madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 https://twitter.com/OptaCan/status/937024725108297729 soyle bir galatasaray TDsi olabilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Tudor napsın, senin yedeğin selçuk linnes falan, şu kadroyu iyi bile oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Gk-zssrnD3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 7-0'lık maçtı iyi kurtardı cincon. YÜRÜ BE KARTALIM, BU SENE DE ŞAMPİYONUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 lider olmadan sampiyon olan takim da ilk defa goruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 https://twitter.com/OptaCan Baya ezmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bu takim bundan iyi oynar ya denmek istenen o. Koy takimi derken neyi kastettin bilmiyorum da basindaki hoca bu kadar iste. Buyuk mac psikolojisi farklidir, Tudor o guveni veremediginden sahaya yansiyor bunlar. Takimdaki oyuncularla bir ilgisi yok. Ayni Muslera baska kadrolarda da oynadi Besiktasi gule oynaya yendi. Is biraz bir butun olarak ne konumdasin ona bakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 sardalya said: lider olmadan sampiyon olan takim da ilk defa goruyorum :D şerefiyle oynayan hakkıyla kazanan takımda görmüyosunki çok şaşırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 hakaten dark da vanish attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bugun foruma giremeyen valeq lakaren gibi adamlar misafirim olarak şampiyonluk teknesine davetlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 tudor dayanamaz bjk ezdi geçti resmen, quaresma yerine x bir topçu oynasa tarihi farka giderdi gs iyi top yapan hiçbir takıma karşı kazanamaz sadece fizikle oynuyorlar yoruldukları an maç bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Stringray said: tudor dayanamaz bjk ezdi geçti resmen, quaresma yerine x bir topçu oynasa tarihi farka giderdi gs iyi top yapan hiçbir takıma karşı kazanamaz sadece fizikle oynuyorlar gol yedikleri an maç bitiyor fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Daha ilk hafta dedik gs ac oynuyor ama bos oynuyor diye.. Buyuk takima karsi oynayınca fark ortaya cikiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Basta yazmistim besiktas isteyerek motive olarak oynadiginda her takimi eze eze yener su ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Çok fark yoktu ilk yarı iki takım arasında, ikinci yarıyı izleyemedim. Bir ara BJK iyi geldi, o arada t.d. müdahalesi olsa toparlardı, olmadı. İlk golü atanın kazanacağı belliydi zaten ilk yarıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 gs'de sadece tudor da sıkıntı yok abi. oyuncularda çok tecrübesiz. ligin sonlarına doğru, işler ciddileşince anadolu takımlarıyla olan maçlarda da çok zorlanacak gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 ilk yarida da ikinci yarida da yargiladik. Ilk golu atsaniz 2 3 yine sallardik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Negredo resmen defansın içinden geçti. Yetmedi Muslerayı geçti. Yazdı. Net oyun, net skor, Kalite farkı çok net görüldü. Tebrikler Beşiktaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 resmen kaçırma yarışına girdiler lan bizimkiler bi ara kalenin içinden falan auta vuruyoduk asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Rewendor said: Çok fark yoktu ilk yarı iki takım arasında, ikinci yarıyı izleyemedim. Bir ara BJK iyi geldi, o arada t.d. müdahalesi olsa toparlardı, olmadı. İlk golü atanın kazanacağı belliydi zaten ilk yarıdan. Yok öyle bişey gs atsa da beşiktaşın kazanacağı belliydi, ama sen ikinci yarıyı izlemedin dimi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Beşiktaşımız bu sene 3 şampiyonluk alsa (CL & Super Lig & Türkiye Kupası) ne olur he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bi 5 dakka daha olsa negredo hat teicklerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 tudor basın toplantısına falan çıkarsa yok ederler adamı bu sefer sdasdadasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 28 yıldır izliyorum futbolu, ben derbilerde bir takımın bu kadar ezildiğini görmedim. 55. dakikada hazırlamışımtım japonbayrağı jpg sini ama dua etsin balonlar yetenek özürlü beşiktaşlılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 2. Golden sonra mac lenslik maca donmustu. Keske degistirme hakkimiz olsaydi da iki adam birden alsaydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar