Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney announce acquisition of Fox

progamer

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
ESPN'de zaten Disney'deydi, stream tarafında Hulu ile birlikte sahip oldukları içerikte eklenince sağlam bir platform çıkaracaklar gibi görünüyor. Medya tarafında içerik son yıllarda oldukça değerli hale geldi. Tabii bide sektör fark etmeksizin önümüzdeki yıllarda sayısız mergers & acquisitions haberlerini duyacağız :)
Sosyal ağlarda paylaş

illa diriltirler

ben bu remake hype'ının bir süre sonra geçeceğini, sinema severlerin(!) daha iyi yapımlar arayacağını düşünüyordum.

Ama fevkalade yanılmışım. Film izleyenlerin kalitesi, filmlerin kalitesi ile aynı oranda düşüyor malesef. Dr. Strange hayatımın filmi abiğğ argümanları ile gelen bir nesil var maalesef.

firely'ın da bokunu çıkarırlar, spider-man'ın nasıl remake'inin remake'inin remake'ini çekiyorlarsa.

Hollywood'dan zaten umudum fln yok, adamlar kendilerini eğlence sektörü adı ile nitelendiyorlar, başarılı birşey çıkmasını beklemiyorum da, üzüldüğüm kısım gerçekten başarılı olan yapımların hakeden ilgiyi görememesi.

Mesela RAW diye bir film çıktı, 2017'nin en muazzam filmlerinden biriydi bana göre, gerek temposu gerek editing'i gerek oyunculuk her alanda başarılı bir film, ama gel gör ki film zarar etti, yanlış söylemeyim de 3.5m euro harcandıysa film 2.5milyon kazandırdı.

Hani saçma sapan marvel filmleri çıksın insanların ona da ihtiyacı var, ama raw gibi filmlerin gereken ilgiyi görememesi beni endişelendiriyor film endüstrisi konusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

raw vejeteryan et yiyo ve bagimlisi oluyor filmi mi? baska bir film mi?

ona yaktiklari film yerine harbi guzel baska bir bagimsiz film cekilirdi dogrusu.

eglence sektorunun "eglenceli" olmasi da kotu bir sey degil hani.

diger yandan hayatinin filmi dr strange olan bir jenerasyon.. wow bak o korkutucu.
Sosyal ağlarda paylaş

o para az değil mi lan.
yani biz kalkıp 3-5 boing alacaz diye 10-15 milyar dolar ödüyoruz borç içindeki ortadoğu ülkesi olarak. thy'yi komple fox u ve tüm ürünleriyle takas etseydik daha iyi bi yatırım olmazmıydı?
civilization 5 de culture win'e kasar gibi yapsak yani, amerika bluejean yerine fes takıp develere binse 10 yıl sonra? amerika gençleri nargile içip 'sıkıntı yok' diye dolansa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...