Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Nebula'da meşhur bir guild vardı, neydi adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Metalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 horselords Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 noldor vardı rpci tayfa. girmiştim 2 günde ne sıkılmıştım lordum lordum diye ya. çıkmıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 =)) said: Metalon hah buydu ya, sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 hayatımda bir kere oynadım uo. lise 1'in yazı. sae gm'di oyunda, bir kere bile kıyak geçmemişti dsf. böyle de namuslu teomandır sae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 en son ben askere gitmeden önce black temple vs yapıyorduk ondan sonra devam ettiler mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 the dreadlords :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Metalon sonrada WoW'da da oldu, se7en ve Pain Train'e evrildi hatta. Bir de Noldor'u çok severdim, 3 5 ay rp rüzgarına ben de kapılmıştım hatta.. vay be.. nerden baksan 15 sene en az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Maitres de la Nuit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 se7en tam tinerci guildiydi ya bl'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Fin said: the dreadlords :3 Lan??? Bizden çıktı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Tinerciydi ama Yaban falan hep ordaydı :D ilk Rank 14 olan Gnome Rogue sanırım. SoTC ve Pain Train'e adam gönderiyodu paso, lvl 60 olanlar geçiyodu yukarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Biyik said: hayatımda bir kere oynadım uo. lise 1'in yazı. sae gm'di oyunda, bir kere bile kıyak geçmemişti dsf. böyle de namuslu teomandır sae. Sonrasında nasıl devam etmemeyi başardın peki abi? :( Bu oyunu her hatırlayışımda tuhaf oluyorum. Yıllar öncesinin tarifsiz anıları, ufak mutluluklar diğer yandan burukluklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Tez yazarken gece gece duygulandırdınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Aynen devam etmemek büyük başarı. Oyunu ilk gördüğümde aklım gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 hadi server açalım, hype hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Black-ice said: horselords honor.mp3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 seraphim? /phyx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 reb0rn said: Tez yazarken gece gece duygulandırdınız be https://www.youtube.com/watch?v=5X1gC3BLq2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 geçen hafta sonu europada 1 aylık açayım dedim 55tl, oha yani. + toplasan 50 farklı kişi ya gördüm ya görmedim. Atlantic yine iyiymiş gerçi online bakımından allahtan martta free to play e geçecekler, bir hareketlenme olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 xunn said: seraphim? /phyx Quann'da ike Haze ve Camelot'un kadrosuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Aket-Atum said: Nebula'da meşhur bir guild vardı, neydi adı? TABİİ Kİ OUTLOOKERS VEYA THE OTHERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 bLackcha0s said: Maitres de la Nuit Maitres metalon ba's hepsinde vardim da en cok maitres tayfasiyla rotten corpse geceleri ve kurulan pusulardan keyif aldim su oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 oynuyorum ben ayda 2-3 gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar