Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Ace bili bili virali cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 domates salatalık da güzel paketleniyor bizim buırdaki bim migros gibi sabahları poğaça börek de ypaıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Masticore said: Donanimhaber https://i.imgur.com/ZgwIASL.gif yapma hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 bim ne abi gidin çernobilde erimiş plutonyum çiğneyin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 biraz daha vuralım. leş gibi fakir kokmuş topik, az havalandırın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 cehalete bak olum bim in değişik bir ürün alma politikası var iyi araştırın gayet kaliteli adamlar. ayrıca aynı ürün 1 lira iken illa üzerinde marka olduğu için 10 lira veremem kimse kusura bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 khalad said: cehalete bak olum bim in değişik bir ürün alma politikası var iyi araştırın gayet kaliteli adamlar. ayrıca aynı ürün 1 lira iken illa üzerinde marka olduğu için 10 lira veremem kimse kusura bakmasın Ben ikna oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 dost yoğurda efsane diyen adam hayatında yoğurt görmemiş, aborjin falan herhalde kaldı ki bırak yoğurt kategorisinde derecelendirme yapmayı, gıda olarak bile tüketimine mesafeli yaklaşılması gerekiyor, sütü bile zira efsane kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Çok kaliteli ama baya az biliniyo http://i.hizliresim.com/lBrErE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 bilmeyen yoktur herhalde bimdeki hollanda waffleı tabisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 abi o da bimdeki en güzel şey olabilir ama bildiğin zehir. ha yine de arada bir kendimi cezalandırıyorum kahveyle süper gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 aynen öyle, içinde 1 gram faydalı olabilecek bir şey yok ama filtre kahvenin yanında efsane oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Bim'de bayağı iyi ürünler oluyor ya, ilk sayfada önerilen Hellim Peynir mesela fiyat performans olarak net piyasadaki en iyi hellim peyniri olabilir. Bizim gibi çok tüketen aileler için ideal ürün, zaten başka yerden almıyoruz dasfas Tatlıları iyidir Bim'in hazır pakette olanlar, Mado'ya yapan firma yapıyor onları çünkü ve kalite zaten birebir aynı gibi bir şey, gramajları oynuyor işte. fiyat olarak da iyiler. Kazandibi'sini özellikle öneririm. var böyle birkaç güzel ürün, Bim iyidir asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 şey var bi de incirli bisküvi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Ciddi ciddi söylüyoprum o zaman kokulu çöp poşeti. Diğer marketlerde 10-15 tl Bimde 3tl, kalite falan da aynı, yırtılmıyo nitekim başka ne isterim ki çöp poşietinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Bimden çok tahıllı ekmek A101den de Altınkılıç'ın kefirini alıyoruz. Onun dışında sürekli aldığımız bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Bim'e laf eden çakma elitler geçen hafta gouda-rokfor-babybel peynir kuyruğunda görülmüşsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 İşten az buçuk anlayan biri olarak:bimde gördüğünüz a ürünü ile migros ta gördüğünüz b ürününün üreticisi yüzde 50 ihtimalle ayni(yoğurt, süt, ekmek gibi hızlı tüketim ürünlerde).Turkiyede ürünlerin çoğu fason urettiriliyor, kimse İzmirde yoğurt üretip Hakkariye veya edirneye yollamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 aktiftablet said: Ciddi ciddi söylüyoprum o zaman kokulu çöp poşeti. Diğer marketlerde 10-15 tl Bimde 3tl, kalite falan da aynı, yırtılmıyo nitekim başka ne isterim ki çöp poşietinden. ha bak aynen, annem full buradan çekiyor