Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 15. Hafta | Galatasaray - Akhisarspor| 09.12.2017 Cumartesi - 19:30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baggio said:

Valla normalde sallamıyorum her yerinden troll fırlayan bu bölümü, vakit kaybı, ama ufak bir not düşmeden edemedim bu kadar bariz ayar görünce.

İçeride 3-5 yiyip bitseydi bu maç, GS yerden yere vurulan FB'nin averajla gerisine düşecek ve teknik direktörü %90 kovulacaktı, daha ilk yarı bile bitmemişken Katar'ın işine gelmez. Çok şaşırmadım da bu kadar göze sokulduğu nadir oluyor.

Naber? Katar'dan haber var mı?
Mesaj tarihi:
Mustafa ust uste iki pozisyonda sarı gormesi gerekirken (once gomisii cekerek sonra da itisiip durmaktan), gelip gomise diirek kırmızı gostertti. Hala burda yok galatasaray korunuyor falan deniyor.

top net icerde tekrarda belli oluyor
Mesaj tarihi:
sissokho ya 2. sarı cıkmadı. Calımları atmıs ceza alanına dalan oyuncuya arkadan faul AJHADSHAHSF

Hakem cok iyi bizi koruyor
-2 kırmızı -2 gol deyiz suan
Mesaj tarihi:
Esh said:

Abi sicmis bu ulkenin hakemleri

Cikan topa gol dediler simdi de

tamam beinconnect'ten izlerken kalite iyi diil de, o kadar da kötü diil. veya gözlük lazım, bak ben takıyorum birkaç aydır, yarıyor :P
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Galatasaray lehine hata olduğu zaman Katarlılar ligi dizayn ediyor.

Galatasaray aleyhine hata olduğu zaman "LuL Türk hakemleri dandik".

Adam 5 yil sonra filan mesaj atti o da patladi. Millete trol derken kendi de aslinda buyuk trol bakma sadece zeki olani. Enteresan Baggio.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Esh said:

Abi sicmis bu ulkenin hakemleri

Cikan topa gol dediler simdi de

tamam beinconnect'ten izlerken kalite iyi diil de, o kadar da kötü diil. veya gözlük lazım, bak ben takıyorum birkaç aydır, yarıyor :P

Netspordan cikmis diye gordum ben ama piksel hatasi gibi de durmuyodu
  • Yeni Oluştur...