Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Infinity War (2018) (Çizgiroman sıpalarını belirtin)

progamer

Öne çıkan mesajlar

guzeldi baya, gog 1 ve ragnarok'tan sonra 3. siraya koydum. thanos'a acaip empati duydum, motivasyonu da iyidi bence. kari kiz icin evrenin yarisi yok etmesi daha sacma olurdu.

sevmedigim taraflari iron man'in surekli bi sekle giren nano suit'i, herkesin 2sn'de toz bulutuna donusurken spiderman'in 20 sn boyunca tony amca diye aglamasi, dr strange'in namusum o benim deyip yoketmedigi aninda teslim etmesi, vision'in her gelenden dayak yemesi, son kapismaya kadar wakanda sahneleri, bir de hulk.

Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

guzeldi baya, gog 1 ve ragnarok'tan sonra 3. siraya koydum. thanos'a acaip empati duydum, motivasyonu da iyidi bence. kari kiz icin evrenin yarisi yok etmesi daha sacma olurdu.

sevmedigim taraflari iron man'in surekli bi sekle giren nano suit'i, herkesin 2sn'de toz bulutuna donusurken spiderman'in 20 sn boyunca tony amca diye aglamasi, dr strange'in namusum o benim deyip yoketmedigi aninda teslim etmesi, vision'in her gelenden dayak yemesi, son kapismaya kadar wakanda sahneleri, bir de hulk.

Örümcek adam bebe olduğundan korkmuyor yav. Herkes tepki veremeden ölurken onun gelecekte başına bişe geleceğini hissi olduğu için panikliyor. Empati gücüne sahip olan kadın da galaksinin yarısının öldüğünü hissedip ona tepki veriyor yine.

Dr. Strange'de bütün olası senaryoları savaştan önce görmüştü. Sadece tek yolla kazanabileceklerini söylüyor. Yüzüğü de o amaçla verdi kesin.

Sosyal ağlarda paylaş

Dark Seyit kabaca Thanos'un dengi bir karakter. Hatta yeni Justice League'de Dark Seyit'i göreceğiz.
Ancak Avengers filminde gösterilen Thanos karakteri o kadar iyi ve özenilmiş ki, DC yine hem geç hem geride kalmış oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=OiC0qQEfsNQ
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Comic Spo

Soul Gem’in içinde bir boyut var, yediği ruhlar orada. O nedenle sadece Soul Gem ile ölenler geri gelebilir, ötekiler gg bence. Gamora =(

burda bir şeyi düzeltmem gerekiyor:

gauntlet ile evreni kontrol edebildiğini unutmuşsun. istediği kişiyi geri getirebilir istediği kişiyi yokedebilir.
thanos'dan gauntleti söktükten sonra onu kullanan istediği kişiyi geri diriltebilecek.

Sosyal ağlarda paylaş

Neden son savaşta Hulk formuyla göremedik diye konuşulmuş Bruce u. Aslında bir bakıma Hulk da sonsuz güce sahip, yeterince sinirlenebilirse tabi. Eleman sinirlendikçe güçleniyor, dayak yedikçe ve arkadaşlarının birbiri ardına toza dönüştüğünü gördükçe tepesi iyice atacaktı, sonra ver odunu. Bunu göz önünde bulundurarak olsa gerek, Bruce Banner ı Hulk a dönüştürmediler senaryo gereği.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...