bunları. bayağı ucuz oluyor bu tip ürünlerde. kalitede iyi bilinen firmalardan kötü değil, hiçbir farkı yok hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 aynı adam üretebilir ama üretim süreci içinde kullanılan malzemelerin kalite ve niceliği nasıl orası önemli? ayrıca gıda değil ama diğer satıkları ıvır zıvırın "daha nasıl ucuz olur?" diye nasıl kovaladıklarını ve ortaya olması gerekenin dışında ama şeklen aynı ürünlerin yapılıp satıldığını biliyorum... zart zurt eşyalarda böyle kovalayan bir firmanın, gıdada üstelik, peynir, yoğurt vb. gibi artık şaibenin ayyuka çıktığı ürünlerde, benzer yola gitmemesi, günümüz türkiye standartlarında "hacı bakkaldan al, o hacı hile yapmaz" kafası gibi bir şey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Liebe said: bilmeyen yoktur herhalde bimdeki hollanda waffleı tabisi. çok kötü bayramda köyde verirler ya bifa bisküvi aynı o kalitede bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 ben de onu anlamiyorum..simdi cilgin kar marji var..yani bimde 101 de 3 liraya sattiklari malin bime maliyeti 1 bile degildir..ve buyuk retailerler bunu 5 liraya satiyordu..hala da satiyorlar..ve satabiliyorlar..ama catir cutur iflas edip kapaniyorlar..kipalar begendikler metrolar ..lojistigi kirasi elemani bile sorun olmamali..ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 denemediyseniz hic bulasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Feamer said: aynı adam üretebilir ama üretim süreci içinde kullanılan malzemelerin kalite ve niceliği nasıl orası önemli? ayrıca gıda değil ama diğer satıkları ıvır zıvırın "daha nasıl ucuz olur?" diye nasıl kovaladıklarını ve ortaya olması gerekenin dışında ama şeklen aynı ürünlerin yapılıp satıldığını biliyorum... zart zurt eşyalarda böyle kovalayan bir firmanın, gıdada üstelik, peynir, yoğurt vb. gibi artık şaibenin ayyuka çıktığı ürünlerde, benzer yola gitmemesi, günümüz türkiye standartlarında "hacı bakkaldan al, o hacı hile yapmaz" kafası gibi bir şey oluyor bim'de zaten arada çıkıyor böyle ürünler, özellikle sucuk vs. tarzı ürünlerde sağlık bakanlığı kaç defa yakaladı. yani üreticileri patlatıyor da sonra o ürünlerin bim'de, a101'de, şok'da falan satıldığı ortaya çıkıyor. bakanlık ayda bir liste açıklıyor zaten yakaladıklarını, oradan takip edip ifşaliyor millette sdfasd migros, metro vs. tarzı yerlerin olayı zaten bu tip marka seçimlerini ince ince elediğinden 10 yılda 1 kez fiyasko yaşamaları vs... sana onun güvenini veriyor diye atıyorum 1TL daha çakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 dana22 said: ben de onu anlamiyorum..simdi cilgin kar marji var..yani bimde 101 de 3 liraya sattiklari malin bime maliyeti 1 bile degildir..ve buyuk retailerler bunu 5 liraya satiyordu..hala da satiyorlar..ve satabiliyorlar..ama catir cutur iflas edip kapaniyorlar..kipalar begendikler metrolar ..lojistigi kirasi elemani bile sorun olmamali..ama.. bim'deki mal ile migrostaki malın kalitesi aynı değil çünkü. atıyorum meyve suyu ise diyelim kayısı. bim'de satılan marka ülkede iyi kayısı yetiştiren 2-3 yerinden değil de, diğer meh yetiştiren 2-3 yerinden alıyor kayısıları. ha bu demek midir daha kötü tadı, hayır her zaman öyle olmuyor işte. aynı mantık her ürün için geçerli. mesela şok da biraz daha ucuz gibi takılıyor ya. ama baktığında şok ile carrefour'da satılan aynı ürünlere hepsi birebir aynı fiyat. bi tarafta ucuz bi tarafta pahalıya satamazlar sonuçta. bir ürün ucuzsa, o genellikle boşa değildir yani. mercedes bmw volvo ile fiat-dacia-kia için diyor musun "bunların biri pahalıya satıyo biri ucuza satıyo ikisi de seni oradan buraya götürüyo" diye :P fark olmak zorunda gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar