Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Bu kupada Almanya tamamen Arsenal'in yaptığı gibi "ver mesut'a, bir şeyler yapsın" taktiğini uyguladı bence. Onun dışında bir taktik göremedim ben ortada. Yaratıcı oyuncu eksikliği bitirdi Almanya'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 maçtan sonraki kutlamalar sırasında subasic'i havaya atıp tutamamışlar sakatlanmış adam asdfsadfasdf ciddi bişiyi yokmuş ama saçmalık yinede sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 o zaman kesin turk bunlar abi..genlerinde var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Holy said: Bu kupada Almanya tamamen Arsenal'in yaptığı gibi "ver mesut'a, bir şeyler yapsın" taktiğini uyguladı bence. Onun dışında bir taktik göremedim ben ortada. Yaratıcı oyuncu eksikliği bitirdi Almanya'yı. Zaten bu kupada eleştiriyoruz, eskiden böyle değildi diyoruz :) Benim son kupada lafım 2014'e ait. Schweinsteiger'in sakatlık dönüşü, Lahm ön libero denemeleri, Podolski yedeğe falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Almanya'nın 2014 WC'de kullandığı 11 ve bu senenin 11'ini kıyaslayalım abi. İlk yazdığım 2014. Neuer>Neuer (Baya kötü döndü) Lahm=Kimmich (Lahm büyük efsaneydi evet ama Kimmich turnuvanın en iyi sağ beki olarak gösterildi hep turnuvadan önce) Boateng>Boateng (Çok düştü vatandaş) Hummels=Hummels Höwedes>Hector Kroos Schweinsteiger>İlkay+Khedira+Goretzka vs vs Mesut>Mesut (Kafası karışık) Müller>Müller (Tanınmaz halde) Podolski>Draxler Klose>Werner Klose ve Podolski kulüp kariyerlerinde asla müthiş bir seviyede olmasalar da çok kral milli takım topçularıydı. Temel olarak emekli olan Poldi, Klose, Schwein, Lahm iskeletinin yerine gelenlerin tatmin etmemesi. Mesut-Boateng-Müller-Neuer gibi isimlerin keskin düşüşü falan aslında durumu çok iyi açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Kimmich çok iyi adam ama hala Lahm değil ya. İleride belki diyebiliriz onu. Bir de son iki satırda > az kalmış >>> olması lazım en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Renk gelmesi lazım diyordunuz ya böyle şeyler istiyorum ben. Yoksa salon futbolu gibi 18-12 falan bitmesin yani maçlar. https://www.youtube.com/watch?v=SHrI3g3_dE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 said: Höwedes>Hector Schweinsteiger>İlkay+Khedira+Goretzka vs vs Müller>Müller (Tanınmaz halde) Şunlara kısmen katılmıyorum. Müller aynı Müller ama çevresindeki adamları tamamlama değilde onları taşıma görevi gelince orada patladı. İsveç maçında mesela burada da paylaşmıştım oyun kurma görevi verilen Kross'tan 2 kat daha çok kilit pası vardı vs... Oyunu ileri hatta taşımada sorunu vardı. Höwedes > Hector olayına da katılmıyorum. Hector bence de çok iyi değil ama Höwedes'in yapıp yapabileceği her şeyi en azından as mevkiisi olduğu için karşıladı. Ayrıca önündeki öküzleri de taşıdı bayağı, normal yani kötü performans ama Höwedes büyüktür demek ayıp. İlkay, Khedira vs. tamam ama burada turnuva başından beri diyorum. Goretzka'yı hiçbir şekilde asli görevinde denemedi Löw çapulcu olduğu için. Eğer düzgün süre verilip, Schalke'deki gibi kullanılsaydı Almanya adına fark yaratabilecek isimlerden biri olabilirdi. Geçiş dönemi kadro deniyor sürekli ama geçiş yapmaktan korkan, elindeki en güvenli hissettiğine oynayan boktan TD elinde bu kadro yok edildi. Almanya'nın sorunlarında kadro en fazla %20'lik falan yer kaplar bence, elbette yeni çocukların uyumu vs. sıkıntı konuştuk zaten ama tamamen TD başarısızlığı. Bu kadro halen turnuvadaki takımların %80'inden falan daha üstün bi kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Bu arada kaliteli bir şekilde maç yayını arıyorsanız bu sayfaya bakın, https://www.1tv.ru/sport/fifaworldcup/live Resmi yayın bu, Rusya'daki yayıncı kuruluşun sayfası. Görüntü kalitesi müthiş, önemli pozisyonlar sol tarafta gösteriliyor, tek tıkla geri gidip izleyebiliyorsunuz, istatistikler vs. hepsi mevcut. Rusça bilmeseniz de olur, basa basa bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Sağol be esrik lazımdı böyle birşey. Tek TV'li evde hanım ve çocuk sıra v.b. cidden iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 alfa ol biraz aga tek tvsi mi var açıcan herkes izleyecek dünya kupası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Öyle çalışmıyor işte sistem günde 1 maç izlerim fazlası arızaya sebep, izlemem daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 abi trt'nin uygulamasını indir telefondan bile izlersin neyin mücadelesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 birakin adam ailede koseye sikismis, ama zor sartlar altinda, iki arada bi derede dunya kupasini izleyebilen ve max zevk alan baba rolunu yasasin. vicdansizlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Tuketme diyorsunuz dogru da bunun oynanan kotu futbolla pek bir ilgisi yok acikcasi. Cok basit bir ornekle bugun CL futbolu WC futbolunun cok onunde. O maclar da eleme usulu, orada da kaybetmemek onemli fakat maclar cok daha heyecanli, gollu ve yetenek on plana cikabiliyor. Bu senenin CL'sinde mac basi 3.21 gol atilmis, cok iyi dedigimiz 2014 WC'de 2.67 bu rakam. Bunun sebebi dedigim gibi toplama takim vs belli bir hedef ve taktik dogrultusunda olusturulmus takimlar olmasindan geliyor. Hucum varyasyonlari cok daha cesitli, uzerine calisilmis vs. Futbolda savunma yapabilmek hucuma gore daha basit cunku ve kisitli zamanda fizigin on planda oldugu savunmasi kuvvetli takimlar one cikiyor, haliyle olduruyor futbolu. Tuketiyoruz mesela da dunku Ispanya futbolunu hic bilmeseydik a adamlar ne acayip oynuyorlarmis mi diyecektik. Mesela gordugum en kotu takim olan Danimarka'nin cikip Peru'nun elenmesi seyirci olarak hosuma gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Bra Mex maci baya iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 işten çıkamadım izleyemiyorum ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Meksika atar böyle giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 güzel maç oluyo unutan izlemeyen falan varsa izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 karşılıklı gol olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Ne maç oluyor be. Brezilya koydu agirligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Meksika sayesinde oluyor bu. Cok saygim var adamlara cunku gol atmak, yenmek uzerine de bir stratejileri var adamlarin. Les Avrupa takimlari gibi cekmiyorlar otobusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Iki takim da acik oynuyo aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 david luiz niye çağırılmadı la bu brezilyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Meksikanin korner taktigi riskli ama cok iyi fjfjf. Brezilya korner atarken 5 kisi ilerde bekliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar