xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Day 1 pirate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 arcane said: 125 liraymis bu. SEEEE GAAAA (o))) ahjashjk ulan boşluğuma geldi. yalnız neden solla çıkardın nah'ı, solak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 125 yine fena değil başlangıç fiyatı olarak. İndirim mindirimlerle alınabilecek seviyelere gelir. Yeni çıkan steam oyunları 269TL den gidiyor :p resmen hiç ümit yok yani haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 https://vignette.wikia.nocookie.net/lotr/images/b/b9/Eomer_-_Close_up.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 éomer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Yüksek fiyatla çıktı oyun. 33 dolares mi ne. Tl fiyatı kura göre yine iyi sayılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 65 lira olmasi gereken oyun 125 lira. bunun iyi sayiliri falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 65 lira dedigin artik, 2 kisinin yaptigi 8 bit indie omgomg oyunlari. 15 dolar oluyor 65 tl LEL 120 lira, malesef makul olmuş. Buna da şukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 65 lira dedigim bu oyunun dolar fiyatinin, steam'in suggested local price'a gelen karsiligi. "malesef ama makul", "buna da sukur", "yine iyi sayilir" falan yok bizde. sadece tuketici bilinci ve hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 125'e buna da şükür deyip almaya başladığınız anda bütün oyunların fiyatları böyle olacak zaten. 125 normal bi fiyat değil, şükür denilecek bir fiyat da değil. sağlam AAA'lerin olması gereken max fiyat 125-150 civarı yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 rusya fiyatindan 4 dolar fazla sadece, bence burda sorun dolarin yuksek olmasi :P 3 tl olsa mesela dolar, oyun 70 tl olacak istediginiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 ne alakamiz var rusya ile... ne alakamiz var dolar ile... bulmuslar, sikiyorlar bu kadar basit. yerel fiyatlandirma getirmis. dolari 1.8'e sabitlemis adam. oyunun piyasa fiyatina gore cevrimi 65 lira. bu itiraz edebileceginiz bir sey degil. basit matematik. neredeyse iki misline satiyorlar. 50 dolarlik oyunu season pass'iyle bundan ucuza aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 ne zaman gordunuz dolar artti diye fiyatlarin arttigini? aral mudahale etmeden bir kez gordunuz mu? 2.5 oldugunda gordunuz mu? 3'de gordunuz mu? simdi 4.80'de mi basladilar kur baz almaya. yapmayanlar mazotu TL ile mi aliyor? nasil bos bir goygoy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 125 lira cok. mhw'un 200 lira oldugu yerde (ki sevip sevmiyeceğine emin olmıy an ınsan ıcın oda cok.) bu oyuna 125 lıra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 bak simdi sen de yanlis yerden geliyorsun. 200 liralik oyun diye bir kavram yok. oyle hesapla HER oyunu ben begendim veya elestirsel olarak iyi oyun diye istedigin fiyata koyarsin. adam tarife yapmis tarife. 60 dolarlik oyun 110 lira. 70 dolarlik oyun 125 falan. tek hesap bu. baska hesap yok. gerisi SIKIS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 bence 60 dolarlik oyun, 60 lira olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 arcane said: bak simdi sen de yanlis yerden geliyorsun. 200 liralik oyun diye bir kavram yok. oyle hesapla HER oyunu istedigin fiyata okeylersin. 60 dolarlik oyun 110 lira. 70 dolarlik oyun 125 falan. tek hesap bu. baska hesap yok. gerisi SIKIS. yoo katılmıyorum pıyasaya gore verırsın parasını bır, ikincisi sonucta ben bu oyuna bakıcam kestiricem gözüme göre bi para bu kadarlık oyun diycem. nasıl 60 40 deniliyosa fiyata madem deişken bir oran var piyasadan piyasaay istediğin gibi değiştirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 e katilmazsin tabii. tarifenin uzerine cikip gecirmis adam ve hosuna gitmis. piyasa ile hicbir alakasi olmadigini, tamamen distributor dumeni oldugunu sagir sultan biliyor. tasin altinda falan mi yasiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 biz de oyunu 200e kitlicez diye yol yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 gozuyle kestirecekmis. karpuz aliyor ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 e en iyi ihtimalle kesmece karpuz alıyorum. varsa senın iyi bir ölcülendirme yöntemin gel fiyatı bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 "benim soyle takdir ettigim bir oyun var onun uzerinden scale olsun"dan iyi bir oneri icin fazla cabalamama gerek yok. ama sencesi bencesi yok iste o kadar guzel yapmis adam tarifesini. o tarife uzerinde hangi segmente dusecegi tabii ki oyunun nitelikleriyle alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 arcane said: "benim soyle takdir ettigim bir oyun var onun uzerinden scale olsun" saçmalık Evet çok doğru bu. Bu sadece kişisel olarak senin x fiyata değer bulup bulamadığın ile ilgili oyunu. He bu arada dolar 1.8 sabit ya hani. Şu anda dolar bu kadar yükselmişken, onu 2.7 yapıyoruz veya yaptık deseler ona itiraz edecek halimiz yok. Çünkü sonuçta developer ve steamin cebine cücük gibi bir para giriyor TL sağolsun... Hani o yüzden biraz yüksek fiyat çekmeye çalışmasına itirazım olmaz distribütörün. Ama kalkıp 280 liradan oyunu dayatınca rage oluyorum. Asla da almıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 ben normal fiyat demedim :) başlangıç olarak iyi olmuş dedim , almazsınız indirimlere girince alınabilecek seviyelere düşer. 269 TL çıkan yeni oyunlar nereye inecek de alacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 gerge kusura bakmasın artık. kaç yıldır ne korsan oyun oynadım ne korsan bir şey izledim (neredeyse diyelim). osho gerge sağolsun doğru yolu buldum. ama fiyatlar böyle dendiği gibi olacaksa, bunun adı oyun değil fuhuşa girer. ama parasını verip hem de "hizmeti" de ben vereceksem, olmayru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar