Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 http://image.anichart.net/i/5a32930b2063e.jpg grancest senki (lodoss'un yazarından) basilisk S2 darling in the franxx (yeni trigger animesi) fate/extra overlord S2 nanatsu no taizai S2 saiki kusuo no psi-nan S2 violent evergarden ito junji collection göze çarpanlar. 2 tane netflix animesi (devilman crybaby - b: the beginning), SnK ova, ve bungou stray dogs filmi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 overlord kesin izlerim onun disinda meh gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 olm hentai diyince kiziyonuz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 overlord izlemedim ben ya güzel mi? Mahoutsukai no Yome devam eviyor seven deadly sins yeni sezon geliyor. Diğerlerine de tavsiyeye göre bakarım. ova il movie arasındaki fark nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Esh said: olm hentai diyince kiziyonuz ama fena mi abi = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 basilisk pengui ve stray dogs. go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 samaella said: overlord izlemedim ben ya güzel mi? https://www.youtube.com/watch?v=4tWV_g_DpyQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 samaella said: overlord izlemedim ben ya güzel mi? guzel kitaplarina baslayacam bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Berserk yok muydu ya bu sezon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 boş bi sezon gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Basilisk bitmemişmiydi ya, havada kalan bi yeri yoktu sanki, nasıl ve niye sequel geliyor? Saçmalamasalar bari. Ama ilk seriyi sevmiştim, gelsin. Nanatsu no Taizai en sevdiğim animelerdendi, devam etsin, sevindim. Sırf bu bile sezonu taşımaya yeter zaten. Overlord da çok iyi. Başka göze çarpan bir şey yok sanki. Trigger ve KyoAni animeleri var, onlar güzel olabilir. Fate var, en tırtı bile izletiyor kendini. Geçen sezondan Mahoutsukai no Yome, Garo filan devam ediyor oradan da kurtarır. Fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 o kadar iyi sezondan sonra bomboş bir sezon, neyse artık olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 boş sezonda süprizler çıkababilir. zaten mahouatsukai no yome gibi devam edenlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 basilisk ve overlord disinda patates bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 edit topakı varmış, tsubasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Son 10 yılda gördüğüm en boş kış sezonlarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=-iDtR1yKJM0&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Sora yori mo Tooi Basho'nun ilk bölümü çıkmış.Henüz izlemedim ama seiyuu listesi çok iyi. https://www.youtube.com/watch?v=_faYRTmQeZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Seven Deadly Sins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Bu sezon mutlaka izlenmeli denilebilecek neler var şimdi? Gintama final arc gelecek, geçen sezon kıyıda köşede kalmış gag episode ları verdiler biraz sönük geçti ama serious arc denince Gintama bütün sezona yeter herhalde :p Overlord başladı işte o da iyi. Nanatsu no Taizai ve Basilisk gelecek, başka bir şey bulamadım şimdilik. Bir de; [Urobutchering Intensifies] https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-01-07/1st-godzilla-anime-film-debuts-on-netflix-in-190-countries-on-january-17/.126137 [/Urobutchering Intensifies] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 ShadowFury said: Bu sezon mutlaka izlenmeli denilebilecek neler var şimdi? Violet Evergarden 3 gün sonra çıkıyor. https://www.youtube.com/watch?v=0CJeDetA45Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 [KyoAni Intensifies] olmuş o da. Beklemedeyim. Kokkoku da güzel gibi gözüküyor, izlerim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Sezonun hakkını yiyoruz sanırım ya, pek boş değilmiş, hiç fena değil. Bayağı iyi hatta. İlk bölümlerden konuşmak zor, ama çok sağlam animeler geldi. Violet Evergarden eyegasm olmuş direkt, o kalite nedir öyle ya? Her bi sahnesini özene bözene yapmışlar, her saniyesinden kalite damlıyor. Darling in the Franxx ta güzel gibi gözüküyor. Trigger Original animesi zaten, her ne kadar her seferinde ooo bi KlK daha geliyor mu acaba diye gaza gelip hayal kırıklığına uğrasak ta kredisi sonsuz. Kokkoku ve Hakata Tonkotsu Ramens iddiasız geldiler ama bayağı sağlam bi başlangıç yaptılar. Bu ikisi Dark Horse. Potansiyelleri bayağı yüksek. Özellikle Hakata Tonkotsu Ramens bayağı güzel olacak gibi gözüküyor. Sequel olarak Nanatsu no Taizai var, Overlord var, Basilisk var RomCom özel slotu: Karakai Jouzu no Takagi-san Guilty pleasure özel slotu: Citrus So bad its good özel slotu: Killing Bites ve en önemlisi: Gintama özel slotu: Gintama (serious arc hemde) daha ne olsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 devilman crybaby sezonun best olmaya aday direk bence hic söylemiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Onu izlemedim. Eskilerini izlememiştim, direkt bundan başlayabiliyor muyuz? Bir de bütün bölümleri yayınlamışlar tek seferde, haftalık olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar