Stringray Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 chealsea barcelona eşleşmesi daha yüksek ihtimalmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 mokoko said: AMAN TANRIM BEŞİKTAŞ ÜLKE PUANI ALABİLECEĞİ BİR AVRUPA MAÇINDA AS OYUNCULARINI OYNATMIYOR. BU OLAMAZ OLAMAAAAAAAAAZZZ NASIL YAPARSINIZ ABİ BUNU VATAN HAİNİ MİSİNİZ SİZ? ÜLKE PUANINI NASIL HİÇ DÜŞÜNMEZSİNİZ. raat ol bi 3 puan daha cukka.Biz yedek kadro ile gidip 3 tane yiyen takimlara benzemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Stringray said: chealsea barcelona eşleşmesi daha yüksek ihtimalmiş max 4 takım olmuyor muydu aynı ülkeden ya? 5e mi çıktı o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 manu geçen sene avrupa ligini kazanınca 5 oldu diye biliyorum. adamlardaki lükse bak ya ŞL'ye gitmek için avrupa kupası kazandılar. asdf bizde hala 20 sene önceki kupayla övünülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 5 cidden saçmalık herifler domine etti resmen. 4'ü birinci oldu bir de, 3'ü birinci 2'si ikinci olsa kuralar hemen hemen belli olacaktı sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 excel triggered. neye göre belirliyor o yüzdeleri, sadece kimin hangi torbada olduğu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 20 değil 120 yıl olsa yine övünülür. neticede futbolda, başka doğru dürüst başarısı olmayan, ayaktan çok ağzıyla top oynayan leş bir milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 şu son 16 da birbirlerine düşmeme geyiği saçma ya zaten yarısı ingiliz takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Oo çaktı mı bjk. Birileri 9 oran falan demiyor muydu bjk için. Hey maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 abi zaten bayağı bi şey değiştirmeleri lâzım ya. 1. pottan gelen takım 0 çekip sadece 1 gol atabiliyor falan. böyle turnuva mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 harbi la 8 oran var diyolardi bi binlik ateslenirmis aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 8 orandan BJK aldım l'pool üst aldım dedim guardiola çıkmış bile olsa yatırmaz takımı dedim city'e verdim. lanet olası keli neden sevmediğimi hatırladım birden barça'dan beri gitti 1e22 oran :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 negredonun şimdi 28 golu mu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 şl statüsü 1-2 sene sonra değişecek diye biliyorum. şuan top 8 ligin şampiyonları 1. torbada oluyor ama yeni statüde sadece top 4 ligin şampiyonları 1. torbada olacak, geri kalan sıralama direk kulüplerin katsayısına göre belirlenecek sanırım. ben de leipzig-porto ya 1,5 - 1,6 falan verse oynayacaktım ciddi bi şekilde. baya bi üzülecekmişim asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 top 4 ligden 4 takım banko gelecek onu biliyorum. ama ilk 4 tanesi ilk torbada mı olur bilmiyorum. bir de olumlu tarafından bakın, 3. 4. pot takımları o kadar kaliteli ki böyle daha heyecanlı bir turnuva oluyor. sürekli pot 1 takımları grubu süpürse çok sıkıcı olmaz mı ? sonra bizim eski türkiye kupası gruplarına döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 ya zaten eski statüde de kısmen böyle oluyordu ki. shaktar-benfica-zenit falan uefada yardırıp yardırıp 1. 2. torbadan giriyordu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 3 ve 4. pot takımları kaliteli diyosun da mesela bizim grup zaten tamamen 2 ve 3. pot tier takımlarından oluşuyordu. başka tarafta da 3 tane 1. ve 2. pot tier takımları tek gruba doldu bu sefer. roma-chelsea-atletico tottenham-realmadrid-dortmund falan e baktığında atletico da dortmund da hem bize hem portoya falan çakar geçer ama uefaya gidecek adamlar. hem burada hem orada dengesizlik olacak. o yüzden böyle olunca sevmiyorum ben. yani tamam üst turda kendi takımımı izliycem de kim gelmezse 2 maçta 10 tane yemeyiz diye bakıyoruz bön bön. şöyle olacağına ne bileyim komple bi double elimination falan yapsınlar daha iyi olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 dortmund, atletico nereye çakıyor geçiyor bize ya, tier 1 takımları hariç öyle bir takım yok şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 ki dortmund ve atletico şuan aşırı kötüler. atletico ligi, lig orospusu olduğu için rahat götürüyor da ŞL'de Karabağ'ı bile sürklese edemediler. Dortmund misal bayağı kötü, Leipzig 2 seviye falan daha iyi şuan. isimlere göre yorumlar yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 grup zaten 2-3 tier olsa son 16'da kuralar zor geliyor bugünkü bjk gibi işte sdfsf yani çok bir şey değişmiyor aslında bu kadar pot karıştırmaya gerek yok, grupta kurtulsan sonraki tur karşında kalıyor hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 karabağ'ı bile mi? o karabağ bizim grupta olsa 2.lik için yarışırdı muhtemelen. isme göre yorum yapmayın diyip karabağ'ın ismine göre yorum yapmak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 bizim gruptan çıkmak öyle hiç kolay da değildi bu arada. grup zor demiyorum ama çıkmak zordu tüm takımlar kim kime güm gümeydi, bjk sakin ve orta tempo oyunuyla sirkülase etti grubu resmen kuralar çekilince her takımı yenecek ağa yok diyorduk 3 takımı da deplasmanda yendik sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Z E N G İ N L E N D İ N İ Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 k1nJo said: karabağ'ı bile mi? o karabağ bizim grupta olsa 2.lik için yarışırdı muhtemelen. isme göre yorum yapmayın diyip karabağ'ın ismine göre yorum yapmak xD karabağ bayağı kötü takımdı hacı sadfsa böyle uzak deplasmanlar genelde mesafeyi fırsat bilip evinde iyi iş yapabiliyor ama bunlar onu bile beceremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 adamların gruplarındaki takımlara baktın mı abi, belki ondan becerememişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar