Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baskasinin basarili yatirimlarini kopyalayip para kazanmaca


Tim

Öne çıkan mesajlar

Ahali selam,

Hic yaglayip yikamadan lafa gireyim, eToro diye bir trading platform var. Al sat yapabildiginiz gibi, diger trader'lari da kopyalayabiliyosunuz. Benim gibi trading icin vakti olmayan, hisse/crypto takip edemeyen ya da duygusal davrananlar icin birebir.

Yatirdim 3-5 bisey, 3 tane de trader secip bunlari kopyala dedim, izliyorum bakalim. Overall'da baya guzel, baya kolay kullanmasi.

Denemek isterseniz ahanda link;

https://etoro.tw/2jdCizW

https://i.imgur.com/69TDxON.png

Bu arada bir iki detay vereyim;

1 - Para yatirirken kredi karti da kullansaniz PayPal da kullansaniz komisyon odemiyorsunuz. Dolar yatirdiginiz surece ek bir kesinti de yok.
2 - Crypto Currency de trade edebiliyorsunuz ama sadece trade. Crypto Currency ile deposit/withdraw yok.
3- Parayi cekerken $25 fee var. Yatirirken neyle yatirdiysaniz, cekerken de oraya gonderiyorlar. Gonderemezlerse alternatif yol soruyorlar.
4 - Verified olmaniz icin istenen belgeleri gondermeniz + para yatirmaniz gerekiyor. Verified olmazsaniz yapacaginiz yatirim $2250 ile sinirli oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk sorunun cevabi 2. maddede.
Son sorunun cevabi 3. maddede.

Kazanc olayinda ise hala test drive’dayim. Ne kazandirdi ne kaybettirdi simdiye kadar ama 3 gunde bisey cikmaz zaten. Esas getiriler yeni yilin ilk ceyreginde karlar aciklaninca belli olur. Yine de Aralik ortasi gibi bir ayda su oldu derim.

Bu arada TR’den bloklu sanirim site. Nedeni konusunda hic bi fikrim yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.etoro.com/en/popular-investor/

Surda anlatiyo onu.

Oyle cat diye investor olamiyosun ama. Once 2 ay falan takiliyosun kendi kendine, sonra baktin basarilisin, yatirdigin paraya gore sana yonetebilecegin bir limit belirliyolar, o limitler icinde kaldigin surece insanlar seni kopyalayabiliyor. Tablolari falan var yine sitede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

Anladığım kadarıyla parayla senin istediğin coin'leri aldığını gösteren bir şey yok. Bu oluşum o parayla hiç yatırım yapmıyor bile olabilir. Yatırımını çekmeye çalışınca parayı ödeyeceği ne malum?
Başka bir deyişle kim kontrol ediyor bunları?


Bu tip kurumlarin hepsinin bu isi yapmak icin gerekli izinlere ve lisanslara sahip olmasi sart. Kim oldugu belirsiz crypto exchange degiller cunku, hisse alip satiyolar.

Sitede about etoro sayfasina girerseniz en altta hangi komisyona tabi olduklari ve lisans no’lari yaziyor. Alakali komisyonu arayip bu adamlar gercek mi diye sorabilirsiniz. Online olarak sorgulayabileceginiz bi site falan bisey de vardir kesin.

Ya da aramazsiniz, fistanin kaynagi belli varsayimini kabul edersiniz. Size kalmis :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soldan saga invested, win miktar, win %, current worth

https://preview.ibb.co/g3mMA6/image.png

sagdaki rakamlar biraz sacma cunku arada cash out yapiyorlar, fakat soldakiler dogru.

1 yildan az oldu ve yatirdigim 5 adam da cok iyi perform ediyor, aslinda subforumdan dolayi insanlarin da kafasi karismis bitcoin bu sitenin cok onemsiz bir parcasi, hatta twitterdan kizdim siz napmaya calisiyorsunuz abuk subuk coinler ekliyorsunuz finans sitesini scammer site ayarina cevirdiniz diye.

social investing icin guzel site fakat yarin kapatip battik kusura bakmayin sizin mangirlar gitti deseler biraz zor aliriz gibime geliyor.

srassili'yi tavsiye ederim aslinda o 1000'den 600 kazandi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Bi soru ozaman, alip iyi olanlardan copy edip birakiyomusun yoksa zaman zaman degistiriyomusun? Bide bu adam elindekileri alip sattikca bende takipmi etmis oluyorum her hamlesini?


degistirmiyorum yatirim sabir isi koycan unutacan,

evet diyelim sen 100 yatirdin adam da yonettigi paranin %1'iyle AMD aldi otomatik sen de 1 dolarlik AMD aliyorsun.. sonra 50% kar yapip kapatinca 1.5 dolarin olmus oluyor, boyle boyle yuzlerce trade aciyor minik minik adamlar.

istedigin zaman istedigin kadarini cekiyorsun veya daha fazla yatiriyorsun

bikac degisik profil adam takip etmekte fayda var ama yani biri rus sirketleri alsin biri amerikan biri cin biri kripto oynasin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...