senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 yüklüo bu arada eve gelince akıcam da bu psn adımı nerden öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Aldım ben de. İniyor. charred_x olarak ekleyin atarız belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 applev0dka said: +1 alıyorum ben de applevodka_ ekleyin sen çıkmıom bu arada applevodka_ ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 çıkmam çünkü o değil 0 (sıfır) mış :D applev0dka_ eve dönünce alıp indircem hafta sonu takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 aldırdınız zaten şurdan takılcam deyip takılmayan olursa hanslarla kovalıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Ben öyle ayran gönüllü degilim ya. Isteywrek alirsam suyunu çıkarana kadar oynarım Voice chat ixin grup kursun biri. Oyun dışında da yapılıyor di mi? Menüde var oyle bisey ama kullanmadım hic. Direkt oyun ici vc açıyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 benım ılk ay haftada 150 saatim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 180 saatteyim.. hala yeni content ciktikca oynuyorum.. adamlar da durmuyor.. daha gecen hafta yeni monster geldi.. bedava bu kadar content cikaran firma azdir.. biraz kasin da lunastra farmlayalim :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Ben de aldım ama anca pazartesi indirebilirim eve gidemiyorum yoğunluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 cüce spyro sizin psn isimleir ne ekliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 offline oynanıyor mu?? xbox'a alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Co op takilalim dedik arkadasimi ekliyemiyorum görevlerde. Belirli bir level sınırımı var yoksa her görevi bereber yapamiyomuyuz.yetemedik yardımcı olabilcek varmi soyle yapin diye ☺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Story görevleri tek kişi düşünülerek dizayn edildiği için beraber başlatamıyorsunuz, oyun en fazla başladıktan belli bir süre sonra(görevden göreve göre değişiyor-genelde cutscene ler vs bittikten ve canavar belirdikten sonra) yardım çağırmana izin veriyor. Story progressi için sırayla tek tek listeleyip açmanız gerekiyor, oyunu baştan sona coop yapmak pek ideal değil o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 senko said: cüce spyro sizin psn isimleir ne ekliym psn: hovareng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Baya baya beğendim ben bunu ya. 6 saat olmuş bile. Çok dolu ve bağlıyor oyun. Two hand Mace ile gidiyorum whirlwind vari bir hareket var baya hoş kombolar falan. Detaylar muazzam yok tırnak kırılabilir şu silahla gidersen falan. Baggoth mu ne kestim en son bıraktım. Su aygırı olan işte çamurla oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Ben de az once great jagras kestim ondan düşenler ile charged blade yaptim. Normalde hunters knife mi ne kullanıyordum. Suan en buyuk sorun hangi silah ile oynayacagima karar vermek. Bir de monstera kitlenme olayi tam istedigim gibi olmuyor kamera acisi bazen zorluyor ama alisirim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Kamera ayarları için: http://www.youtube.com/watch?v=ek_xp94bRz8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 kamera ayarlarini souls oyunlarindaki gibi yapabiliyorsunuz ama cok tavsiye etmem.. ben de basta yadirgamistim ama bu oyunun combat tarzina gore monsterlara locklamamak en iyisi.. silaha karar vermek biraz zaman alabiliyor ama karar verdikten sonra iyi ogrenene kadar devam edin.. tutoriallarda yazmayan bir suru move var her silahta :).. silahinizi sectikten sonra su adamin ilgili silah videosunu izlemenizi tavsiye ederim: https://www.youtube.com/playlist?list=PLHc2Wj95htvMxZR7dvgYwevupNBy9imiu piyasadaki en iyilerden biridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 id sorulmusta ben oynamıyorum su anda, pc release icin content biriktiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Cuce said: pc release abi hakkaten gelebilir mi artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 beğenmeye başladım ben de oyunu ama ayrıntısı da biraz fazla gibi,yavaş yavaş alışılınır onlara da. Bu bow'un modifikasyonları var ya, unuttum şimdi ne deniyordu, poison paralyzz vs yapan onları nerden alabilirim? craft etmem için gereken mantarlar pek karşıma çıkmıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 direk shoptan alabiliyorsun ammoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 direk shoptan alabiliyorsun ammoları, sonrasındada farmı kolaylastıracak bı otomatık item uretme mekanızması var. hıc gıdıyımde bısı farklıyım demedım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Bankada her materyalden en az 1-2 adet tutmayı tavsiye ederim, elinizde lazım olan materyalden olduğu sürece botanist npc sinden çoğaltabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar