Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 bir çok alkol içtim sonra bütün gece müstehcen içerikli eğlenceler :) kafam çok yüksekteydi, ama şu an iyileştiriyorum kendimi güzel Translated by Google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 en nefret ettiğim şey bağırsaklar iptal bir şekilde uyanmak sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Tepem açılıyor beyazlar başladı diyorum adam ne diyor. Eskiden 3 gün uyumadan WoW arena kasardık. Geçen sabahladım, ölüyorum sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Ben hala sabahliyorum ya Wow arena yerine markof chain kastiriyorum sadece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Sabahlama kısmında sorun yok bende de, cuma ve cumartesi 6da falan yatıyorum sabah ama iş olunca patlak tabi 1de uyuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Ben de 2 - 3'den önce yatmıyorum hafta içi. Az uyku forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 görürüm 3 yıl sonra forever'ı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Of eskiden cok iyiydim o konuda ya. 4 saat max uyurdum. Son bi sene icinde icim gecti yemin ediyom uyanamiyorum 8 den once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Biz ona yaslilik diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Afdhs sagol kaptan bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Daha kötü saglik problemleri de gelicek yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Arkadaşlar 34 yaşından bildiriyorum daha öyle sağlık sorunları falan başlamıyor. Gönül rahatlığıyla yiyip içip şeyedebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 38den sonra kokain lazim zaten simdi sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 40'a 1 kaldı. Kastırırsam gece 3te yatıp 7.5ta kalkıp işe gidiyorum ama 4. gün 10 gibi bayılıyorum. Sonraki gün de bu sefer 10'da uyku gelmeye başlıyor. O hezeyanı atlatırsam eskisi gibi 3 - 7.5 yapabiliyorum ama bu sefer de işte 4ten sonra uyku basıyor. Min 6 saat uyumak lazım. Hafta sonu olunca 20 saat uyucam diyorum, bu sefer de ulan hafta sonu iş yok sabahla diyorum hop saat 5te zorla yatıyorum, 11'de kalkıyorum, bu sefer de ulan gün bitti diye kendime kızıyorum :D. P.S evlilik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Evlilik olunca da degismiyo statlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Bizim aile rakıcı, ben whiskyci, onlar veletleri yatırınca , Ben sanırım 1 litre kadar Whisky çekmişim. Öğlen 2 ye kadar uyudum. Kalkınca da, mahmurluğu üstümden atmak için, yarım bardak Vodka çektim. Üstüne de yarım kutu aspirin içmişim. Zımba gibiyim. Neden içtin derseniz aralık 25 inde oğlum doğdu. Onun da sevincine içmişim. Ama yaşlanıyorum (yaş 44) eskiden olsa 5 litre çekerdim. Hanım memleketinde doğum yaptı. Ben bekarım nisana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Bir oturusta 5 litre viski icmek normal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 1 litre de normal değil zaten asdfhusah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 uzun zaman olsa içilir 1 litre de 5 litre nedir abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 22 sene Rusça kokartlı rehberlik yapıp, Rusya da da 3 sene kalınca. İlk Karın Rus, Boşanıp ta ikinci ye de Ukraynalı ile evlenince, baya antrenmanlı oluyon bu konularda, normal yani. Korkmayın ölmem. Ölsek te, arpadan olsun. Benimki bir şey değil, beni geçip, katlayan adamlar var bizim piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 wow :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 bi oturuşta 1 şişe johnnie walker bitirmişliğim var, jack de çok ama o zaten hafif diğer viskilee göre. Sabah kalkıp ne içtimi hatırlamadığım zamanlar çok oldu, kim bilir neler ve ne miktarda içmiştirim onları bilsem yazacam :D eskisi kadar içmiyorum attık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Quo-Vadis said: aralık 25 inde oğlum doğdu Tebrikler, en güzel yılbaşı hediyesi sana gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Teşekkürler, Cacodemon, valla onun sevincine içmişim zaten. Yoksa ben fazla içmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 https://78.media.tumblr.com/ef64f1892eef37a2a011d349796856b4/tumblr_o4dy0eRUuf1ujmvy2o1_540.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar