Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tostçu erol farkıyla

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Video yu seyrederken başım döndü.

Tost isteyen gitsin Tire - İzmir de Tostçular sokağında Tire Tostu yesin. O Tostu Bayındır ve Ödemişte de yaparlar, Ama Tire kaynağıdır.

Bu Tostçuya 10 basar.

Aha birde internette inceleme vereyim.

http://www.kendimyedim.com/tost-deyip-gecmeyin-tire-tostu.html

Birde peşinden face denk geldiğim bir yorum yapıştırayım:

Ayvalik tostu ya da kumru sandwich i yuceltenler bilsinler ki, aslinda onlar sadece Lada dir. Tire Tostu Bugatti Veyron dur.
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis said:

Video yu seyrederken başım döndü.

Tost isteyen gitsin Tire - İzmir de Tostçular sokağında Tire Tostu yesin. O Tostu Bayındır ve Ödemişte de yaparlar, Ama Tire kaynağıdır.

Bu Tostçuya 10 basar.

Aha birde internette inceleme vereyim.

http://www.kendimyedim.com/tost-deyip-gecmeyin-tire-tostu.html

Birde peşinden face denk geldiğim bir yorum yapıştırayım:

Ayvalik tostu ya da kumru sandwich i yuceltenler bilsinler ki, aslinda onlar sadece Lada dir. Tire Tostu Bugatti Veyron dur.

Tire tostu bence de müthiş birşey. Bloggler'lar, çakma gurmeler falan hiç değinmiyor ama donunda sallar tüm muadillerini, biri hariç.. O da Ankara Ostim Sanayi tostu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

erzincandan ist'e döner söyleniyodu yakın zamana kadar. sabahtan siparişi veriyordum öğlen 2 3 gibi adresinde oluyordu. tostta yollanabilir aynı şekilde ise.

Akıl ve mantık çerçevesinde mümkün olmayan bir şey. Sabah 8'de verdiğim sipariş Öğlen 2-3 gibi 1000 km yoldan nasıl gelir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bence gayet başarılı. Hatta bu şekilde malzeme kullanması daha iyi öbür türlü kuru kuru tost kötü oluyor. Bizim zaten sokak mutfağı kültüründe ekmek arası şeyleri herhangi bir sos veya akışkan malzeme ile kullanmama hastalığı var, bak gavur ne güzel senin dönerini sosla falan pazarlıyor daha da güzel oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...