Frostbite Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Nadir kitap da saticin birinde 80 lira galiba:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 1847'de buharlı gemi yok muymuş. Buzları yara yara giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Buhar motorları var zaten ama bir yere kadar işe yarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 ohş güzel konsept güzel yorumlar hemen başliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 sadece 1. ve 2. bölüm var ya nette diğer bölümler niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 çıkmadığı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 ha netflix şeysi değil dimi bu ya kafamda hep netflix diye kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 lan başlıkta all caps AMC yazmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 onu geçtim sağ altta kocaman AMC simgesi var hep sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 olm diziyi bıraksınlar sabah akşam buzu manzarı çeksinler yine seyrederim ya ikinci bölüm güzeldi, hele bazı yerlerde o yalnızlık kaybolmuşluk hissini muazzam vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 3. bolum ne zmaan cıkıyor edt: pazar günleriymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 2 april, bugun cikacak, https://www.youtube.com/watch?v=JBsOAUY9xV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 senko said: olm diziyi bıraksınlar sabah akşam buzu manzarı çeksinler yine seyrederim ya ikinci bölüm güzeldi, hele bazı yerlerde o yalnızlık kaybolmuşluk hissini muazzam vermişler. açık mavi arctic cehennem atmosferini güzel vermişler benim de hoşuma gitti. lakin manzaralar %98 cgi, çok az kısmı yerinde çekilmiş. sıkar yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 İyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 bugun degil yarin. gece 4-5 arasi dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ilk bölüm aktı gitti ya, beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 şu "aktı gitti"yi kim soktuysa dizi/film literatürüne çok güzel ağzını yumruklamak istiyorum ya. herkes sıkılmadan izlediği şey için "akıyo abi işte güzel" diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 futbol konusunda biri doblocu yaptı zaten abi beni, gel sen de ağzımı yumrukla. ortamlarda doblocu ağzı yumrukladım dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 akiyor abi dizi. "Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını daha büyük şereflerle, saadetlerle huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim." - Atatürk git kir agzini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 kafasına vurdum, pekmezi aktı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 k1nJo said: futbol konusunda biri doblocu yaptı zaten abi beni, gel sen de ağzımı yumrukla. ortamlarda doblocu ağzı yumrukladım dersin. doblocu ne ya :D "akıyor" kadar basite indirgeyen bir yorum olamaz ya. akıyor ne abi. "sıkılmadan izlettirdi"den bile daha az bilgi veren bir yorum tarzı. çok gıcık oluyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 abi somut şeyleri "ateş ediyor" soyut şeyleri "akıyor" diye güzelleyeceksin işte, bitti gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 he işte ateş ediyor aynısının fizikseli %100 doğru. ona da ayrı gıcığım, iyi hatırlattın :D "ayakkabılar ateş ediyor aaaağğğğğbiiii". la havle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 "yakıyor" daha bi muadili onun ya. "ateş ediyor"u kullanan insan tipi daha gıcık oluyor. yalnız "sıkmadan izlettirdi"den daha öte bi anlamı var, "sıkmadan izlettirdi" 6-7/10 falansa aktı gitti 8-9-10/10 falan olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar