Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 hellblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 mokoko said: dirt 4 aday olduğuna göre iyi oyun heralde. yıllardır adam gibi rally oyunu arıyorum oynayan, öneren var mı? kesinlikle full sim degil ama baya baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Silphatos said: hellblade adamsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 sabonis said: cuphead tatlı oyun da, neyin goty'si ya.. valla inanılmaz grafikli veya ne bileyim kompleks oyunlar falan geçmiş benden. cuphead tam böyle otur 1 saat oyna eve biri geldiğinde onla oyna 6 yaşındaki yegeninle oyna falan iyi işte. zor da belli bir tatmin duygusu var. he oyun dergileri gibi her özelligine bir not verip toplasam farklı olurdu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 cod'a oy veren kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 hellblade iyiydi ama divinitye oyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 hellblade'i ben de çok seviyorum ama goty goty diye oy basacak kadar deyil :) https://www.youtube.com/watch?v=WegQy3aUo-Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 https://i.redd.it/m4y6e33yej001.png benim adayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 ya bi an heyecanlandım early access'ten çıktı diye :/ release olsun basıcam refund'ı direk ama zaten o yüzden EA'den çıkartmıyor herifler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Oha ea'dan çıkınca refundlıyabiliyor muyuz?? 40 dolara almıştım zengin oldum lan asdfdssssdfaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Saeros said: ya bi an heyecanlandım early access'ten çıktı diye :/ release olsun basıcam refund'ı direk ama zaten o yüzden EA'den çıkartmıyor herifler sdf oha böle bişe mi var gerçekten? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 oyle bir sey varsa hatirlatin ben de refund edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Pubg oynasam belki ona verirdim ama 5 sene önce o oyundaki bütün özelliklere sahip minecraft haritaları vardı(hatta daha az buglıydı sdf). O zamandan hevesimi aldığım için yeni oyun hiç çekemedi beni. O yüzden gotim Divinity 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 listedeki hiçbir oyunu oynamamışım o yüzden oyum skyrim'e, skyrim varsa. çokgüzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Oynamadığım halde bende PUBG dedim. Net seneyi cover etti haberleriyle, yamalarıyla, acaip bir şey oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 senko said: listedeki hiçbir oyunu oynamamışım o yüzden oyum skyrim'e, skyrim varsa. çokgüzel oyundu. 50 yıllık oyun lan skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Oyle de ben bu sene oynadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 çükünle de oynuyosun ama sayılmıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 aa ben onu isaretledim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 sdfsd çüke böylesi bir geçiş (facepalm) bi de skyrim hede edisyonu çıkmadı mı bu sene, legit bir aday sayılmaz mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Saeros said: çükünle de oynuyosun ama sayılmıyor işte http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/477/797/0aa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 şikayet ettim saeros u umarım banlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Saeros said: ya bi an heyecanlandım early access'ten çıktı diye :/ release olsun basıcam refund'ı direk ama zaten o yüzden EA'den çıkartmıyor herifler sdf 2 dene almıştım lan ben 80 dolar ohşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 tomkat said: Silphatos said: hellblade adamsin goty dedin mi böyle senaryolu, sanatsal, yenilikçi bir şey olacak aga. pubg, csgo zaten canın sıkılınca zehrini attığın oyunlar, no goty material. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar