ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 sabonis said: ginaly said: 1.200 lira ama dyson'ın yanından geçemez benden söylemesi. amazon'daki yorumlara baktım dyson ile falan kıyaslamışlar ve her şeyinin birebir aynı olduğunu söylemişler. hatta şöle bişi var, arkadaşımın modelinde mi bi salaklık var bilmiyorum, basılı tutman gerekiyor. bu rowentalarda basılı tutman gerekmiyor, bi kere basıyon kullanıon. arkadaşınkini ödünç aldığımda, bütün evi bitirdiğimde parmağım baya ciddi ağrıyor mesela. saçmalık. normal süpürgeleri ile kıyaslayarak yorum yaptım ama dikeylerde başabaş diyorsan güzel deal. ben de mi alsam lan. hemen inandım saboya.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ya indirim yok değil vardır da söylenen oranlarda olmadığı kesin. bazılarında var diyor hiç yok, bazılarında %40 diyor ama 1 gün önce bindirim yapıldığı için indirim %5te falan kalıyor max.. o yüzden 10 gün önceki 1 hafta önceki fiyatlarla kıyaslayın. ha ihtiyaç varsa zaten başka durum da, sırf "lan black friday, hadi bir şey alayım ucuza" diyecek bir durum yok ortada. dolar ucuzken vardı bu amazonda.
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 sabonis said: ginaly said: gerçek indirim şöyle olur abi: https://www.amazon.de/Samsung-Gear-360-Kamera-Smartphone-Wei%C3%9F/dp/B01ETAT95I/ref=sr_1_1?s=black-friday&psr=EY17&ie=UTF8&qid=1511503639&sr=1-1&keywords=samsung+360 evet mesela 30 ekimde 76 euroymuş baya sağlam indirim hsdufhsdaufh. trde hep 1000 lira değil miydi la bu cihaz. amazon'a türk ceo atanmış demekki.
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ginaly said: sabonis said: ginaly said: gerçek indirim şöyle olur abi: https://www.amazon.de/Samsung-Gear-360-Kamera-Smartphone-Wei%C3%9F/dp/B01ETAT95I/ref=sr_1_1?s=black-friday&psr=EY17&ie=UTF8&qid=1511503639&sr=1-1&keywords=samsung+360 evet mesela 30 ekimde 76 euroymuş baya sağlam indirim hsdufhsdaufh. trde hep 1000 lira değil miydi la bu cihaz. amazon'a türk ceo atanmış demekki. 580tl civarı şuan bir üst modeli açılmamış paket 400tl'ye kadar satan kişiler var
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 sabonis said: ginaly said: 1.200 lira ama dyson'ın yanından geçemez benden söylemesi. amazon'daki yorumlara baktım dyson ile falan kıyaslamışlar ve her şeyinin birebir aynı olduğunu söylemişler. hatta şöle bişi var, arkadaşımın modelinde mi bi salaklık var bilmiyorum, basılı tutman gerekiyor. bu rowentalarda basılı tutman gerekmiyor, bi kere basıyon kullanıon. arkadaşınkini ödünç aldığımda, bütün evi bitirdiğimde parmağım baya ciddi ağrıyor mesela. saçmalık. kağıt, kürdan vs sıkıştır abi, hiç mi uo'da makroya bırakmadın öyle
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 https://www.zapals.com/ Bu site hakkında ne düşünüyorsunuz hiç kullanan var mı bizden? Baktım donanımhaber ölücüleri baya çökmüş, dealları falan iyi görünüyor.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ginaly said: sabonis said: ginaly said: 1.200 lira ama dyson'ın yanından geçemez benden söylemesi. amazon'daki yorumlara baktım dyson ile falan kıyaslamışlar ve her şeyinin birebir aynı olduğunu söylemişler. hatta şöle bişi var, arkadaşımın modelinde mi bi salaklık var bilmiyorum, basılı tutman gerekiyor. bu rowentalarda basılı tutman gerekmiyor, bi kere basıyon kullanıon. arkadaşınkini ödünç aldığımda, bütün evi bitirdiğimde parmağım baya ciddi ağrıyor mesela. saçmalık. normal süpürgeleri ile kıyaslayarak yorum yaptım ama dikeylerde başabaş diyorsan güzel deal. ben de mi alsam lan. hemen inandım saboya. valla amazon'da kıyaslayan 5-6 yorum vardı sanırım ben onlara güvendim aldım. rowenta da kötü bi marka değildir genel olarak. https://www.amazon.fr/product-reviews/B06VW5HK4Z/ref=cm_cr_dp_see_all_top?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=helpful bi yorum fazla sesli olduğunu yazmış (ama v8 ile kıyaslamış, onun fiyatı 2700 falan) onun dışında hep dyson ile kıyaslamalarda beğenmişler, fiyat farkı dolayısıyla da bu tercih edilir falan demişler. hatta bi adam dyson'dan daha iyi ikisi de var, hep bunu kullanıyorum demiş :P neyse gelsin de bakalım neye benziyomuş. normal makinayla yapmıyorum resmen evi bok götürüyo, bununla 2 haftada bir 20 dakka yapsan yeter.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ginaly said: sabonis said: ginaly said: gerçek indirim şöyle olur abi: https://www.amazon.de/Samsung-Gear-360-Kamera-Smartphone-Wei%C3%9F/dp/B01ETAT95I/ref=sr_1_1?s=black-friday&psr=EY17&ie=UTF8&qid=1511503639&sr=1-1&keywords=samsung+360 evet mesela 30 ekimde 76 euroymuş baya sağlam indirim hsdufhsdaufh. trde hep 1000 lira değil miydi la bu cihaz. amazon'a türk ceo atanmış demekki. önceki sayfalarda dedim. bunu amazon zaten hep yapıyor. black friday'e gerek yok. normalde de üstünü çizdiği fiyatlar amazon'un korkunç yani. 300 euro'yu çiziyor, 159 euro diyor. halbuki bütün teknoloji sitelerinde zaten 159 euro. amazon price trackerlardan birini ekleyin chrome'a extension olarak. görün bakın son 1 yıldaki fiyatına ürünün...
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 elektrik supurgelerinde eu karne uygulamasi var ..orada hangi makinenin ne kadar harcadigi halida ve islak zeminde performansi hepa filtre durumu ve ses duzeyi yaziyor.. yorumlardan da ozellikle amazondan malzeme kalitesi nasil..kronik sorunu var mi.. gibi seyleri takip etmek lazim bence..yakin gecmiste elektrik supurgesi aldim klasik ev modu..okudugum kadariyla en iyileri hala eski torbali olanlar cekis olsun sessizlik olsun temizlik olsun.. sulu kuru hali yikamalar vahim hic onlara bulasmayin..cok eski olanlarin elektrik tuketimi cok fazla onlara girmeyin..2000watt vs yaziyorsa eskidir hic ellemeyin.. su anda normali 700 800 watt harciyor olmasi..sunu almistim ben.. ki temizlikci kadindan iltifat aldim gozleri parladi kadinin kendin mi bulup aldin dedi inanmayarak..
photographer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ne zaman elektrik süpürgesi konuşur olduk. ne oldu bize böyle kel göbekli ev babası adamlar mı olduk
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Bana da saç kurutma makinası lazım ya hanım istiyor. Varmı şöyle ucuzundan güzelinden?
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Suark said: pegasusa bakın beyler kayak için düşünen varsa baya uygun, 70tl'ye gidiş dönüş var kayseriye
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 bu şarjlı sopalar için 75db falan baya iyi oluyor sanırım. benim aldığım 85db, arkadaştan alıp kullandığıma 87db diyor. öyle ise harika. yani daha sessizse, daha da bişi istemem ben. bu noktadan sonra ama kablolu hortumlu falan bi alet falan kullanmam. çekiştir et, aralara falan girmeye çalış çarpıp dur bi yerlere. sonra hortum yüzünden bütün hareketlerin deli gibi kısıtlansın vs. deli işkence. buna 1200 tl gömmüşken kullanırım bi 4-5 sene, o noktada da artık robotlar iyice gelişmiş olur, alırım bi robot, bi daha da temizlik falan yapmam evde ashdfudsah axedice said: Bana da saç kurutma makinası lazım ya hanım istiyor. Varmı şöyle ucuzundan güzelinden? ben almıştım zamanında uygun fiyatlı bişi bir kıza. bu ne ya bu benim saçımı 5 saatte kurutur dedi iade ettim asdhfudash. sağlam güçlü bişi almak lazımmış böle uzun ve çok saçlı kızlar için. öbür türlü kurutması harbi çok uzun sürüyormuş falan. yoksa ben kendime 20 tl'ye migrostan aldım geçtim yani :D
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 axedice said: Bana da saç kurutma makinası lazım ya hanım istiyor. Varmı şöyle ucuzundan güzelinden? http://www.hepsiburada.com/megafon-profesyonel-turbo-3500-2300w-kuafor-fon-makinesi-p-SGTAYF6152 10 numara ürün.
guernica Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 http://www.hepsiburada.com/sennheiser-gsp-300-oyuncu-kulakligi-p-HBV0000032LA4 alınır mı ki bu? linke tıklamaya üşenenler için: Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı 279 TL.
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 hepsiburada değil ama smartdns efsane indirim yapmış 12 ay 18 dolares 24 ay 25 dolares life time discount diye geçiyor
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 smart dns'e ben de baktım da, şimdi hulu pandoraya falan girşi sağlaması güzel ama vpn görevi de görüyor mu? atıyorum imguru da gösteriyor mu yani? sırf pandora için saçma yoksa
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Geçen senelerde tam bu zamanlarda humble'da çok güzel vpn indirimleri oluyodu ya cyberghost falan. Almıştım şimdi bitti tabi. Keşke bi daha yapsalar. Sitesinde var cyberghost'un black friday indirimi ama daha ucuzdu humble'da çıkınca.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 guernica said: http://www.hepsiburada.com/sennheiser-gsp-300-oyuncu-kulakligi-p-HBV0000032LA4 alınır mı ki bu? linke tıklamaya üşenenler için: Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı 279 TL. lazımsa alınır
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Bathory said: Geçen senelerde tam bu zamanlarda humble'da çok güzel vpn indirimleri oluyodu ya cyberghost falan. Almıştım şimdi bitti tabi. Keşke bi daha yapsalar. Sitesinde var cyberghost'un black friday indirimi ama daha ucuzdu humble'da çıkınca. ahaha aynen valla ben de aynı şeyi arıyorum. geçen gün bitti vpn. yok mu güzel vpn kampanyası?
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Jeeztro said: hepsiburada değil ama smartdns efsane indirim yapmış 12 ay 18 dolares 24 ay 25 dolares life time discount diye geçiyor bu nerde ya, göremedim
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Ulan amazonda bile istediğim hiç bir ürün indirime girmedi.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ginaly said: axedice said: Bana da saç kurutma makinası lazım ya hanım istiyor. Varmı şöyle ucuzundan güzelinden? http://www.hepsiburada.com/megafon-profesyonel-turbo-3500-2300w-kuafor-fon-makinesi-p-SGTAYF6152 10 numara ürün. Verdim bu arada bunun siparişini. Gelince yorum yapar ginalyi masaya yatırırım. Umarım neticesini ipoteklediği yatırım tavsiyeleri gibi çıkmaz =/
Öne çıkan mesajlar