madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 https://twitter.com/OptaCan/status/937024725108297729 soyle bir galatasaray TDsi olabilir mi ya
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Tudor napsın, senin yedeğin selçuk linnes falan, şu kadroyu iyi bile oynatıyor.
enrique Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Gk-zssrnD3E
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 7-0'lık maçtı iyi kurtardı cincon. YÜRÜ BE KARTALIM, BU SENE DE ŞAMPİYONUZ
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 lider olmadan sampiyon olan takim da ilk defa goruyorum :D
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 https://twitter.com/OptaCan Baya ezmişiz
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bu takim bundan iyi oynar ya denmek istenen o. Koy takimi derken neyi kastettin bilmiyorum da basindaki hoca bu kadar iste. Buyuk mac psikolojisi farklidir, Tudor o guveni veremediginden sahaya yansiyor bunlar. Takimdaki oyuncularla bir ilgisi yok. Ayni Muslera baska kadrolarda da oynadi Besiktasi gule oynaya yendi. Is biraz bir butun olarak ne konumdasin ona bakiyor.
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 sardalya said: lider olmadan sampiyon olan takim da ilk defa goruyorum :D şerefiyle oynayan hakkıyla kazanan takımda görmüyosunki çok şaşırmadım
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bugun foruma giremeyen valeq lakaren gibi adamlar misafirim olarak şampiyonluk teknesine davetlidir
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 tudor dayanamaz bjk ezdi geçti resmen, quaresma yerine x bir topçu oynasa tarihi farka giderdi gs iyi top yapan hiçbir takıma karşı kazanamaz sadece fizikle oynuyorlar yoruldukları an maç bitiyor
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Stringray said: tudor dayanamaz bjk ezdi geçti resmen, quaresma yerine x bir topçu oynasa tarihi farka giderdi gs iyi top yapan hiçbir takıma karşı kazanamaz sadece fizikle oynuyorlar gol yedikleri an maç bitiyor fixed
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Daha ilk hafta dedik gs ac oynuyor ama bos oynuyor diye.. Buyuk takima karsi oynayınca fark ortaya cikiyor tabi
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Basta yazmistim besiktas isteyerek motive olarak oynadiginda her takimi eze eze yener su ligde
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Çok fark yoktu ilk yarı iki takım arasında, ikinci yarıyı izleyemedim. Bir ara BJK iyi geldi, o arada t.d. müdahalesi olsa toparlardı, olmadı. İlk golü atanın kazanacağı belliydi zaten ilk yarıdan.
enrique Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 gs'de sadece tudor da sıkıntı yok abi. oyuncularda çok tecrübesiz. ligin sonlarına doğru, işler ciddileşince anadolu takımlarıyla olan maçlarda da çok zorlanacak gs.
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 ilk yarida da ikinci yarida da yargiladik. Ilk golu atsaniz 2 3 yine sallardik
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Negredo resmen defansın içinden geçti. Yetmedi Muslerayı geçti. Yazdı. Net oyun, net skor, Kalite farkı çok net görüldü. Tebrikler Beşiktaşım.
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 resmen kaçırma yarışına girdiler lan bizimkiler bi ara kalenin içinden falan auta vuruyoduk asf
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Rewendor said: Çok fark yoktu ilk yarı iki takım arasında, ikinci yarıyı izleyemedim. Bir ara BJK iyi geldi, o arada t.d. müdahalesi olsa toparlardı, olmadı. İlk golü atanın kazanacağı belliydi zaten ilk yarıdan. Yok öyle bişey gs atsa da beşiktaşın kazanacağı belliydi, ama sen ikinci yarıyı izlemedin dimi lol
noddle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Beşiktaşımız bu sene 3 şampiyonluk alsa (CL & Super Lig & Türkiye Kupası) ne olur he :)
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bi 5 dakka daha olsa negredo hat teicklerdi
enrique Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 tudor basın toplantısına falan çıkarsa yok ederler adamı bu sefer sdasdadasdaf
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 28 yıldır izliyorum futbolu, ben derbilerde bir takımın bu kadar ezildiğini görmedim. 55. dakikada hazırlamışımtım japonbayrağı jpg sini ama dua etsin balonlar yetenek özürlü beşiktaşlılara.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 2. Golden sonra mac lenslik maca donmustu. Keske degistirme hakkimiz olsaydi da iki adam birden alsaydik
Öne çıkan mesajlar