 100 adet sormuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Perpa'da konustum Cuma gunu, 160-170 dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 şunu fazla bastırıp, fazlasını satma şansımız yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Ben tekrar bir iki noktayı vurgulamak istiyorum, bir kere bu pdf sanırım baskı kalitesinde değil ofset için. Yani bir ozalitçide dökülürse kesin anlaşılır da, boyut itibariyle düşük bir ihtimal diye düşünüyorum. Ofset baskı için 300 dpi yani dot per inch olması gerekiyor. İkincisi, içleri belki dijital bile bastırsan çok üzülmeyebilirsin ancak 500 küsür sayfalık kitabın cildini ancak iyi bir mücellit hakkıyla yapar. Yoksa 2-3 kullanımda elinizde kalır. Satmak için korsan basıp satarım diyorsan sat da, nerede satacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 bilmiyorum, yurt dışı falan olabilir misal o kanallara hakim olan birileri vardır illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 kitabı bastırabildik de satmasını organize etmek kaldı. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ahlaki kısmı bir yana, öyle yasal bir hakkınız var mı ki? brezilya'dan dava açılmasın sonra lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 çıngar çıkar diye oraya hiç girmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 bence yapmayın zaten öyle birşey, şuradan bir kişi oturup bir harfini yazmış değil kitabın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar