TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 İnş. Tudor sezonu tamamlar. Güldük eğlendik ama ben tudoru çok beğeniyorum küfür yemiceksem itiraf etmek isterim...
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 madcow said: applev0dka said: madcow said: ahahahah 2. kez faulden gol yedik. Faul olnayan pozisyondan rakip 10 kisi kaldi onu napcaz2 tane gol mu 1 tane kırmızı kart mı? 2 gol sanki daha kotu gibi? Suan ne düşünüyorsun ? :)
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 asdasdasd 2-2 oldu ama akhisara kırmızıdan dolaya yazık olucak :)
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Beyler forumda atış serbest tecrübeyle sabit, hazır olun
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Gollere de sevinemiyorum burukluk var kırmızı karttan dolayı.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 noluyo lan bulaşık yıkiim dedim bi, geldim 2-2 ?!?
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Stringray said: ms 4-2 inanmış futbolcular tudor'un harika konsantrasyonu yorumlarıyla biter maç rahat olun
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bizi kesiyorlar biçiyorlar laflarini keser artik bir sure su mac
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Akhisarda da mallık var ama. 2. yarıya 2 farklı önde girmişsin. Gs nin de köpek gibi saldıracagı belli alsana ona göre önlemini. adamlar ne oldugunu bile anlamadı 2-2 oldu :)
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 applev0dka said: madcow said: applev0dka said: madcow said: ahahahah 2. kez faulden gol yedik. Faul olnayan pozisyondan rakip 10 kisi kaldi onu napcaz2 tane gol mu 1 tane kırmızı kart mı? 2 gol sanki daha kotu gibi? Suan ne düşünüyorsun ? :)Aynı seyi dusunuyorum. 11 kisi ya da 10 kisi akhisarın yaptıgı sey degismeyecek. 2 gol atmıslar 10 kisi de aynı savunmayı yaparlar.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bu maci kazanirsak Tudor mac sonrasi hakeme bir guzellik yapmali. Direk kovulacagi mac cunku bu mac.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Hakem zamanında müdahale etmiş aslında GS'yi kurtarmak için ama sürpriz bir ikinci gol olmuş, 5-2 olur artık. Güzel ayar. madcow said: 10 kisi de aynı savunmayı yaparlar. Kafa güzelmiş ya :p
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Avantaja biraktigi kaymaya sarı çıkarmadi
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 madcow said: applev0dka said: madcow said: applev0dka said: madcow said: ahahahah 2. kez faulden gol yedik. Faul olnayan pozisyondan rakip 10 kisi kaldi onu napcaz2 tane gol mu 1 tane kırmızı kart mı? 2 gol sanki daha kotu gibi? Suan ne düşünüyorsun ? :)Aynı seyi dusunuyorum. 11 kisi ya da 10 kisi akhisarın yaptıgı sey degismeyecek. 2 gol atmıslar 10 kisi de aynı savunmayı yaparlar. takımdaki en performanslı adamı atınca öyle olmuyor
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bu arada Belhanda kadar kotu bir futbolcu gormedim heralde uzun zamandir. Cok beklentim vardi, yanilmisim.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Valla normalde sallamıyorum her yerinden troll fırlayan bu bölümü, vakit kaybı, ama ufak bir not düşmeden edemedim bu kadar bariz ayar görünce. İçeride 3-5 yiyip bitseydi bu maç, GS yerden yere vurulan FB'nin averajla gerisine düşecek ve teknik direktörü %90 kovulacaktı, daha ilk yarı bile bitmemişken Katar'ın işine gelmez. Çok şaşırmadım da bu kadar göze sokulduğu nadir oluyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Hakemin kayırması falan yok, genel olarak kötü karar verdi birkaç pozisyonda, bunlarda kırmızı kart da var, gol öncesi fauller de. Esas trollük şu anki olaya "bariz ayar" demek.
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 valla bizim Göztepedeki Scarione bu belhanda dan daha iyi oyuncu. zaten scarione+castro ligin en iyi orta sahalarından biri.
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio said: Valla normalde sallamıyorum her yerinden troll fırlayan bu bölümü, vakit kaybı, ama ufak bir not düşmeden edemedim bu kadar bariz ayar görünce. İçeride 3-5 yiyip bitseydi bu maç, GS yerden yere vurulan FB'nin averajla gerisine düşecek ve teknik direktörü %90 kovulacaktı, daha ilk yarı bile bitmemişken Katar'ın işine gelmez. Çok şaşırmadım da bu kadar göze sokulduğu nadir oluyor. tamam
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio said: Valla normalde sallamıyorum her yerinden troll fırlayan bu bölümü, vakit kaybı, ama ufak bir not düşmeden edemedim bu kadar bariz ayar görünce. İçeride 3-5 yiyip bitseydi bu maç, GS yerden yere vurulan FB'nin averajla gerisine düşecek ve teknik direktörü %90 kovulacaktı, daha ilk yarı bile bitmemişken Katar'ın işine gelmez. Çok şaşırmadım da bu kadar göze sokulduğu nadir oluyor. Hakem kararini yaziyoruz zaten de bunu Katar'a baglamaya kadar gitmeye gerek yok, normal sartlar altinda GS hocasi gecen hafta kovulurdu zaten. Kaldi ki GS hocasinin kovulmasiyla Katar iliskisini cozemedim, hocanin kovulmasi takimin isine bile gelebilir.
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Hala şike olduğunu iddia eden varsa kesinlikle fblidir diyorum.
Öne çıkan mesajlar