Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 (düzenlendi) zipzip tam twitch kafası olmuş... https://www.twitch.tv/videos/812150231 Kasım 23, 2020 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 On 20.12.2017 at 14:00, Tim dedi ki: Ne agladin arkadas ya. Izliyosan izle, izlemiyosan next de gec. Illa suyu cikana kadar sorgulican `niye boyle` diye. On 20.12.2017 at 16:16, Tim dedi ki: begenmek zorunda da degilsin, bok atmak zorunda da degilsin. seversin, sevmezsin de verdigin tepkiler bi garip. seni zorla yutub'a sokup izlettirmisler, subscribe butonune basmazsan like'lamazsan cukunu keseriz diyerek bicak cekmisler gibi davraniyosun. bunları diyen Tim ya vay anasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Benim için tiktak neyse TVch de o şekilde geliyor niyeyse. yani düzgün yayın yapanları bir kenara koyarsak nasıl tiktak da insanlar like kazanmak için şekilden şekile giriyorsa bir o kadar da Twitch canlı yayında şekilden şekile giriyorlar gibi geliyor. O yüzden izlediğim yayıncıları da genellikle YouTube üzerinden takip ediyorum çünkü adamlar saçma sapan bir şey koyarsa dislike manya olacağını bildiği için videoları özenle editlemeye zaman ayırıyor. Bir de TVch wep application bana çok saçma geliyor yani arama veya başka kanalları tavsiye etme gibi özellikler YouTube’un yanında Çok amatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 çığlık atmayan twitch stremer de ne bileyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 2 senedir bizim foruma uğramamış olsa da Grimnax'i tanıyan eden konuşan vardır hala belki Twitch'te önüme çıkmışken paylaşayım https://www.twitch.tv/grimnax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Bana teknik bi yol gosteriniz, 30 fps filan yag gibi calisan oyun neden inventory ve map acinca acidan kivraniyor olabilir. Mod kullanmiyorum, cp driver yukledim formattan sonra yine. Directx filan mi kurmak gerekiyor neyle ilgisi olabilir? Formattan sonra pc ye kurulmasi gerekenlerden bi sey mi unuttum nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Eski bir lurker olarak ben de Twitch kanalımı paylaşiyim. Herkesi beklerim. https://www.twitch.tv/jakobenelitist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yahyaderin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 İnşallah tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Spoiler Spoiler Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Hepinize selamlar, youtube kanalımda türkçe battlefield 2042 içerikleri üretiyorum. Oyun hakkında en son bilgilere ulaşmak ve info dump şeklinde videolara göz atmak isterseniz beklerim.Her türlü bilgilere açıklamalarda ve youtube kanalımın hakkında kısmında bulabilirsiniz. Boşta bir aboneliğiniz varsa da bi abonelik alırım iyi seyirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 youtube'a video koyarken "hd processing" olayını beklemek şart mı postlamadan önce, yoksa sd atsak bile o arka planda hd yapıp videoya ekliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 (düzenlendi) evet. process beklemeden atarsan video sadece 360/480p yayınlanır sonradan gelir 720/1080. sen yayınlayınca işlemeye devam ediyor. Ekim 25, 2021 zipzip tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar