TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Soldierborn president, big city champions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Başakşehir iyi güzel ama karabük çok acaip düştü oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 5 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 basakcityin yedek klubesi de uefaya rahat gider. https://twitter.com/timblnt/status/958031047366758400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 reis satsin da takimi bitsin bu cile.. bir ara ankaraspor osmanli ile im gokcek yapacak oldu da ayagini kaydirdilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 oha bülent timurlenk beni engellemiş asdfkjdsfhdsa geçen gün messi de hiç koşmuyor, valbuena da quaresma'da. bunlar özel adamlar dediği için bülent abide işemeli sıçmalı delirmeye başladı galiba yazmıştım. ağlayacaksanız oynamayalım beyler asdfads harbi işemeli sıçmalıya bağladı gerçi son dönemlerde, o eski halinden zerre eser yok çok kekolaşmıştı asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Timurlenk anaakimda zehirlendi ya resmen. Ben bilirim, ben Avrupa'yi gezdim, benden baska avrupa futbolunu bileniniz yok. He anam he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Karabukde ergin diye bi hanzo var goya forvet. Resmen takimi sabote ediyor. Yazik lan insan biraz utanir ben utandim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 başaklara tüm anadolu yatıyor da karabük ekstra berbat bir takım oldu zaten ya 1 tane elle tutulur topçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 DarKRideR said: net şekilde ülkenin en iyi futbolunu oynuyorlar şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 yine golleri izledim. bu kadar armut bi takima karsi 5 az yalniz onu farkettim. fener bile 4 sallardi net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 ardaspor gs maci ne zaman. asil geyik o zaman doner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 fb bu karabugu zar zor 2-0 yenmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 o da bir şey mi bjk puan bırakmış bile olabilir hatırlamıyorum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 bırakmadı ama 1-0 bala göte kazandı sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Su karabuk devre arasi 13 oyuncu değiştirdi yanlis bilmiyorsam.. Kadrosunda super ligde golu olan 1 futbolcu mu ne var. Adamlar direkt ptt 1.lig kadrosu kurdular 2.yari nasılsa düştük diyerek yuksek maliyetli tum oyunculardan kurtuldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 başıma bişey gelmeyecekse ben de bülent timurlenki beğenmiyorum yıllar önce blogunu oha fikirlere gel oha helal bunu da biri söylemiş sonunda diye diye okurdum sonra herif aspora bir çıktı kafamdaki bütün imajını yerle bir etti bu kadar itici bir adam olamaz bir de blogunda güllük gülistanlık geçmeyen her derbiden sonra 1 hafta sadece la liga triviası spamlamasına hastaydım hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 timurlenk egodan ölcek ispanyolca-italyanca kıçı kırık çeviriler yapıyor diye ilah sandı kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Anadolu takımlarının büyük kısmı başakşehire bile bile maç veriyor bence, Hakemlerde başakşehiri kolluyor hile hurda ile şampiyon yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 zamanında galatasaray'a trabzon'a da yattılar bu seferlik de başak'a yatsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Bi de şimdi Emre Akbaba'yı da almış adamlar galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Katarlılarmı veriyor bunların paralarını Valla iyi kadro kurdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Katarlılara gelene kadar , İst belediyesi , Halkekmek vs bir ton sponsoru var adamların fundlayan.Bizim daha bilmediğimiz devletten ihale almak için Başak'a haraç veren kimbilir kaç tane müteahhit vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 akp sayesinde iyi futbol izliyoruz desenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Emre hakemin yüzüne sktir git dedi 6 mactan az veren fetocudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar