sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Az önce türk kahvesi alacaktım, şok'a girdim kurukahveci mehmetefendi yok, Yemeneli diye bişi var, mehmetefendiye göre fiyatı yarı yarıya falan. klasik önyargıyla yaklaşıp almadım. Ama öte yandan bugüne kadar yediğim açık ara en iyi kurufasülye de şok'tandı. Mesela BİM'de de Dost yoğurda efsane falan diyorlar. var mı böyle tanınmamış güzel markalar aklınıza gelen? he mesela aklıma geldi, geçen sanalmarketten alışveriş yaparken nurettin kocatepe diye bi türk kahvesi gördüm, ekşiye bi baktım, abbbooo her yazan mı "içtiğim en kötü şey" diye yorum yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 bim de fındıklı draje ve hellim peyniri var denemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 umutsarikaya-kimbuinsanlar-karikatur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 O hazır Türk kahvelerini mi içiyounz olm, vay halinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 A101 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 kafayı mı yediniz olm kendinize hiç mi saygınız yok bim’e girilir mi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Bright said: O hazır Türk kahvelerini mi içiyounz olm, vay halinize arka bahçende mi yetiştiriyorsun sen hacı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 içindekilere bakmak lazım katkı maddesi yoksa alınır öte yandan bimdeki ucuz ürünlerin çoğunun lezzeti yok zaten a101 daha bilindik kaliteli şeyler satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Kahveciden taze çekilmiş alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 https://eksisozluk.com/bimde-satilan-muhtesem-urunler--1972149 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Fistan said: kafayı mı yediniz olm kendinize hiç mi saygınız yok bim’e girilir mi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 sabo vip marka kahve de iciyorsundur sen kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Valla şimdi Google ile öğrendim böyle bir marka olduğunu. Ama sen zaten biliyormuşsun. Yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 aynen icmisligim var. bim tier o da seversin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 A101de banvitin tütsülenmiş jumbo piliç sosisi offf diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Domuz ve Dana sosis bile leş. Piliç sosiste tırnak gaga her şey vardır ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Donanimhaber https://i.imgur.com/ZgwIASL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 macrocenter ın ayranı daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 genelde tarim bakanliginin uygun degil ilan edilmis listesinde yer alan butun sarkuterileri sunlari bunlari bulabileceginiz yerler..mesela pinara da boykot olunca elindekilerin hepsini ucuza surmuslerdi..hala pinar almiyorum evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 sadman said: A101de banvitin tütsülenmiş jumbo piliç sosisi offf diyorum Boyle kasacagina direk nukleer atik tüketebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Esh said: umutsarikaya-kimbuinsanlar-karikatur.jpg bu ney? bi buldursanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 hadi sut yumurta eyv de en azindan islenmis et yemeyin abi bimden lutfen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Cokomantis said: Esh said: umutsarikaya-kimbuinsanlar-karikatur.jpg bu ney? bi buldursanıza bulamadim ben ama tam bir bim market klasigi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 bili bili yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Lancelion said: hadi sut yumurta eyv de en azindan islenmis et yemeyin abi bimden lutfen =/ Dis... Bim'den fix aldığımız 3 şey var. Yumurta, patates, soğan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar