Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Two Point Hospital

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
125 yine fena değil başlangıç fiyatı olarak. İndirim mindirimlerle alınabilecek seviyelere gelir. Yeni çıkan steam oyunları 269TL den gidiyor :p resmen hiç ümit yok yani haha.
Mesaj tarihi:
65 lira dedigim bu oyunun dolar fiyatinin, steam'in suggested local price'a gelen karsiligi. "malesef ama makul", "buna da sukur", "yine iyi sayilir" falan yok bizde. sadece tuketici bilinci ve hesap.
Mesaj tarihi:
125'e buna da şükür deyip almaya başladığınız anda bütün oyunların fiyatları böyle olacak zaten. 125 normal bi fiyat değil, şükür denilecek bir fiyat da değil. sağlam AAA'lerin olması gereken max fiyat 125-150 civarı yani bence.
Mesaj tarihi:
ne alakamiz var rusya ile... ne alakamiz var dolar ile... bulmuslar, sikiyorlar bu kadar basit.

yerel fiyatlandirma getirmis. dolari 1.8'e sabitlemis adam. oyunun piyasa fiyatina gore cevrimi 65 lira. bu itiraz edebileceginiz bir sey degil. basit matematik. neredeyse iki misline satiyorlar.

50 dolarlik oyunu season pass'iyle bundan ucuza aldim.
Mesaj tarihi:
ne zaman gordunuz dolar artti diye fiyatlarin arttigini? aral mudahale etmeden bir kez gordunuz mu? 2.5 oldugunda gordunuz mu? 3'de gordunuz mu? simdi 4.80'de mi basladilar kur baz almaya. yapmayanlar mazotu TL ile mi aliyor? nasil bos bir goygoy...
Mesaj tarihi:
bak simdi sen de yanlis yerden geliyorsun. 200 liralik oyun diye bir kavram yok. oyle hesapla HER oyunu ben begendim veya elestirsel olarak iyi oyun diye istedigin fiyata koyarsin. adam tarife yapmis tarife. 60 dolarlik oyun 110 lira. 70 dolarlik oyun 125 falan. tek hesap bu. baska hesap yok. gerisi SIKIS.
Mesaj tarihi:
arcane said:

bak simdi sen de yanlis yerden geliyorsun. 200 liralik oyun diye bir kavram yok. oyle hesapla HER oyunu istedigin fiyata okeylersin. 60 dolarlik oyun 110 lira. 70 dolarlik oyun 125 falan. tek hesap bu. baska hesap yok. gerisi SIKIS.

yoo katılmıyorum

pıyasaya gore verırsın parasını bır,

ikincisi sonucta ben bu oyuna bakıcam kestiricem gözüme göre bi para bu kadarlık oyun diycem.

nasıl 60 40 deniliyosa fiyata madem deişken bir oran var piyasadan piyasaay istediğin gibi değiştirirsin
Mesaj tarihi:
e katilmazsin tabii. tarifenin uzerine cikip gecirmis adam ve hosuna gitmis.

piyasa ile hicbir alakasi olmadigini, tamamen distributor dumeni oldugunu sagir sultan biliyor. tasin altinda falan mi yasiyorsun?
Mesaj tarihi:
"benim soyle takdir ettigim bir oyun var onun uzerinden scale olsun"dan iyi bir oneri icin fazla cabalamama gerek yok. ama sencesi bencesi yok iste o kadar guzel yapmis adam tarifesini. o tarife uzerinde hangi segmente dusecegi tabii ki oyunun nitelikleriyle alakali.
Mesaj tarihi:
arcane said:

"benim soyle takdir ettigim bir oyun var onun uzerinden scale olsun" saçmalık

Evet çok doğru bu. Bu sadece kişisel olarak senin x fiyata değer bulup bulamadığın ile ilgili oyunu.

He bu arada dolar 1.8 sabit ya hani. Şu anda dolar bu kadar yükselmişken, onu 2.7 yapıyoruz veya yaptık deseler ona itiraz edecek halimiz yok. Çünkü sonuçta developer ve steamin cebine cücük gibi bir para giriyor TL sağolsun...

Hani o yüzden biraz yüksek fiyat çekmeye çalışmasına itirazım olmaz distribütörün. Ama kalkıp 280 liradan oyunu dayatınca rage oluyorum. Asla da almıyorum zaten.
Mesaj tarihi:
ben normal fiyat demedim :) başlangıç olarak iyi olmuş dedim , almazsınız indirimlere girince alınabilecek seviyelere düşer.

269 TL çıkan yeni oyunlar nereye inecek de alacaksınız?
Mesaj tarihi:
gerge kusura bakmasın artık.

kaç yıldır ne korsan oyun oynadım ne korsan bir şey izledim (neredeyse diyelim). osho gerge sağolsun doğru yolu buldum. ama fiyatlar böyle dendiği gibi olacaksa, bunun adı oyun değil fuhuşa girer. ama parasını verip hem de "hizmeti" de ben vereceksem, olmayru.
  • Yeni Oluştur...