Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 14. Hafta | Beşiktaş- Galatasaray | 02.12.2017 Cumartesi - 19:30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu takim bundan iyi oynar ya denmek istenen o. Koy takimi derken neyi kastettin bilmiyorum da basindaki hoca bu kadar iste.
Buyuk mac psikolojisi farklidir, Tudor o guveni veremediginden sahaya yansiyor bunlar. Takimdaki oyuncularla bir ilgisi yok. Ayni Muslera baska kadrolarda da oynadi Besiktasi gule oynaya yendi. Is biraz bir butun olarak ne konumdasin ona bakiyor.
Mesaj tarihi:
tudor dayanamaz bjk ezdi geçti resmen, quaresma yerine x bir topçu oynasa tarihi farka giderdi
gs iyi top yapan hiçbir takıma karşı kazanamaz sadece fizikle oynuyorlar yoruldukları an maç bitiyor
Mesaj tarihi:
Stringray said:

tudor dayanamaz bjk ezdi geçti resmen, quaresma yerine x bir topçu oynasa tarihi farka giderdi
gs iyi top yapan hiçbir takıma karşı kazanamaz sadece fizikle oynuyorlar gol yedikleri an maç bitiyor

fixed
Mesaj tarihi:
Çok fark yoktu ilk yarı iki takım arasında, ikinci yarıyı izleyemedim. Bir ara BJK iyi geldi, o arada t.d. müdahalesi olsa toparlardı, olmadı. İlk golü atanın kazanacağı belliydi zaten ilk yarıdan.
Mesaj tarihi:
gs'de sadece tudor da sıkıntı yok abi. oyuncularda çok tecrübesiz. ligin sonlarına doğru, işler ciddileşince anadolu takımlarıyla olan maçlarda da çok zorlanacak gs.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Çok fark yoktu ilk yarı iki takım arasında, ikinci yarıyı izleyemedim. Bir ara BJK iyi geldi, o arada t.d. müdahalesi olsa toparlardı, olmadı. İlk golü atanın kazanacağı belliydi zaten ilk yarıdan.

Yok öyle bişey gs atsa da beşiktaşın kazanacağı belliydi, ama sen ikinci yarıyı izlemedin dimi lol
Mesaj tarihi:
28 yıldır izliyorum futbolu, ben derbilerde bir takımın bu kadar ezildiğini görmedim. 55. dakikada hazırlamışımtım japonbayrağı jpg sini ama dua etsin balonlar yetenek özürlü beşiktaşlılara.
  • Yeni Oluştur...