Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Türkçe YouTube kanalları

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ünsal Ünlü'yü takip edenler Ruşen Çakır'ı da sevebilirler:

https://www.youtube.com/channel/UCfeZdjH_RKcQgJCebxUpBSw

Party Chat de bir diğer takip ettiğim kanal. Güncel olayları, filmleri ve oyunları yorumlayan bir karı koca. İkisinin dialogları ve yorumları hoşuma gidiyor:

https://www.youtube.com/channel/UCT17FCaszANfqanlTSiKMwg
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

senko said:

Bu aralar yeni favorim sadi evren seker

Üniversite arkadaşımdı, 2 sene bir kaç ortak ders aldık sonra daha da görmemek üzere kaçtım. Allah kolaylık versin...

Kisiligi bilemem de videolari gayet doyurucu
Videolarindan da bayagi alcakgonuklu bir kişilik izlenimi edindiriyor
Ama aslını bilemem tabi, sen daha iyi taniyorsundur
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

redpill said:

Olmaz Öyle Saçma Şey kanalının müptelası oldum. İlker abi çok iyi ya. Bilgi fışkırıyor adamdan. :)

merak ettim bakayım dedim sinemadan anlamam kameradan anlamam 30. bölümdeyim hala kapatamadım

dün burdan gördüm 1 videoyu açtım
arkadaşla otobüsü yakalıyacaz

tam 4 otobüs kaçırdık.
İnanılmaz yapmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

abi forumda herkesin youtube vidyosu ingilizcesini anlayabileceğini düşünüyorum.
hal böyleyken ingilizce içeriklerde bulunmayan (sanmıyorum olduğunu ama) sadece türkçe kanallarda olan bilgi, inceleme, unboxing, zıbı vidyolarını hariç tutarsak gerek yok bence türkçe içerik kovalamaya.
"az dandik olsa da lokal olsun abi" denebilecek aklıma bir tek yemek tarifi kanalları geliyor. ona da ilgim yok.

çok yanlış yazmışsın.
elbette ingilizcemiz var ve inanılmaz kaliteli kanallar izliyorum. nostalgia critic'in yaptıklarını herhangi bir başka ülkede yapabilecek kişi olduğunu sanmıyorum (yapabilen olsa İngilizce yayın yapar zaten).

ancak özellikle benim yazdığım kanalların, belirli bir seviyenin üstünde yabancı kanallara kıyasla bile güzel ve orjinal seriler olduğunu belirtmem lazım.

yani memlekette güzel şeyler yapanlar da var. sırf Türk yaptı diye bu kadar laf etmek normal bir davranış değil.

prodüksiyon meselesine fazla takmışsın. yabancı kanallar da her bölüme bir milyon dolar yatırıp dizi çekmiyorlar. alıyorlar ellerine GH4'ü, kendilerini çekip YouTube'a atıyorlar. para değil önemli olan içerik.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

Yorekok

yorekok çok tırt kanal ya, nasıl bu kadar ünlü oldu onu da anlamış değilim. dalga geçtiği tip videoları izleyen kitleye hitap ediyor bence, acaba "aslında bu tip videoları izlemem ama dalga geçiyor diye sevdim" diye kendimizi kandırdığımız için mi popüler olmuş acep.

porçay var mesela shitposting yapıyor ve bunun bilincinde. o adamı daha samimi buluyorum mesela, kanalın içeriği neyse ona göre davranıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

NolaxThensbane said:

redpill said:

Olmaz Öyle Saçma Şey kanalının müptelası oldum. İlker abi çok iyi ya. Bilgi fışkırıyor adamdan. :)

merak ettim bakayım dedim sinemadan anlamam kameradan anlamam 30. bölümdeyim hala kapatamadım

dün burdan gördüm 1 videoyu açtım
arkadaşla otobüsü yakalıyacaz

tam 4 otobüs kaçırdık.
İnanılmaz yapmışlar

arkadaş ne boş hype yapmışsınız. bu kadar abartacak ne vardı
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Türkçe/Türkiye değil gerçi de bi de şöyle bir haber var:

"Kafasını mikrodalga fırına sokuk içine çimento döken youtuber ölmek üzereyken kurtarıldı."

http://t24.com.tr/haber/kafasini-mikrodalga-firina-sokup-icine-cimento-doken-youtuber-olmek-uzereyken-kurtarildi,514542

işte sağlık ve güvenlik/emniyet alanlarında insanoğlunun gelişmesinin kötü bir sonucu daha, koy şu gerizekalıyı 500 sene önceye bak bakalım yaşayabiliyor mu
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...