Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 taş maş snopy versiyonda baktım şimdi. taş maş kalmamış ki, gauntlet patates olmuş direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Lopeth said: taş maş snopy versiyonda baktım şimdi. taş maş kalmamış ki, gauntlet patates olmuş direk hacı taşlar duruyor sadece gauntlet hasarlıydı, cüce duruyor zaten ya taşlar sağlam olsun yenisi yapılır :D (yani umarım ölmemiştir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Eldiveni cüce yapmıyor sanırım, asgarddaki kopyayı yapıyor. Tam emin olamasamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 gerçekten korkunç filmi nerenizle izliyosunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 açın bakın snopy versiyonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 guzeldi baya, gog 1 ve ragnarok'tan sonra 3. siraya koydum. thanos'a acaip empati duydum, motivasyonu da iyidi bence. kari kiz icin evrenin yarisi yok etmesi daha sacma olurdu. sevmedigim taraflari iron man'in surekli bi sekle giren nano suit'i, herkesin 2sn'de toz bulutuna donusurken spiderman'in 20 sn boyunca tony amca diye aglamasi, dr strange'in namusum o benim deyip yoketmedigi aninda teslim etmesi, vision'in her gelenden dayak yemesi, son kapismaya kadar wakanda sahneleri, bir de hulk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Remus said: Eldiveni cüce yapmıyor sanırım, asgarddaki kopyayı yapıyor. Tam emin olamasamda. burada 300 cüce çalışıyordu, eldiveni bize yaptırdı sonra ben hariç herkesi öldürdü gibi bişey demiyor muydu? yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Diyorda, Asgardda bir tane eldiven vardı... once çalındı oradan sonra Hela bu sahte dedi ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 evet öyle diyor ama ragnarokta aynı eldiveni asgardta görüyoruz. Ablaları bunlar gerçek değil az kaliteli kopyaları mı ne diyor sonra tesseraca bakıp hmm bu iyiymiş diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 thanos çizgi romandan bile iyiydi ilk defa beyaz perdede çizgi romandan iyi lanse edilmiş karakter vardı aksini idda eden ılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 ben ragnarok'u izlemediğim için bilmiyorum o kısmını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Laorx said: guzeldi baya, gog 1 ve ragnarok'tan sonra 3. siraya koydum. thanos'a acaip empati duydum, motivasyonu da iyidi bence. kari kiz icin evrenin yarisi yok etmesi daha sacma olurdu. sevmedigim taraflari iron man'in surekli bi sekle giren nano suit'i, herkesin 2sn'de toz bulutuna donusurken spiderman'in 20 sn boyunca tony amca diye aglamasi, dr strange'in namusum o benim deyip yoketmedigi aninda teslim etmesi, vision'in her gelenden dayak yemesi, son kapismaya kadar wakanda sahneleri, bir de hulk. Örümcek adam bebe olduğundan korkmuyor yav. Herkes tepki veremeden ölurken onun gelecekte başına bişe geleceğini hissi olduğu için panikliyor. Empati gücüne sahip olan kadın da galaksinin yarısının öldüğünü hissedip ona tepki veriyor yine. Dr. Strange'de bütün olası senaryoları savaştan önce görmüştü. Sadece tek yolla kazanabileceklerini söylüyor. Yüzüğü de o amaçla verdi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 spider sense işte klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 ultron da ki eldiven bu bahsi geçen gerçek eldiven sanırım bu adam gerçeğini ne yaptı şimdi https://www.youtube.com/watch?v=EzWNBmjyv7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Dark Seyit kabaca Thanos'un dengi bir karakter. Hatta yeni Justice League'de Dark Seyit'i göreceğiz. Ancak Avengers filminde gösterilen Thanos karakteri o kadar iyi ve özenilmiş ki, DC yine hem geç hem geride kalmış oldu. https://www.youtube.com/watch?v=OiC0qQEfsNQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 sardalya said: izleyip karar veririm ha transformers kadar kotuyse IBAN atarim parami toplarsiniz ama, en son onu izlemistim artik kacincisi bilmiyorum Transformers izlenmesi bile hata bir film. Bu filmi onunla kıyaslamak iyice büyük hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Lancelion said: cinliler tatarlar dialog anlamiyor diye vicuv vicuv CGI basilmis marvel filmleri ovulmus yine =<<<<<<<<<<< neyse snopyle izleriz 10-20p allah ne verdiyse. gören de her gün Metropolis, Citizen Kane, Psycho felan izliyor sanır ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 GERGE said: Comic Spo Soul Gem’in içinde bir boyut var, yediği ruhlar orada. O nedenle sadece Soul Gem ile ölenler geri gelebilir, ötekiler gg bence. Gamora =( burda bir şeyi düzeltmem gerekiyor: gauntlet ile evreni kontrol edebildiğini unutmuşsun. istediği kişiyi geri getirebilir istediği kişiyi yokedebilir. thanos'dan gauntleti söktükten sonra onu kullanan istediği kişiyi geri diriltebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Herkes beceremez onu kullanmayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 çizgi romanda Nebula eline aldığı an zamanı geriye alıp herkesi diriltiyor. filmde de buna benzer bir şey olur diye tahmin ediyorum. ya da Thanos kendi egosu altında tuzağa düşer ve herkesi geri diriltmek zorunda kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Kelebekler i izledim, simdi bunu bir kez daha izleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Bu arada GURURUMUZ http://www.blipfoto.com/entry/2291350967389520806 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 demin roket ligde bi oyuna girdim, herif gol yedikçe thanos dies spiderman dies falan yazıyor, anlam da veremedim bu ne diye, sonra dank etti sdfs. I DONT WATCH KID MOVIES SON yazdım geçtim. artık toksisite o kadar yüksek ki her online oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Cok agir konusmussun gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Neden son savaşta Hulk formuyla göremedik diye konuşulmuş Bruce u. Aslında bir bakıma Hulk da sonsuz güce sahip, yeterince sinirlenebilirse tabi. Eleman sinirlendikçe güçleniyor, dayak yedikçe ve arkadaşlarının birbiri ardına toza dönüştüğünü gördükçe tepesi iyice atacaktı, sonra ver odunu. Bunu göz önünde bulundurarak olsa gerek, Bruce Banner ı Hulk a dönüştürmediler senaryo gereği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar