Flam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 olm bu zenginim diye şekil yapıyo ya. satası filan yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Alsaniza biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 arabayı arkadaslara falan linkledim galeriye falan bırakabilirsin aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Kulaklık güzelde 400 liram kalmadı bu ay asdasd. Bu arada o joystick le flight simulator dışında ne oynanıyor lan asfda çevremdeki herkes flight simulator için alıyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 SpiderS_DangeR said: Alsaniza biseyler alakasız olacak ama, şu aracın kötü özelliklerini yazsana bi, ben kiralamayı düşünüyorum bunun 2018 ini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Suark said: arabayı arkadaslara falan linkledim galeriye falan bırakabilirsin aslında Satamazsan galeriye vericem zaten 3 4 bin asagisina, 2 hafta kaldi gitmeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 beni sallamamış, umarım hiç biri satılmaz. curse released.. özelden bilgi aktarıldı, curse removed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 bölümün son zamanlarda açılmış en kaliteli topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 bu da çok ama.. balta yok alıcı yok.. herkes monitöre ekmek banıyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Akhlaur said: Kulaklık güzelde 400 liram kalmadı bu ay asdasd. Bu arada o joystick le flight simulator dışında ne oynanıyor lan asfda çevremdeki herkes flight simulator için alıyor onu. Ben de flight simulator icin almistim :) Ama ucak olan baska herhangi bir oyun oynanir sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 pedal sağlam elime ulaştı btw. insan bir tozunu siler. hiç de 1-2 saat kullanılmış gibi durmuyor. yani kullanılmasa bile kirlenmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 doktordan satiliktir olur oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 arabaya 85 dersen bugün gelip alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 hazırda 85 binin olması ne güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 mercedese ölücülük yapmak çok iyi abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 al satçıyız abi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 goldbären said: pedal sağlam elime ulaştı btw. insan bir tozunu siler. hiç de 1-2 saat kullanılmış gibi durmuyor. yani kullanılmasa bile kirlenmiş :) Kusura bakma ya sabah aceleyle farketmemisim. Kullanmadigim icin tozlu zaten kullansam toz olmazdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 yok ya takılmak için yazdım. mekaniği taş gibi, yayı falan sert hala. sorunsuz çalışıyordur da akşam deneyince söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Gold sert seviyomus. Kesin bilgi, yayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Ondan sonra gold terbiyesiz, banlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 tim şikayet ettim, umarım banlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 biz yapsak net bölümden 1 ayı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 bölüm banı atıyorum arkadaşlar, hemfikir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 tim gider mim gelir.. düzen değişmez (literally) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 its not even his final form Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar