Celtics Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 hiç frp tecrübesi olmayan, rpg'ye wow'la girmiş biri olarak düşünüp ona göre baz alın lütfen. :D diablo 2 falan elbette oynadım ama çok küçüktüm oynarken ve oyunu anlayarak oynamadığım için o kategoriye almıyorum. şimdi her şeye rpg deniyor (witcher bile rpg mesela) ama benim demek istediğim şeyi sanıyorum crpg daha iyi tanımlıyor. demek istediğim baldurs gate vs. tarzı oyunlar... şu an konsolda persona 5 oynuyorum ve çok sevdim. pc'de ne gibi crpg-jrpg'ler oynayabilirim GİRİŞ seviyesi olarak. mesela pillars of eternity denedim, hiç sarmadı-anlamadım-çözemedim. şöyle 3-5 tane bu türe giriş için daha basit ve hikayesi saran oyun söylerseniz sevinirim. bu arada turn based olursa daha iyi olur.
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 catherine,the legend of heroes trails , fire emblem serisine bakabilirsin.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 witcher bile rpg cümlesi biraz talihsiz olmuş
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 rpg dediginde.. fallout serisi baldurs gate serisi arcanum icewind dale serisi elderscrolls serisi neverwinter nights serisi .. fallout iste..basla..
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 PoE tarzı pause'layarak oynanan sarmadıysa Divinity: Original Sin ve Divinity: Original Sin 2 bakabilirsin turn-based olarak klasik settingde. Shadowrun serisi de gene turn-based, basit ve güzel cyberpunk olarak.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Celtics said: pillars of eternity denedim, hiç sarmadı-anlamadım-çözemedim. Pillars ı bile çözemediysen seni anca bioware ve bethesda oyunları paklar. Dragon age, ne bileyim mass effectlere falan bak. Fallout 4 tam senlik olabilir mesela, o kitlenin adamı izlenimi aldım.
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 pause sistemini hiç sevmedim daha doğrusu. combatını sevmedim yani oyunun.
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 bence hack'n slash/a-rpg oyna sen. ha illa turn-based diyorsan basit bir oyun değil ama divinity: original sin (1-2) son dönemlerin en iyisi.
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 baldur's gate 2 ile baslamistim ben, kopamadim sdf
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 jrpg mi oluyor bilmiyorum da persona5 diye bişi buldum ben ps4'Te bayağı eğlenceli, fakat oyun sanki 0-5 yaş için yapılmış gibi, en basit şeyleri bile karşında 10IQ'lu adam varmış gibi anlatıyor, hikayede o biraz canımı sıktı ama tüm jrpg'lerde var sanırım bu, yaşça küçük hedef kitleye hitap edebilmek için.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 olm sus. editle çabuk o mesajı. hiç mi persona topiği görmedin koca forumda. forumun en azılı üyelerini tauntladın. sam olsun laurelin olsun. o oyun için adam öldürecek insanlar var burda. bi de adam topiği açarken persona 5 oynuyorum yazmış üstelik. :(
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 ahah oyun abi o kadar abartmasınlar, oynuyorsun eğleniyorsun bitiyor
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 ben hönkürecektim normalde ama baktım senko yazmış (:D
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 sende mi oyunu yaşam felsefen yapanlardansın :P
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 yaşam felsefesi yapılası bir souls serisi var bence öleceğiz hepimiz
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 senko said: jrpg mi oluyor bilmiyorum da persona5 diye bişi buldum ben ps4'Te bayağı eğlenceli, fakat oyun sanki 0-5 yaş için yapılmış gibi, en basit şeyleri bile karşında 10IQ'lu adam varmış gibi anlatıyor, hikayede o biraz canımı sıktı ama tüm jrpg'lerde var sanırım bu, yaşça küçük hedef kitleye hitap edebilmek için. güzel linç çıkar burdan, yerimizi alalım
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 nası linç etçen merak ettim :) sen başlat istersen gerisi gelir takımın
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 fanı ben değilim bana düşmez de kimse seni linç edemez galiba bu forumda, adam hep sempatik fds
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Persona pedo oyunu değil mi ya senko ne işin var senin onla
Öne çıkan mesajlar