reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 vayy 15 TL de indirim var, ustune bi 15 daha katar iskender yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Trailer yapmakta üstlerine yok herhalde ya. Kullandıkları şarkı neyse o da süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Şianbei ve Hun süvarilerivar bu DLC'de süper. Bir mod planımız vardı resmen dört ayağımızın üzerine düştük model yapmamıza gerek kalmayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Nasıl bir emek var şu oyunda valla helal olsun adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 osmanlı modu çıkmadı mı kafire haddini bildirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 uzaydan görülen tek yapı türkler sayesinde yapılmış hocam öyle büyük milletiz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Çinli olduğu için oynuyamiyorum bu oyunu, Moğollar eklense keşke Herkesin ismi Zi Bu, Hem Sin, Que Fall fln Hiç hoşuma gitmiyor, which is a shame cause diplomasi ekonomi fln gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 ikinci kere seçilmezse hepimiz çince öğrenmek zorunda kalacağız daha bunlar ne ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 şöyle dünyaya zarar vermicekleri bir senaryo ile kendilerini yeseler ve yok olup gitseler ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 dünyanın en büyük üreticisi ve tüketicisinin dünyaya zarar vermeden birbirini sıfırlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 rüyalar.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 1 saat önce, goldbären dedi ki: dünyanın en büyük üreticisi ve tüketicisinin dünyaya zarar vermeden birbirini sıfırlaması iki büyük dileğim var işte, biri, şu ikisinin bize bir bok olmadan eriyip gitmesi... ikincisi, siyasal islam'ın içinde bulunduğumuz cografyatan bir daha geri gelmemek üzere BSG si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 oyun çok iyi ama Ryzen işlemcilerde SEGA logosundan sonra oyundan atıyor. buna çözüm bulabilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 @Sam , @Komutan Atilla ve Troy sarmıyor pek, Three Kingdoms çekti canım. DLCler çok gerekli mi veya hangisi cidden gerekli? GPde beleşti ama 200TL oldu oyun GPden çıkınca, olsun alınır bence, dediğim gibi önereceğiniz DLCler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 ben almadım, hatta gp'deyken bile yüklemedim doğrusu hiç ilgimi çekmedi. bilgim yok. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 (düzenlendi) Gecen hafta bende basladim tekrar. Karakter bazli olmasi diger TW lerden ayiriyo ve ara ara tekrar oynanabiliyo bence. DLC ler agirlikli olarak farkli yillari aktif ediyo. Yillarda farkeden baslangic pozisyonlari, yada olen veya yeni gelen karakterler vs. oluyo. DLC olmadan da gayet oynanir bence. Mod olarak sikintili ama, eski oyun oldugu icin cogu mod outdated. Tek bir mod kurdum sadece - Make Them Unique 3.3. Mevcutlara ek karakter getiriyo oyuna. Kasım 16, 2023 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 https://store.totalwar.com/en/total-war/total-war-three-kingdoms/total-war-three-kingdoms Buradan aldım steam kodunu 200TLye, GPden hiç oyun almışlığım yok ve tüm TWlerim steamde ondan steam istedim. Dediğin gibi DLCsiz oynayacam bakalım, sağolun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Shadow, 16.11.2023 21:12 tarihinde dedi ki: @Sam , @Komutan Atilla ve Troy sarmıyor pek, Three Kingdoms çekti canım. DLCler çok gerekli mi veya hangisi cidden gerekli? GPde beleşti ama 200TL oldu oyun GPden çıkınca, olsun alınır bence, dediğim gibi önereceğiniz DLCler nelerdir? Esas oyunun haritasını büyüttüğü için en gerekli olanı The Furious Wild olarak görüyorum. Diğerleri yeni karakterler ve farklı başlangıç tarihleri ekliyorlar. Onların da en değişiği Eight Princes, çünkü tamamen farklı bir senaryo. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Shadow, 16.11.2023 23:51 tarihinde dedi ki: https://store.totalwar.com/en/total-war/total-war-three-kingdoms/total-war-three-kingdoms bu fiyat niye boyle bilmiyor ben ama aldim, %75 indirime saydim artik sdfg 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Komutan, 17.11.2023 09:32 tarihinde dedi ki: Esas oyunun haritasını büyüttüğü için en gerekli olanı The Furious Wild olarak görüyorum. Diğerleri yeni karakterler ve farklı başlangıç tarihleri ekliyorlar. Onların da en değişiği Eight Princes, çünkü tamamen farklı bir senaryo. The Furious Wild almaya gerek yok map icin. Bende olmamasina ragmen map buyudu zaten. Nanman ile oynamayacaksan gerek yok ona da. Eight Princes en farkli era evet, ama bana cok ilgi cekici gelmedi. Romance of 3k karakterlerinin olmasi zaten benim icin oyunu cekici kilan taraf. Onlarin olmadigi bi eranin pek bi anlami kalmiyo gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 kan dlcsi disinda hicbisiye gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar