Celtics Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 hiç frp tecrübesi olmayan, rpg'ye wow'la girmiş biri olarak düşünüp ona göre baz alın lütfen. :D diablo 2 falan elbette oynadım ama çok küçüktüm oynarken ve oyunu anlayarak oynamadığım için o kategoriye almıyorum. şimdi her şeye rpg deniyor (witcher bile rpg mesela) ama benim demek istediğim şeyi sanıyorum crpg daha iyi tanımlıyor. demek istediğim baldurs gate vs. tarzı oyunlar... şu an konsolda persona 5 oynuyorum ve çok sevdim. pc'de ne gibi crpg-jrpg'ler oynayabilirim GİRİŞ seviyesi olarak. mesela pillars of eternity denedim, hiç sarmadı-anlamadım-çözemedim. şöyle 3-5 tane bu türe giriş için daha basit ve hikayesi saran oyun söylerseniz sevinirim. bu arada turn based olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 catherine,the legend of heroes trails , fire emblem serisine bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 witcher bile rpg cümlesi biraz talihsiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 rpg dediginde.. fallout serisi baldurs gate serisi arcanum icewind dale serisi elderscrolls serisi neverwinter nights serisi .. fallout iste..basla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 PoE tarzı pause'layarak oynanan sarmadıysa Divinity: Original Sin ve Divinity: Original Sin 2 bakabilirsin turn-based olarak klasik settingde. Shadowrun serisi de gene turn-based, basit ve güzel cyberpunk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Celtics said: pillars of eternity denedim, hiç sarmadı-anlamadım-çözemedim. Pillars ı bile çözemediysen seni anca bioware ve bethesda oyunları paklar. Dragon age, ne bileyim mass effectlere falan bak. Fallout 4 tam senlik olabilir mesela, o kitlenin adamı izlenimi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 pause sistemini hiç sevmedim daha doğrusu. combatını sevmedim yani oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 SKYRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Baldurs gate oyna işte türkçesi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 bence hack'n slash/a-rpg oyna sen. ha illa turn-based diyorsan basit bir oyun değil ama divinity: original sin (1-2) son dönemlerin en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Arcanum ne güzeldi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 shadowrun tam istediğin özelliklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 baldur's gate 2 ile baslamistim ben, kopamadim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 jrpg mi oluyor bilmiyorum da persona5 diye bişi buldum ben ps4'Te bayağı eğlenceli, fakat oyun sanki 0-5 yaş için yapılmış gibi, en basit şeyleri bile karşında 10IQ'lu adam varmış gibi anlatıyor, hikayede o biraz canımı sıktı ama tüm jrpg'lerde var sanırım bu, yaşça küçük hedef kitleye hitap edebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 olm sus. editle çabuk o mesajı. hiç mi persona topiği görmedin koca forumda. forumun en azılı üyelerini tauntladın. sam olsun laurelin olsun. o oyun için adam öldürecek insanlar var burda. bi de adam topiği açarken persona 5 oynuyorum yazmış üstelik. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 ahah oyun abi o kadar abartmasınlar, oynuyorsun eğleniyorsun bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 ben hönkürecektim normalde ama baktım senko yazmış (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 sende mi oyunu yaşam felsefen yapanlardansın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 yaşam felsefesi yapılası bir souls serisi var bence öleceğiz hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 senko said: jrpg mi oluyor bilmiyorum da persona5 diye bişi buldum ben ps4'Te bayağı eğlenceli, fakat oyun sanki 0-5 yaş için yapılmış gibi, en basit şeyleri bile karşında 10IQ'lu adam varmış gibi anlatıyor, hikayede o biraz canımı sıktı ama tüm jrpg'lerde var sanırım bu, yaşça küçük hedef kitleye hitap edebilmek için. güzel linç çıkar burdan, yerimizi alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 nası linç etçen merak ettim :) sen başlat istersen gerisi gelir takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Leon diye bi film var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 fanı ben değilim bana düşmez de kimse seni linç edemez galiba bu forumda, adam hep sempatik fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Persona pedo oyunu değil mi ya senko ne işin var senin onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 senko da pedo değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar