Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 ESPN'de zaten Disney'deydi, stream tarafında Hulu ile birlikte sahip oldukları içerikte eklenince sağlam bir platform çıkaracaklar gibi görünüyor. Medya tarafında içerik son yıllarda oldukça değerli hale geldi. Tabii bide sektör fark etmeksizin önümüzdeki yıllarda sayısız mergers & acquisitions haberlerini duyacağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 yalnız avengers galactus.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 R-Rated seyler gelebilir demis Ceo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Gelir tabii. Disney kendi stüdyosu olan Walt Disney Studios altında R-rated film yapmıyor ama altındaki başka stüdyolarda bir sürü R-rated film yapıldı. Mesela Pulp Fiction ve Trainspotting, Disney altında Miramax'dan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Bizi de alırlar mı yakında acaba, akrabalarla falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=XCPj4JPbKtA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Allahın faresinden gelinen noktaya bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Disney'e asla arkanı dönmeyeceksin abi, bir bakmıssın ülkeyi yönetiyorlar. http://puu.sh/yJxVg/2710f879a1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 X-Men filmlerine anında başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 o degilde, Firefly'da disneyin olmus oluyor artik :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Ölü olması mı iyi yoksa diriltilip iğfal edilmesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 susun susun belki unutulmaya devam eder varligi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Mal Reynolds u Adam Sandler in oynadığı bir remake e hayır demem doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 illa diriltirler ben bu remake hype'ının bir süre sonra geçeceğini, sinema severlerin(!) daha iyi yapımlar arayacağını düşünüyordum. Ama fevkalade yanılmışım. Film izleyenlerin kalitesi, filmlerin kalitesi ile aynı oranda düşüyor malesef. Dr. Strange hayatımın filmi abiğğ argümanları ile gelen bir nesil var maalesef. firely'ın da bokunu çıkarırlar, spider-man'ın nasıl remake'inin remake'inin remake'ini çekiyorlarsa. Hollywood'dan zaten umudum fln yok, adamlar kendilerini eğlence sektörü adı ile nitelendiyorlar, başarılı birşey çıkmasını beklemiyorum da, üzüldüğüm kısım gerçekten başarılı olan yapımların hakeden ilgiyi görememesi. Mesela RAW diye bir film çıktı, 2017'nin en muazzam filmlerinden biriydi bana göre, gerek temposu gerek editing'i gerek oyunculuk her alanda başarılı bir film, ama gel gör ki film zarar etti, yanlış söylemeyim de 3.5m euro harcandıysa film 2.5milyon kazandırdı. Hani saçma sapan marvel filmleri çıksın insanların ona da ihtiyacı var, ama raw gibi filmlerin gereken ilgiyi görememesi beni endişelendiriyor film endüstrisi konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Chris Pratt a verirler kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 raw vejeteryan et yiyo ve bagimlisi oluyor filmi mi? baska bir film mi? ona yaktiklari film yerine harbi guzel baska bir bagimsiz film cekilirdi dogrusu. eglence sektorunun "eglenceli" olmasi da kotu bir sey degil hani. diger yandan hayatinin filmi dr strange olan bir jenerasyon.. wow bak o korkutucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Abi yıllar önce bir yerde arkadaşla otururken yan masadaki liseli gençlerin birbirlerine ciddi ciddi "takma kafana abi, büyük güç ile büyük sorumluluk gelir" dediğini duymuştum. Bu jenerasyonda hayatının filmi Dr. Strange olana pek şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 o para az değil mi lan. yani biz kalkıp 3-5 boing alacaz diye 10-15 milyar dolar ödüyoruz borç içindeki ortadoğu ülkesi olarak. thy'yi komple fox u ve tüm ürünleriyle takas etseydik daha iyi bi yatırım olmazmıydı? civilization 5 de culture win'e kasar gibi yapsak yani, amerika bluejean yerine fes takıp develere binse 10 yıl sonra? amerika gençleri nargile içip 'sıkıntı yok' diye dolansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 imamizer said: amerika gençleri nargile içip 'sıkıntı yok' diye dolansa. https://new4.fjcdn.com/thumbnails/comments/Oh+god+my+sides+my+sides+funniest+_44503876b7bc50227c0601d6e1e474bd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar