madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Hayır bir de tam ayar yani ince falan da degil. Takım en iyi oyuncusunu direk kırmızı ile attı en az 2 mac yok asıdjhasıufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Benim hep dedigime geliyor zaten. Sistematik kayirma diye sartlanma yok, rezil hakem olayi var. Herkese rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 3-2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Gol be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio said: Valla normalde sallamıyorum her yerinden troll fırlayan bu bölümü, vakit kaybı, ama ufak bir not düşmeden edemedim bu kadar bariz ayar görünce. İçeride 3-5 yiyip bitseydi bu maç, GS yerden yere vurulan FB'nin averajla gerisine düşecek ve teknik direktörü %90 kovulacaktı, daha ilk yarı bile bitmemişken Katar'ın işine gelmez. Çok şaşırmadım da bu kadar göze sokulduğu nadir oluyor. Naber? Katar'dan haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Aptallar top çıktı diye bırakmışlar sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Son zamanlarda gördüğüm en akıl dolu hareketi yaptı feghouli. Çok klas hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 inanamiyorum ya INANAMIYORUM KIRMIZIYA bak dokunmus mu acaba? yumluya kirmizi kart verecekti herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 ahahahahhah MUSTAFA YUMLU hem adama vurdu hem yerde debelenip kırmızı aldırdı ilk kırmızıdan bir farkı yok pek hakem sıçmıştı sıvadı şimdi 4-2 biter maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Abi sicmis bu ulkenin hakemleri Cikan topa gol dediler simdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Icerde top ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mustafa ust uste iki pozisyonda sarı gormesi gerekirken (once gomisii cekerek sonra da itisiip durmaktan), gelip gomise diirek kırmızı gostertti. Hala burda yok galatasaray korunuyor falan deniyor. top net icerde tekrarda belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Galatasaray lehine hata olduğu zaman Katarlılar ligi dizayn ediyor. Galatasaray aleyhine hata olduğu zaman "LuL Türk hakemleri dandik". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Belhanda'nın gol atmış olması iki kırmızı kartın toplamından daha enteresan yalnız. Attığı gol değil prensip olarak gol atmış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 yumlu gibi oyunculara hastayım ya bir tane böyle futbolcumuz yok güzel kırmızı yedirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 gomis'e verilen kart eyyam kartı mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 sissokho ya 2. sarı cıkmadı. Calımları atmıs ceza alanına dalan oyuncuya arkadan faul AJHADSHAHSF Hakem cok iyi bizi koruyor -2 kırmızı -2 gol deyiz suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 2.yarı ciguli çok iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Llama said: yumlu gibi oyunculara hastayım ya bir tane böyle futbolcumuz yok güzel kırmızı yedirmiş Oğuzhan var işte, aynı ayarda tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Esh said: Abi sicmis bu ulkenin hakemleri Cikan topa gol dediler simdi de tamam beinconnect'ten izlerken kalite iyi diil de, o kadar da kötü diil. veya gözlük lazım, bak ben takıyorum birkaç aydır, yarıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Aceace said: Galatasaray lehine hata olduğu zaman Katarlılar ligi dizayn ediyor. Galatasaray aleyhine hata olduğu zaman "LuL Türk hakemleri dandik". Adam 5 yil sonra filan mesaj atti o da patladi. Millete trol derken kendi de aslinda buyuk trol bakma sadece zeki olani. Enteresan Baggio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Rewendor said: Oğuzhan var işte, aynı ayarda tam :) galiba bir buradaki gsliler penaltı değil diyor o posisyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 sabonis said: Esh said: Abi sicmis bu ulkenin hakemleri Cikan topa gol dediler simdi de tamam beinconnect'ten izlerken kalite iyi diil de, o kadar da kötü diil. veya gözlük lazım, bak ben takıyorum birkaç aydır, yarıyor :P Netspordan cikmis diye gordum ben ama piksel hatasi gibi de durmuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 hakem evlere senlik ya. adam kendi ayagina takildi faul verdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 kirmizi kartlarin videosu goren var mi twitter'da falan ? gs'ye cikan bayagi kolpaydi da akhisar'a ne cikardi bu adam merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar