Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta | RB Leipzig - Beşiktaş | 6 Aralık Çarşamba - 22.45


Llama

Öne çıkan mesajlar

izlememeyi düşünecek kadar rahatım ya.

en azından mekanlara para yedirmem, belki evden linkten falan izlerim.

normal şartlarda baya orkan-lens-negredo çıkmamız gerek ama şenol hocayı azcık tanıyorsam namağlup çıkan ilk takım olmak için kasacaktır sonuna kadar.

böylece ligde puan kaybı gelir kayseride sdafa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

quaresma'nın işe yarayacağı nadir maçlardan birisi bu. ilk devre kassın oynasın sonra lens'e bıraksın yerini. keza talisca da öyle. bu ikisi de sahada olur zaten, yine caner de oynayacaktır. orta kafa gol maçı tam bjk için. negredo 11 çıkar ama cenk'i vitrin için de oynatacaktır, belki birer devre oynarlar. medel'i de koyar mutlaka harika oynadı gs maçında. orkan'ı 15 dakika oynatsa şükredelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

medel son 3-4 maçta harika oynadı abi.

tosic'in yerine stoper girdi harikaydı, atibanın yerine girdi yine harikaydı.

resmen 10 maçını yaktı şenol güneş medel'in bu sezon ama sonunda sağlam katkı vermeye başladı. burada bazı Beşiktaşlı arkadaşlar gaza gelip balon ilan etmişti 15dk izleyip ama medel sevindirdi beni ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

DarKRideR said:

yenmek yenilmek değil olay ya, bayağı böyle tatmin eden bir şey oynayacağız rotasyon kadro ile yani bayağı eminim dsfdsa


rotasyon ile çıkacağımıza inandın yani.

keşke çıksak orkanlar falan filan ama yani ŞG öyle bir adam değil, başkan da +1m euroyu ister bence sdsafa


olm zaten ligde prenslerini oynatmak için dinç rotasyona girer, lider çıkmak da garanti. ŞG gitsin Kayseri maçında 40 orta açsın diye Quaresma'yı falan dinlendirir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

medel bjk oyun stratejisini kapmış bile, belli bayağı zeki bir herif. hiç geveleme yok topu aldığı gibi dikine oynuyor, kestiklerini bile hemen tehlikeli alana gönderiyor. topla içeri katediyor, dönen toplara hızlı basıyor. son maçta özellikle çok barizdi şg yazmıştır kenara mutlaka sever böyle oyuncuları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ortasahayla defans göbeğini fazla bozmaz bence güneş. kanatlarda ve beklerde rotasyon bekliyorum daha çok. babel-q7-adriano-gg falan banko yedeğe çekilir bu maç. ama cenk kesin oynar diye düşünüyorum. solda cenk, sağda lens, merkezde negredo olur hücum hattı çok çok büyük ihtimal. birde belki ekstra olarak atiba veya tolgay yedeklenip medel oynayabilir 11de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...