Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta | RB Leipzig - Beşiktaş | 6 Aralık Çarşamba - 22.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

AMAN TANRIM BEŞİKTAŞ ÜLKE PUANI ALABİLECEĞİ BİR AVRUPA MAÇINDA AS OYUNCULARINI OYNATMIYOR. BU OLAMAZ OLAMAAAAAAAAAZZZ

NASIL YAPARSINIZ ABİ BUNU VATAN HAİNİ MİSİNİZ SİZ? ÜLKE PUANINI NASIL HİÇ DÜŞÜNMEZSİNİZ.
raat ol bi 3 puan daha cukka.Biz yedek kadro ile gidip 3 tane yiyen takimlara benzemiyoruz.
Mesaj tarihi:
manu geçen sene avrupa ligini kazanınca 5 oldu diye biliyorum. adamlardaki lükse bak ya ŞL'ye gitmek için avrupa kupası kazandılar. asdf bizde hala 20 sene önceki kupayla övünülüyor.
Mesaj tarihi:
8 orandan BJK aldım
l'pool üst aldım
dedim guardiola çıkmış bile olsa yatırmaz takımı dedim city'e verdim. lanet olası keli neden sevmediğimi hatırladım birden barça'dan beri

gitti 1e22 oran :(
Mesaj tarihi:
şl statüsü 1-2 sene sonra değişecek diye biliyorum. şuan top 8 ligin şampiyonları 1. torbada oluyor ama yeni statüde sadece top 4 ligin şampiyonları 1. torbada olacak, geri kalan sıralama direk kulüplerin katsayısına göre belirlenecek sanırım.

ben de leipzig-porto ya 1,5 - 1,6 falan verse oynayacaktım ciddi bi şekilde. baya bi üzülecekmişim asdad
Mesaj tarihi:
top 4 ligden 4 takım banko gelecek onu biliyorum.

ama ilk 4 tanesi ilk torbada mı olur bilmiyorum.

bir de olumlu tarafından bakın, 3. 4. pot takımları o kadar kaliteli ki böyle daha heyecanlı bir turnuva oluyor.

sürekli pot 1 takımları grubu süpürse çok sıkıcı olmaz mı ?

sonra bizim eski türkiye kupası gruplarına döner
Mesaj tarihi:
3 ve 4. pot takımları kaliteli diyosun da mesela bizim grup zaten tamamen 2 ve 3. pot tier takımlarından oluşuyordu.

başka tarafta da 3 tane 1. ve 2. pot tier takımları tek gruba doldu bu sefer.

roma-chelsea-atletico
tottenham-realmadrid-dortmund falan

e baktığında atletico da dortmund da hem bize hem portoya falan çakar geçer ama uefaya gidecek adamlar. hem burada hem orada dengesizlik olacak. o yüzden böyle olunca sevmiyorum ben.
yani tamam üst turda kendi takımımı izliycem de kim gelmezse 2 maçta 10 tane yemeyiz diye bakıyoruz bön bön.

şöyle olacağına ne bileyim komple bi double elimination falan yapsınlar daha iyi olur muhtemelen.
Mesaj tarihi:
ki dortmund ve atletico şuan aşırı kötüler. atletico ligi, lig orospusu olduğu için rahat götürüyor da ŞL'de Karabağ'ı bile sürklese edemediler.

Dortmund misal bayağı kötü, Leipzig 2 seviye falan daha iyi şuan.

isimlere göre yorumlar yapmayın.
Mesaj tarihi:
grup zaten 2-3 tier olsa son 16'da kuralar zor geliyor bugünkü bjk gibi işte sdfsf

yani çok bir şey değişmiyor aslında bu kadar pot karıştırmaya gerek yok, grupta kurtulsan sonraki tur karşında kalıyor hepsi
Mesaj tarihi:
karabağ'ı bile mi? o karabağ bizim grupta olsa 2.lik için yarışırdı muhtemelen.

isme göre yorum yapmayın diyip karabağ'ın ismine göre yorum yapmak xD
Mesaj tarihi:
bizim gruptan çıkmak öyle hiç kolay da değildi bu arada. grup zor demiyorum ama çıkmak zordu tüm takımlar kim kime güm gümeydi, bjk sakin ve orta tempo oyunuyla sirkülase etti grubu resmen

kuralar çekilince her takımı yenecek ağa yok diyorduk 3 takımı da deplasmanda yendik sdfsdf
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

karabağ'ı bile mi? o karabağ bizim grupta olsa 2.lik için yarışırdı muhtemelen.

isme göre yorum yapmayın diyip karabağ'ın ismine göre yorum yapmak xD

karabağ bayağı kötü takımdı hacı sadfsa

böyle uzak deplasmanlar genelde mesafeyi fırsat bilip evinde iyi iş yapabiliyor ama bunlar onu bile beceremedi.
  • Yeni Oluştur...